Hamsun Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 On kaže 'mjerilo velikih klubova', ti kažeš 'mjerilo uspjeha'... neko se ovdje igra gluvih telefona Ja sam siguran da je jedan Lids i dalje velik klub u Engleskoj sa ko zna koliko navijača, uprkos tome što igraju u trećoj ligi.
Narsil Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 West Ham ima najvise navijaca na ostrvu, to je opce poznato. Imaju najvjernije navijace, i to je dovoljno za veliki klub. Nazalost u danasnjem vremenu, mjerilo velikih klubova je novac, i trofeji koji se kupuju. Најверније навијаче има Ливерпул. Опште познато.
Footog Qpoos Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Ajde covece prestani lupetati gluposti.Merilo uspeha su trofeji.Uvek bili,i uvek ce biti.Fudbal se igra zbog trofeja,poenta fudbala je pobeda.A ne ciji navijaci imaju lepse dresove i koga ima vise. fudbal se igra zbog navijaca... o vernosti navijaca stvarno ne treba trositi reci...treba procitat knjigu vodje navijaca vesthema...
kuruz Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 West Ham ima najvise navijaca na ostrvu, to je opce poznato. Mančester ima najviše, opšte poznata stvar. Najbrojnija navijačka grupa su bili Red Army. Најверније навијаче има Ливерпул. Опште познато. Kakva glupost. Nijedna stara ekipa ih ne pominje u bilo kakvoj diskusiji o navijačima. Nijedna.
23/16 Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Најверније навијаче има Ливерпул. Опште познато. A zato Live ima toliko navijaca u Srbiji, svi bi da budu elita .
Narsil Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Kakva glupost. Nijedna stara ekipa ih ne pominje u bilo kakvoj diskusiji o navijačima. Nijedna. Друже, треба само одгледати једну утакмицу и све је јасно.
Footog Qpoos Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Mančester ima najviše, opšte poznata stvar. Najbrojnija navijačka grupa su bili Red Army. Kakva glupost. Nijedna stara ekipa ih ne pominje u bilo kakvoj diskusiji o navijačima. Nijedna. ne bih rekao to za mancesterove navijace...znam da vesthem ima najvise u londonu...i mislim da ima najvise na ostrvu... inace,jel znas scenu iz filma kada se sorka odvija na stepenistu?kada su njih 6orica zabarikadirani i kada se sibaju sa mancesterovim navijacima?ta scena je po istinitom dogadjaju snimljena...
kuruz Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 (edited) Друже, треба само одгледати једну утакмицу и све је јасно. Ako vernost znači horsko pevanje jedne dosadne pesme koju za himnu ima još jedan klub, onda se slažem. Informiši se o FC United of Manchester. ne bih rekao to za mancesterove navijace...znam da vesthem ima najvise u londonu...i mislim da ima najvise na ostrvu... inace,jel znas scenu iz filma kada se sorka odvija na stepenistu?kada su njih 6orica zabarikadirani i kada se sibaju sa mancesterovim navijacima?ta scena je po istinitom dogadjaju snimljena... U Londonu da, ali u zemlji ne. Čak u Londonu postoji organizovana grupa Junajtedovih navijača, Cockney Reds. Znam za scenu, ali ceo taj film je go kurac. Football Factory i The Rise of a Footsoldier su prava stvar. Najčuvenija tuča ICF je bila upravo sa Red Army, na feribotu. Edited August 22, 2009 by Куруз
Sadomator Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Ti brojao navijace, i udruzenja? Pa sta, pola Birmingema navija za West Ham, provjeri ako te zanima. Ako cemo po tome onda Boca ima najvise navijaca i udruzenja na svijetu.
Footog Qpoos Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 vesthemovih ima po celoj zemlji...ekipa koja predstavlja sve sljakere u zemlji...upravo trazim recenziju knjige...tamo se pominje velicina i snaga njihovih navijaca....slazem se da je film sranje...iz te knjige su uzeti jos neki delovi za snimanje u futbal fektoriju...i u ajdiju ima jedan dobar fajt koji se radio po vesthemoivim navijacima...
kuruz Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Ti brojao navijace, i udruzenja? Pa sta, pola Birmingema navija za West Ham, provjeri ako te zanima. Ako cemo po tome onda Boca ima najvise navijaca i udruzenja na svijetu. Jeb'o te život. Ajd idi gledaj Wolfsburg. Kad jedan od osnivača ICF kaže da je najbrojnije gostovanje protivničkih navijača na Aptonu ikada bilo 1967. kad je dolazio Mančester i da njih mrze apsolutno svi i da su najbrojniji u zemlji, ja nemam šta da dodam, već samo da napišem ovde, a ti pričaj šta god hoćeš. Red Army su zajebani zato što ih ima najviše, ali naluđi su ICF, Buschwackers i Headhunters. @ Trne GSH 2 nisam gledao, kakav je?
vudun Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 http://www.dailypoa.com/?p=3377 За све љубитеље Премијер лиге
Footog Qpoos Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 nisam znao ni da postoji drugi deo...prvi je sranje,pokusaj da se ubace delovi iz penantove knjige...bezuspesno...nisu ni koristili ime ICF...nema svrhe vise pricati kojih ima vise...ja sam procitao u knjizi da vesthemovih ima najvise u londonu i da su najverovatnije najbrojniji na ostrvu,al nije to toliko ni bitno...elem,procitaj ako imas vremena neku njegovu knjigu...lik se zove Cass Pennant...jedan od vodja...
Narsil Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Ako vernost znači horsko pevanje jedne dosadne pesme koju za himnu ima još jedan klub, onda se slažem. Informiši se o FC United of Manchester. :):) Браво, пријатељу, браво. Чак, овим твојим постом је расправа завршена, све си рекао. :)
Imrahil Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Jeb'o vas vise taj Liverpool, najljigaviji i najodvratniji klub na ostrvu.
SkullKrusheR Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Jeb'o vas vise taj Liverpool, najljigaviji i najodvratniji klub na ostrvu. potpisujem. gotivio sam ih do pre par godina, sad su mi odvratni. btw, 4-1 na emirejtsu. diabi dao 2 komada.
lemmy sixx Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Jeb'o vas vise taj Liverpool, najljigaviji i najodvratniji klub na ostrvu. Tako uglavnom i pricaju ljudi koji navijaju za losije.
Imrahil Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Tako uglavnom i pricaju ljudi koji navijaju za losije. A ovako uglavnom odgovaraju ljudi kad nemaju sta pametnije da kazu.
lemmy sixx Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Ojha,imam ja i jos sta da kazem,ali sam vec to mnogo puta rekao,a mrzim da ponavljam.Ali ako hoces,eto zbog tebe cu ponoviti.Zelis li?
DBrave Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 kako nam je zanimljiva ova nasa YuMetal liga, ima nas trojca sa 82 poena
kuruz Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 (edited) Прво место. Aл' пашћу кад се заврши коло, трансфере сам правио. Edited August 23, 2009 by Куруз
Jevrosima Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 nesto razmisljam...mozda konacno nesto bude od ovog nesrecnog Totenhema....
Recommended Posts