kuruz Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Хел јеа! Ствари долазе на своје место, Роналду је истекла суспензија, а верујем да ће се Руни вратити раније него што је најављено и ето машинерије на првом месту.
Angelystor Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Kako je lep gol Totenhem primio u 90tom znachi, sad mi i drago sto sam pao na njih..milina od gola..
Zagrivuk Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 I vreme da Liverpul osvoji! Pogotovo sto imaju jednog od mojih omiljenijih igraca. Toresa!
rhapsoad Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 kako me nervira rts sa onom suzenom slikom cuo sam da sasvim lako moze da se ispravi jos kad su tako prenosili tenis al niko nista da preduzme
lemmy sixx Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Ja mislim da je problem u tome sto englezi salju HD signal,a velika vecina nas u Srbiji jos uvek nema HD televizore.Da li to RTS moze resiti,vec neznam. Ali manje vise to,mene nervira ono zamrzavanje slike.
rhapsoad Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 pa sta znam tenis na eurosportu je bio normalan a na rtsu suzen a televizor je bio isti
kuruz Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Често то раде и са филмовима, само што их не сужавају већ развлаче.
kuruz Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Нестаде едит дугменце... Елем, коначно сам се наканио да закуцам шест ексерчића и окачим заставу коју још у априлу купих у Солуну. Доказ
kuruz Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Било је свега, од Олимпијакоса до Реала и све су коштале по 10 евра. На оба аутобуса којима смо ишли су биле накачене заставе, и то три Манчестерове у и по једна Ромина, Интерова, Реалова, Миланова и бразилска.
lemmy sixx Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Fuj!Ja u taj autobus ni mrtav ne bi usao,sa zastavama takvih sugavaca.
Hamsun Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 (edited) I tako se juče u Baru slikasmo zajedno Mark Nobl i ja ... Edited September 7, 2007 by [kinetic]
kuruz Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 (edited) Fuj!Ja u taj autobus ni mrtav ne bi usao,sa zastavama takvih sugavaca. Хаха, од нас 120 био је и један навијач Ливерпула, али је одлчио да уместо заставе купи варјачу својој девојци. :) Не знам да ли је неко из друге смене купио Ливерпул, њих је био 180 па је вероватно неко узео и то срање. Јувентусову нисам ни видео, ипак су они били у Серији Б у то време. :) Edited September 7, 2007 by Директор
lemmy sixx Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Varjacu?!? Koji car! Jebote,zastave su vam nocna mora!Koji desaster.Ja bih dobio napad panike da sam bio u tom busu. Svi klubovi koje ili mrzim ili me nerviraju. FORZA JUVE!!!
kuruz Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Краљ, ми смо се кидали кад смо видели да девојци из Грчке носи варјачу. :) Заставе не би ни знали да окаче да није било мене, ја сам се злопатио везивањем чворова и заглављивањем папирних марамица, пошто су шипке на којима су стајале завесе биле округле. Јебем ти гимназијалце. :)
rhapsoad Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 hargrejvs je povredjen nadam se da ce odsustvovati malo duze, kako ne bi smetao keriku, skolsu i fleceru
Селектор Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 pa sta znam tenis na eurosportu je bio normalan a na rtsu suzen a televizor je bio isti То искључиво зависи од онога ко шаље сигнал,али нисам баш сигуран да нема накнадних "пеглања" ... Већи део коментатора РТС-а воли да добро натегне,још ако ракијају са овима што сређују слику и тон,ето ти објашњења зашто ти је слика била "спрчена" ...
lemmy sixx Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Краљ, ми смо се кидали кад смо видели да девојци из Грчке носи варјачу. :) Заставе не би ни знали да окаче да није било мене, ја сам се злопатио везивањем чворова и заглављивањем папирних марамица, пошто су шипке на којима су стајале завесе биле округле. Јебем ти гимназијалце. :) Pa jebote,pa ti si pravi pravcati mornar.Cvorovi su za tebe kurac na biciklu. Jos da navijas za neki normalan klub,gde bi ti kraj bio.
Angelystor Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 hargrejvs je povredjen nadam se da ce odsustvovati malo duze, kako ne bi smetao keriku, skolsu i fleceru Kakav crni Fletcher.. i chita se Hargrivs majku mu...
kuruz Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Харгривс је доктор за Флечера и Керика. Ваљда ће се вратити брзо. Pa jebote,pa ti si pravi pravcati mornar.Cvorovi su za tebe kurac na biciklu. Jos da navijas za neki normalan klub,gde bi ti kraj bio. :)
rhapsoad Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 ja ga citam hargrejvs i mrzim kada cujem hargrivs, a npr na ManU TVu su uvek govorili Hargejv pa ono ako englezi ne znaju kako se cita ko zna, ali to nije ni bitno zovi ga kako hoces tvoja stvar nikada nisam video da je odigrao dobro, u bajernu, reprezentaciji ili mancesteru mislim da je novac dzabe bacen, i da su flecer i pogotovu kerik mnogo bolji, ali vreme ce pokazati i to je vec stvar individualnog utiska
kuruz Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=411750 Јеботе, свашта је могло да се деси...
Recommended Posts