Jump to content

Recommended Posts

Posted
I meni je, drazi mi je nego sadasnji tim. Odjednom mrznja prema Chelseu nakon sto je dosao Abramovic, zasto? Siromasni klub iz siromasne gradske cetvrti napokon ugleda svjetlo dana sto se tice finansijske situacije i odmah svi pljuju. Sto ne pljuju po Realu koji je 'kraljevski klub' i koji moze trositi novac koliko hoce. Da je Chelsea doveo Ronalda, Kaku, Benzemu uslijedio bi val pljuvanja, optuznica itd, jebes to.

Sta pricas ti covece?Kakva crna najsiromasnija gradska cetvrt?Celzi je najatraktivniji i najbogatiji deo Londona.Svo bogatuni zive tamo.

Posted
I meni je, drazi mi je nego sadasnji tim. Odjednom mrznja prema Chelseu nakon sto je dosao Abramovic, zasto? Siromasni klub iz siromasne gradske cetvrti napokon ugleda svjetlo dana sto se tice finansijske situacije i odmah svi pljuju. Sto ne pljuju po Realu koji je 'kraljevski klub' i koji moze trositi novac koliko hoce. Da je Chelsea doveo Ronalda, Kaku, Benzemu uslijedio bi val pljuvanja, optuznica itd, jebes to.

odakle ti inspiracija da pises ovakve gluposti?

Posted
Sta pricas ti covece?Kakva crna najsiromasnija gradska cetvrt?Celzi je najatraktivniji i najbogatiji deo Londona.Svo bogatuni zive tamo.

:) Jeste, prijestolnica visoke klase. Celzi je siromasni, radnicki dio Londona, nemas pojma.

Posted
:) Jeste, prijestolnica visoke klase. Celzi je siromasni, radnicki dio Londona, nemas pojma.

Daj jbt, pa znas da cak i u "Muckama" svi bogatasi navijaju za Chelsea. :) :) :) I Rodni. :)

Posted

Мислим да је време да се ове године и ја радујем мало. Ливерпул осваја!

Posted

Ево га овај. :):):)

15 година навијам за клуб и још се нисам радовао освајању лиге. Дошло је моје време. ;)

Posted

Одиграли су сјајно прошлу сезону. Торес и Стиви су толико добра комбинација да је то фантастично.

Пашће неко појачање сто посто. И то ће бити неки бум, гарантујем.

Posted (edited)

Ne znam,videcemo.Pise se u poslednje vreme dosta o dolasku Akvilanija.Ali,i o odlasku Cabi Alonsa.To bi im bio veliki hendikep.I treba im jos jedan uredan napadac.Sem Toresa,nemaju nikoga.

I da,nisu odigrali sjajno proslu sezonu.Jer da su odigrali sjajno,bili bi prvaci.Mnogo bodova su izgubili neresenim rezultatima protiv pilicara.To je daleko od sjajnog,i tako se ne uzimaju titule.

Edited by lemmy sixx
Posted
Мислим да је време да се ове године и ја радујем мало. Ливерпул осваја!

'ОЋЕ КУРАЦ!!!!

:bigblue:

Posted

Неће курац. :):):):)

Да, одиграли су добро прошлу сезону. Ти нерешени су их ујебали, али ја сам задовољан.

Posted

Да, дефинитивно ће да буде неки бум од трансфера у Ливерпул ове године.

Posted
Даће Бог да у Ливерпулу буде само бум, а трансфер и не мора. :)

Шта се ти јаваљаш? :evotigana::):):)

Posted

Супер, види се да волиш Интер и Ливерпул. Да ниси можда и Гробар? И они воле те једном-у-сто-година детаље.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...