Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

udario ga auto kad je bio klinac, valjda.

ja odradih par transfera u fentaziju, g. dzonson umesto hangelanda, gigs umesto pijenara, bojer umesto masherana i neki keogh iz vulverhemptona umesto staridza (dobro stoji sa bodovima).

Edited by SkullKrusheR
Posted

to je zato sto smo se nas nekoliko ukljucili u drugom kolu pa nam vi bezite za taj prvi vikend

Inace bi gledali u ledja DBrave-a :)

Posted

јеботе, волим Ман Утд, али оно је једна од најшугавијих победа које сам видео. заслужио је Арсенал да му се призна онај гол на крају.

Posted

Afera "Lucifer's Horse" se nastavlja

...Jedan od najboljih džokeja današnjice „Irac“ Kiren Felon prošle godine je izjavio na saslušanju u londonskoj policiji zbog sumnje da je bio jedan od aktera nameštanja rezultata konjskih trka da ga je Oven učestalo zvao telefonom i tražio od njega „tipove“...

Sada vam je jasno zasto je dobio nogu u najvecem klubu Liverpulu , u dobro necastivo drustvo je dosao , nasao je sebi slicne .

USer Ferguson , Skols , Oven , Niki Bat , sve ih povezuje jedan "klub" , i ocekujem da se svi nadju iza resetaka veoma brzo , zbog krijumcarenja , proizvodnje i koriscenja konjskim steroida , kao i zbog namestanja konjskim trka .

Ovako na prvi pogled mislim da je 25-30 godina zatvora sasvim realna opcija .

Posted

Венгер је паћеник, Дијаби завукао голчину к'о прави нападач, Алмунија направио чист пенал, а њему су криви Флечер и судија.

Posted (edited)

Ako je ono tebi bio penal , ti si fudbalski neobrazovana osoba :P, s kim god navijacem Gaychester Uniteda da sam pricao, svaki je rekao da penal nije bio .

Edited by Hail Metal
Posted

Не кењајте. Може да се дискутује о томе да ли му је лопта побегла или не, али га је Алмунија срушио.

Posted

Не кењајте. Може да се дискутује о томе да ли му је лопта побегла или не, али га је Алмунија срушио.

Nisi objektivan , sudija je poklonio penal ManUtd , samim tim i 3 boda .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...