Jump to content

Recommended Posts

Posted

Neki od komentara :

# evez, Robinjo, Adebajor, Santa Kruz... Ovi ce da igraju formaciju 0 - 0 - 11...

(Sloba, 16. jul 2009 13:29)

# Pa da, jos samo da dovedu Ibrahimovica, Vilju, Dzeka i Pata i mislim da ce imati solidan napad. :)

(Ognjen, 16. jul 2009 13:45)

# Tevezu (ponovo) ne gine klupa!

(Damir, 16. jul 2009 13:59)

# a elano i son filips?

formacija 4 0 6

(wlado, 16. jul 2009 14:09)

:) .

Posted

dobro je da se i to zavrshilo. sad arsenal pokushava da dovede huntelara, . nadam se da ce uspeti u tome jer huntelar ne zeli da ide u shtutgart.

josh ako dovedu banegu, mogu opushteno da budu prvaci.

Posted

Drago mi je da Chelsea nije drasticno mijenjao sastav i dovodio pojacanja, sadasnji sastav je vrh, samo jos malo uigranosti i to je to. Manchester C. nece iznad 5 mjesta, to je sigurno.

Posted

Прође ми још један бан, дат од стране преискомплексиране квази-интелектуалке. :uhoh:

Јес' да ''Бирам Маму'' није звучно име, јес' да долази из Скандинавије, али зна лукави Шкот шта доводи.

Као што си и сам рекао Дуле Вујошевић = Сер Алекс Фергусон. ;) Дакле, нема зиме.

Posted

Џаба јој строгоћа, никад она Фергију неће бити до нокта на левом палцу, ножном. :da:

Posted

Alavstina raspala. Tacno mi se zeludac izvrne kad vidim ovako nesto... A i sam je jednom prilikom izjavio da fudbal uopste ne igra zato sto voli, vec je gladan para k'o budala samara, mrs!

Posted

Хахахаха, дебили обрадили у Фотошопу слику док је играо за Јунајтед! :) :)

article-1200436-05C02FC6000005DC-377_468x418_popup.jpg

Posted

Једна од слика у Најкијевој рекламној кампањи за нове дресове Арсенала:

almunia.jpg

А ово је оригинална слика без обраде у Фотошопу:

610x.jpg

:) :) :) :)

Posted (edited)

Де, де...иживљава се над сиротим Куалалумпурцима. Ваљда ће и мрежу оног несретника Аламуње, горе, да решета наредне сезоне.

Edited by Вуду ░▒▓▓▒░ попаЯa
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...