SkullKrusheR Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 (edited) udario ga auto kad je bio klinac, valjda. ja odradih par transfera u fentaziju, g. dzonson umesto hangelanda, gigs umesto pijenara, bojer umesto masherana i neki keogh iz vulverhemptona umesto staridza (dobro stoji sa bodovima). Edited August 30, 2009 by SkullKrusheR
kuruz Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Морам да шутнем усташког гремлина, сад је наш'о да се повреди.
SkullKrusheR Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 e, da doveo sam katermola umesto delfa, sad mi on igra umesto fabregasa dok je povredjen.
El Karnisero Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Ja sam ubacio Himeneza umesto Artete a Tevez ima jos jedno kolo do sut karte.Ako nista ne uradi cao.Zao mi sad da bacim 4 boda.
Angelystor Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 I ja isto gubim strpljenje sa Tevezom, no dacu mu sansu da se proslavi pocasnim golom protiv Mancesta u narednom kolu PS. First place bitchez
DBrave Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 to je zato sto smo se nas nekoliko ukljucili u drugom kolu pa nam vi bezite za taj prvi vikend Inace bi gledali u ledja DBrave-a
Јарослав Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 јеботе, волим Ман Утд, али оно је једна од најшугавијих победа које сам видео. заслужио је Арсенал да му се призна онај гол на крају.
El Karnisero Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 Nazalost Celzi ima najvece sanse da uzme titulu.Ali videcemo.
kuruz Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 Kranjčar prešao u Totenhem. Za vikend se igra Ustasham vs Chetnics United
Hail Metal Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 Afera "Lucifer's Horse" se nastavlja ...Jedan od najboljih džokeja današnjice „Irac“ Kiren Felon prošle godine je izjavio na saslušanju u londonskoj policiji zbog sumnje da je bio jedan od aktera nameštanja rezultata konjskih trka da ga je Oven učestalo zvao telefonom i tražio od njega „tipove“... Sada vam je jasno zasto je dobio nogu u najvecem klubu Liverpulu , u dobro necastivo drustvo je dosao , nasao je sebi slicne . USer Ferguson , Skols , Oven , Niki Bat , sve ih povezuje jedan "klub" , i ocekujem da se svi nadju iza resetaka veoma brzo , zbog krijumcarenja , proizvodnje i koriscenja konjskim steroida , kao i zbog namestanja konjskim trka . Ovako na prvi pogled mislim da je 25-30 godina zatvora sasvim realna opcija .
El Karnisero Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 Kranjčar prešao u Totenhem. Za vikend se igra Ustasham vs Chetnics United Portsmut ove sezone ima velike ambicije koliko vidim.
lemmy sixx Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 http://www.goal.com/en/news/9/england/2009/08/31/1471656/arsenal-manager-arsene-wenger-accuses-manchester-united-of
Footog Qpoos Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 i na kraju pandev nije presao...nema ni jedna vest da je u klubu...neko se prosrao...
kuruz Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Венгер је паћеник, Дијаби завукао голчину к'о прави нападач, Алмунија направио чист пенал, а њему су криви Флечер и судија.
Hail Metal Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 (edited) Ako je ono tebi bio penal , ti si fudbalski neobrazovana osoba , s kim god navijacem Gaychester Uniteda da sam pricao, svaki je rekao da penal nije bio . Edited September 1, 2009 by Hail Metal
Footog Qpoos Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 i ja mislim da nije bio penal...runi je iskusno pao,sutno loptu u tri lepe i pao...
kuruz Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Не кењајте. Може да се дискутује о томе да ли му је лопта побегла или не, али га је Алмунија срушио.
vladream Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 dajte kod za tu fantazi ligu, ako igrate preko oficijelnog sajta ^^
Hail Metal Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Не кењајте. Може да се дискутује о томе да ли му је лопта побегла или не, али га је Алмунија срушио. Nisi objektivan , sudija je poklonio penal ManUtd , samim tim i 3 boda .
lemmy sixx Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 I ne zaboravi da je u zadnjem napadu ostetio Arsenal za nepostojeci ofsajd.
kuruz Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Lemi loži, znam šta je pisao posle meča za taj ofsajd.
Recommended Posts