kuruz Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 I meni su jako lepi, bolji od onih u kojima igraju na Trafordu.
Hail Metal Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Kako su jebeno genijalni novi rezervni dresovi Mancestera: http://www.kitbag.com/stores/kitbag_4_5/pr...8103c21cdfe74a3 Nista posebno , vidi se da imaju kompleks od Cityja , pa moraju plavu boju da ubace .
lemmy sixx Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Nista posebno , vidi se da imaju kompleks od Cityja , pa moraju plavu boju da ubace .
Мајор Гашпар Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Subotić menja Kolo Turea u Arsenalu? Srpski reprezentativac prvi pik Arsena Vengera za centralnu odbranu. U ovom trenutku, Arsenal mora da se pojača, Dortmundu će biti ponuđena cifra koju Nemci neće lako moći da odbiju, bez obzira što je Subotić produžio ugovor. Neven Subotic velikaNeven Subotić je ponovo na meti britanskih klubova. Današnji „Press“ piše, pozivajući se na engleske izvore da bi zamena za Kolo Turea mogao da bude srpski reprezentivac. Venger mora da pojača poslednju liniju, nema poverenja u svoje centralne defanzivce, pa ni činjenica da je Subotić produžio ugovor sa „milionerima“ mnogo ne brine „tobdžije“. Oni su dobro napunili kasu prodajama nekoliko igrača I sdpremni su da ponude 14 miliona evra za Subotića. „Nikad ne reci nikad, produžio sam ugovor, volim da radim sa treneromn Klopom, ali u slučaju ekstra ponude, klub bi mogao da me proda“, iskren je Subotić. -------------------------------- Red bi bio da napusti propali Dortmund i ode u jacu ligu.
kuruz Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Naravno da bi trebalo da ode, jako je bitan reprezentaciji, a i koji će kurac u Dortmundu.
vudun Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Други најпосећенији тим у Европи. Потребан је Дортмунду, за освајање Салатаре, већ једном... I meni su jako lepi, bolji od onih u kojima igraju na Trafordu. Home - AC Milan Away - Inter Milan
SkullKrusheR Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 gleda li neko arsenal? 2 gola za 10 minuta. mali vilshir je fenomenalan. i juche je prejako odigrao.
Мајор Гашпар Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Ofanziva Junajteda - 70 milion za Silvu i Kuna Aguera "San" navodi da su ponude na adresu Valensije i madridskog Atletika otišle ponude. Ferguson smatra da bi Silva mnogo značio kao alternativa u veznom redu, čime bi Runi dobio ofanzivniju ulogu. Aguero idealna zamena za Teveza. Aguero Atletiko Madrid 150x209Izgleda da je ser Aleks rešio da otvori sef. Posle tihe letnje pijace, kada su u pitanju dolasci na Old Traford, ovih dana Junajted kreće u ofanzivu. Na raspolaganju Škot ima oko 70 miliona evra, a ponude su izgleda otišle u Španiju. Za Davida Silvu, „Crveni đavoli“ nude 29 miliona, a tražili su od Valensije da istanke svoju cenu. Reprezentativac „crvene furije“ bi mnogo značio na sredini terena i na neki način bi neutralisao odlazak Kristijana Ronalda. Na adresu Atletika iz Madrida je stigla još jača ponuda, 41 milion evra za Kuna Aguera. Fergi smatra da je Argentinac sjajna zamena za Karlosa Teveza i pokušaće sve da ubedi čelnike Atletika da puste omalenog napadača.
Hail Metal Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Ofanziva Junajteda - 70 milion za Silvu i Kuna Aguera "San" navodi da su ponude na adresu Valensije i madridskog Atletika otišle ponude. Ferguson smatra da bi Silva mnogo značio kao alternativa u veznom redu, čime bi Runi dobio ofanzivniju ulogu. Aguero idealna zamena za Teveza. Aguero Atletiko Madrid 150x209Izgleda da je ser Aleks rešio da otvori sef. Posle tihe letnje pijace, kada su u pitanju dolasci na Old Traford, ovih dana Junajted kreće u ofanzivu. Na raspolaganju Škot ima oko 70 miliona evra, a ponude su izgleda otišle u Španiju. Za Davida Silvu, „Crveni đavoli“ nude 29 miliona, a tražili su od Valensije da istanke svoju cenu. Reprezentativac „crvene furije“ bi mnogo značio na sredini terena i na neki način bi neutralisao odlazak Kristijana Ronalda. Na adresu Atletika iz Madrida je stigla još jača ponuda, 41 milion evra za Kuna Aguera. Fergi smatra da je Argentinac sjajna zamena za Karlosa Teveza i pokušaće sve da ubedi čelnike Atletika da puste omalenog napadača. Toliko o U-Seru Aleksu Fergusonu , i koliko treba verovati njegovim recima da nece nikog dovoditi . Necastiva su to posla .
lemmy sixx Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Jebiga,Morati uzeo Etoa i Snajdera,ne sme kum da zaostaje.
Sadomator Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Sto se razbacuju parama na prosjecne igrace, jebo ih Aguero, ne vrijedi 40 miliona, bolje im je bilo da je Forlan ostao.
vudun Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Где достојна замена за Тевеза? Агуеро има да уједа, класа и потенцијал за сународника му, индијанца. Решио Малколм Глејзер да, ипак, одреши кесу. Ови Ливерпулови Амери се још увек зајебавају...
lemmy sixx Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 (edited) Aguero je doktor za Teveza,realno.Tek bi u nekom ozbiljnom klubu pokazao sav svoj potencijal.Mislim da bi to bio pravi potez Mancestera...obojica strasni igraci,mladi i godine su pred njima. Edited August 2, 2009 by lemmy sixx
Sadomator Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Ne znam, Teveza sam duze pratio, rodjeni napadac, bez puno filozofiranja je zabijao kad je trebalo. Ovaj Aguero mi djeluje mlitavo, jest da je brz, dobar tehnicar ali fali mu neki osjecaj za gol.
lemmy sixx Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Moras uzeti u obzir gde je igrao Tevez,a gde igra Aguero.Jeste da Atletiko ima zaista dobar tim,ali neozbiljan je to klub.Ali opet,nije Tevez bog zna sta ni pokazao u Mancesteru.Prve sezone je bio dobar,proslu nije ni igrao.Po meni je Aguero mnogo bolji,i ima mnogo vise mesta za napredak.
BLAGOJE Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 dizanje tenzija u klubu.da se trgnu malo igraci.nista drugo.nije realno niko od te dvojice da predje.
23/16 Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 http://www.index.hr/sport/clanak/espanyol-...ada/444415.aspx Po starom .
kuruz Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Никад од Смиљанића играч, па он против ових шупака није дао гол. Је л' играо уопште? ЛОЛО ИГРАЈ БРЕ!!!
BLAGOJE Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 eto kad im sahar dava 2 komada.meni je samo zao sto ce siti u LS.no,dako se otrijezne pa dovedu i oni,i A i MU kakve igrace,da ne bude celziju setnja.
SkullKrusheR Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 ma kakav siti... znachi tvrdim, ako izvuku 5. mesto bice im do jaja. http://www.goal.com/en/news/2318/world-pla...ilshere-arsenal mali je bomba! rejting sa jucherashnje utakmice: Wilshere: 8.5 - Rewarded with a start after dazzling display against Atletico Madrid and had another very impressive game today. Scored two and only a tip over from McGregor denied him a hat-trick.
lemmy sixx Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 http://www.goal.com/en/news/9/england/2009...ristian-poulsen
Recommended Posts