lemmy sixx Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Arsenal kida kurac.A ovo o cemu pricam je cinjenica,vec 2-3 sezone tako cirkusantski igraju i primaju cirkus golove.Zato sto su neozbiljna ekipa. @Skullcrusher Ono je bio cist ofsajd.U trenutku upucivanja lopte je Galas bio u ofsajdu,i cao.Sta sudija zna kome je lopta upucena.Potpuno ispravna odluka.
El Karnisero Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Bio je ofsajd,Galas iako nije dirao loptu uticao je na igru. Mancester je imao srece.Ne verujem da ce ista da urade ove sezone,ne sa ovakvom igrom. Nadam se da ce Arsenal nekako da izbegne one njihove uobicajene krize ove sezone i uspeti da osvoji ligu.Mada ne verujem u to bas.
SkullKrusheR Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 bila je upucena njemu, ali je on nije dirao, manchesterov igrach dodao persiju glavom.
lemmy sixx Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Ti bas ne poznas pravila ove igre,je li?Nema veze da li je dirao ili ne,gleda se momenat upucivanja lopte i da li je tada igrac u nedozvoljenoj poziciji,kakvo crno dodirivanje.
kuruz Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Не зна се да ли гори ови слепци у одбрани или она два дебила што не могу да дају зицере. РИО ВРАТИ СЕ!!! И опет морам да кажем да мрзим Фергусонову тактику кад се игра против великих клубова. Јунајтед не уме да се брани. Ал' битна је победа.
Hail Metal Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Liverpul je josh jednom pokazao zasto ga sa pravom zovu najlegendarniji klub Evrope , vazna pobeda i sto je najvaznije zasluzena , nelogicno je da je ceo savez protiv najveceg kluba sa ostrva ali ajde pustimo vreme da kaze svoje. Sto se tice "derbija" Gaychester Uniteda i Arsenala , odlicna utakmica , prava premijer ligaska , jak tempo , dosta prilika , preokreta i naravno po nepisanom fudbalskom pravilu kada god satanini sledbenici gube tu je vudu vrach koji ce dosuditi penal , naravno svima je jesmo sta u engleskoj znaci titula U-sera . Sve u svemu posle ovakve utakmice je tesko gledati Milansko smece . YNWA !!!
El Karnisero Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Galas je bio u ofsajdu kad mu je upucena lopta a pritom je uticao na igru.Ofsajd cist.
kuruz Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Евра фантастичан, заборавих да кажем. Фостер такође, како је скинуо ону ногом...
METAL Man Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Ja ne navijam ni za jedan od ova dva tima, ali stvarno steta za Arsenal, bili su bolji od Mancestera - realno, a primili su tako debilne golove..
lemmy sixx Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Debili uglabnom primaju debilne golove.
Hail Metal Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 MAJSPEJS DOT KOM , STA JE PI.. JAJARE VERDO NEBO JA BIH GARO LEGO OJ MALA BOSONOGA KAKO ZVIVIS BEZ ONOOGA LOLA GARAVOGA NE VOLIM TE VISE HVALA TI KO SESTRI HVALA TI ZA DANE , HVALA TI ZA NOCUI , HVALA TI HVALA ZA SVE YNWA :* ne napustate me ujfakisi dot kom
lemmy sixx Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Sutra s tobom necu biti odnosi me zivot dalje ja te volim al' sta mogu sudbina me na put saljeeeee
Footog Qpoos Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Ref:ulica rada gresnike, Ja sam jedan od njih, Devojke vole samo srecnike, Da li si takva i ti. Iza sebe stalno krijem prosle dane kao ruzne sne, Ispred sebe nista nemam, ako odes, izgubicu sve. Kad zagrli vece nebo i donese tamu u nas kraj, Ja se bojim da te gubim, Jer ne mogu da ti pruzim sjaj. Kad svi krenu zagrljeni gde se peva, igra celu noc, elem,mrzim jebeni celzi...i cigana anelku...jebo ga pas triperas...
kuruz Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 (edited) Сачекајте да учита слику: Edited August 30, 2009 by Куруз
Angelystor Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Не зна се да ли гори ови слепци у одбрани или она два дебила што не могу да дају зицере. РИО ВРАТИ СЕ!!! И опет морам да кажем да мрзим Фергусонову тактику кад се игра против великих клубова. Јунајтед не уме да се брани. Ал' битна је победа. Ferguson vec krece debelo da mi se igra sa zivcima Ja ne verujem da posle onakvog prvog poluvremena on jos uvek drzi Giggsa u igri o_0 Jebote, svaku kontru je uspeo da upropasti...cenim da se Runiju plakalo... Legenda je, ali je sada jedna vrlo spora legenda. O Bugarinu necu da trosim reci, ne verujem da neko moze onako jadno da reaguje a da igra za Mancester. I koji bre Valensija, koji bre Nani... Mila majko, kako uzasna postava... PS. Kuruze, za sta onol'ki transferi na fantasy-u?
kuruz Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Видић уместо Фердинанда, Дефо, Гивен уместо Фридела, сад морам и Модрића да терам, Нанија сам довео ( ), шутнуо повређеног Артету... Ионако ћу да баталим то за месец дана, само док прође октобарски рок.
Мајор Гашпар Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Jel istina da je Shevcenko presau u Dinamo K?
SkullKrusheR Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 jeste. btw, http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/08/30/1470044/arsenal-target-new-messi-serbian-teen-veljko-batrovic-report
El Karnisero Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Nije on ni za Dinamo. Da taj Batorvic nije neki kolega Rajka Purovica? Glupi sudija je ponistio cist gol Ricardsu,skinu mi 6 poena klosar.
SkullKrusheR Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 nije, izgleda. igra za fk bubamaru. jbt, ja ni ne pratim fentazi. zaboravim svaki put...
SkullKrusheR Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 uh, ja sad na 5. mestu, a bio sam prvi. ko me jebe kad zaboravljam...
El Karnisero Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Ja sam se probio na 3 mesto. Moram da menjam Teveza,nista od njega.
kuruz Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Meни колега преотео прво место, изгубио сам двадесетак бодова због трансфера.
El Karnisero Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 A sta je Leskotu sa licem?Jel' bilo nesto ili je samo ruzan?
Recommended Posts