kuruz Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 (edited) pa ovog leta jeste. mnogo vise.Овог лета да, али је довео играче које је желео и у којима је видео да заиста могу да помогну Јунатеду. Оно по чему се разликује тактика куповања играча у Манчестеру и Челсију (не наводим Муриња због тога што сви знамо да је Абрамович имао превелик утицај на трансфере) је то што се купују играчи који недостају тиму, а не свако ко би можда могао да буде добар.Фергусон је купио Харгивса, Нанија и Андерсона, није довео гомилу маторих дртина које му не требају. No dobro,vratimo se na engleze.Mislim,engleske klubove,posto tamo engleza bas i nema. http://en.wikipedia.org/wiki/Man_utd#Players Мало ли је? Edited September 23, 2007 by Директор
Angelystor Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Imamo mnogo Francuza za moj ukus ali preovladavaju UK igrachi, sto je najbitnije..
lemmy sixx Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Pa,i pitanje je koliko su to Francuzi.Saha i Silvestre su clanovi kombinovane selekcije Afrike.
lemmy sixx Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Naravno. I Zebina i Bumsong su onako zestoki Francuzi.Kombinovana selekcija Afrike.
kuruz Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 И Анри, Малуда, Евра, Галас, Макелеле...
lemmy sixx Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 ...Abidal,Viltord,Benzema...mozemo tako do sutra.Svi redom.
kuruz Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 (edited) Didier Drogba, Michael Essien, Florent Malouda, Ricardo Carvalho, Frank Lampard i Claude Makelele su zaprepašteni odlaskom na koji je njihovog voljenog i karizmatičnog vođu prisilio predsjednik Abramovič, a neki od njih najavljuju da će zbog trenerovog odlaska i oni napustiti klub. Mourinhov sunarodnjak Ricardo Carvalho je bio otvoren: "Ovo je veoma tužan dan za mene i cijelu momčad. Real mi je poslao ponudu koja se ne odbija, ali sam zbog Mourinha ostao u Chelseau" "Za mene nema dvojbe kako je Mourinho najbolji trener na svijetu i ne mogu vjerovati da smo ga izgubili. Nikad nisam mislio da će napustiti Chelsea bez da završi posao. Ovo je prvi put da na ovakav način odlazi iz kluba i to će ga uništiti. Obožavao je Chelsea" Didier Drogba, koji je prošle godine bio najbolji strijelac Chelsea sa 33 zgoditka je kako se čini, najneutješniji: "bijesan je i zabrinut", govore izvori bliski napadaču iz Obale Bjelokosti, koji je bio posebno privržen treneru. Milan, stari Drogbin obožavatelj, bi ga dočekao raširenih ruku, samo ako nezadovoljstvo postane neizdrživo. Michael Essien i Paulo Ferreira, koje je također Mourinho doveo u klub, sada razmatraju da li da uopć da ostanu u klubu Ljetno pojačanje Florent Malouda je također nesretan, jer je i njega zaveo šarmantni strateg: "Došao sam u Chelsea zbog toga što me Mourinho na prvom sastanku uvjerio Frank Lampard, koji je uz Terryja bio Mourinhova produžena ruka u na terenu je također u šoku zbog njegovog odlaska i nakon što je već prekinuo pregovore oko produženja ugovora, sada je navodno bliži odlasku nego ikad. Veteran Calude Makelele je povjerio novinarima: "Ova vijest mi je bila prava bomba. Nikad ne bih mogao povjerovati da će trener otići niti dva mjeseca nakon početak sezone. Iako je zbog rezultata u prvenstvu bio pod pritiskom, ipak je bio pun samopouzdanja" :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Edited September 23, 2007 by Директор
Џејсон Њустед Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Sve to stoji ali je najzhalosniji Liverpool, moja najveca zabluda iz mladosti. Dodje francuz-kupe neke raspade, dodje spanac-isto. Ode trener, ostane gomila igraca nit ih jebi nit ih kuci vodi. Liverpool je poslednji put igrao fudbal za navijace kada ga je vodio Fij Tompson dok je Ulije lezao u bolnici, ali je kratko trajalo.Osvajali su oni svasta ali nije to to. Ajd,samo da me ne ispljuju dezurni menadzeri odmah bar minut, dva neka prodje
sabre Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 (edited) Па у томе и јесте драж Лиге шампиона,да будеш бољи када је потребно! Уосталом,било које првенство у било ком спорту функционише по нокаут систему,што и јесте суштина како постати шампион.Да се ЛШ игра заиста као лига,мислим да никоме не би било интересантно да то гледа.Лоше аргументе си изабрао! Чак мислим да Милан није био лош прошле године у ЛШ,јер је свесно жртвовао остала такмичења да би узео трофеј ЛШ ... e Dzoni odgovorio sam ti na ovo na temi Liga sampiona, previse skrenusmo sa teme ovde... icon_rockdevil.gif icon_rockdevil.gif icon_rockdevil.gif icon_rockdevil.gif icon_rockdevil.gif icon_rockdevil.gif sta, mozete da osvojite titulu jedino ako se celzi sjebe, a? jebiga, tako ti je to. Edited September 23, 2007 by sabre
kuruz Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ!!!!!!!!!!!! ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЗЗЗЗ
sabre Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 brate zajebi te fontove, tako se radovati golu datom sa igracem vise je u najmanju ruku neukusno edituj post MOLIM TE
kuruz Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 (edited) Не може сада, нестало едит дугме. Edited September 23, 2007 by Директор
lemmy sixx Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Onaj penal veze sa zivotom nije imao.Saha odglumio za Holivud.Ali u svakom slucaju,zasluzena pobeda Mancestera.
Hail Metal Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Ko ih jebe za penal tako im i treba , protiv Liverpula njima su sudili isti takav , mada je tada bilo mnogo bitniji trenutak.
kuruz Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 А шта мислите о црвеном картону? Ја сматрам да је сасвим исправно поступио судија, Микел је ишао ђоном на Патрисову ногу.
Hail Metal Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Nisam gledao prvo poluvreme , pa ne znam ,sve u svemu Celsi je prso, jedino ako ne dovedu Kapela ili njemu slicnog.
Angelystor Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Zasluzena pobeda all the way! Chelsi se ne vide, a josh manje posle crvenog, koji je mogao da bude i zuti, ali it's not up to me to judge... Svejedno, konacno 2 gola dasmo!
sabre Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Arsenal drugi klub po bogatstvu Drugo mesto na listi najbogatijih klubova sveta, posle madridskog Reala, zauzima Arsenal, pošto je objavljeno da je premijerligaš tokom prošle sezone zaradio 200 miliona funti, dva miliona manje od rekorda koji je oborio madridski kraljevskli klub. Za godinu dana, klub je uspeo da inkasira 274 odsto više novca nego prethodne godine, kada su utakmice igrane na Hajberiju. Posmatrano u novcu, u kasu se prošle godine slivalo prosečno oko 3 miliona funti po utakmici, dvostruko više nego na Hajberiju ranijih godina. Očigledno da je prelazak na novi stadion "Emirati" doneo finansijski zamajac Arsenalu. Arsenal je tako izbio na prvo mesto najbogatijih klubova na Ostrvu istisnuvši sa vodeće pozicije Mančester Junajted (167,8 miliona) i Čelsi (152,8 miliona). Čelnici kluba tvrde da na ovaj finansijski "bum" Arsenala nije uticao transfer Anrija u Barselonu težak 16 miliona funti. Po rečima direktora kluba Kita Edelmana, menadžeru kluba Arsenu Vengeru ostavljena je na raspolaganju suma od 70 milioni funti od prošlogodišnjih prihoda, kako bi mogao da je koristi za kupovinu igrača ove sezone.
doomsayer Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 (edited) Gledao sam Carling Cup na Sport Klubu....Reading-Liverpool 2:4 ,jako dobra utakmica,Tores je dao tri gola,covek je fantastican spic,a Benajun je dao golcinu svaka cast... Za ljubitelje engleskog kupa sutra u 20:45 ima Hull-Chelsea...i jako bih voleo da se nesto desi pa da Chelsea kiksne ili Mikel dobije jos neki crveni ili tako nesto i Hull nekim cudom izvuce nereseno... A sto se tice Manchester United-a,mrzi me da sada pregledavam postove u nazad ali rec je o tome da koliko se secam neki fanovi Manchester-a su ga otpisivali na pocetku...ali ljudi da li vam je sada jasno da Manchester nije klub koji je tako lako otpisati i crniti i nije na vrhu sezonu ili dve...tako da polako pocelo je da se normalizuje,on i Liverpool uz Arsenal po meni kandidati za titulu.... Inace da li neko zna gde mogu da skinem titlove za The Real Football Factories,pretrazio sam sve ali nisam mogao da nadjem... Edited September 25, 2007 by doomsayer
Џејсон Њустед Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Dao bog da si u pravu ali na moju veliku zalost od Liverpoola ni ove godine nece biti nista, mozda neki kup pa makar bio i kup-liga sampiona, ali nije to to . Liverpool je rodjeni brat tuznog Intera.
Zagrivuk Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Liverpool je rodjeni brat tuznog Intera. Nije, liverpul zna da osvoji ligu sampiona a Inter ne ume ni domaci kup!
sabre Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 (edited) kapelo kaze da je van basten novi trener celzija LEGENDARNI Fabio Capello izgleda ipak neće na Stamford Bridge, kao ni Marcelo Lippi te Guus Hiddink. Međutim, donedavni trener Real Madrida otkrio je kako će sljedeći trener londonskog kluba vrlo vjerojatno biti proslavljeni nizozemski napadač Marco van Basten. Capello je, navodno, vrlo dobro upoznat sa trenutnom situacijom u Chelsea, gdje tehnički direktor Frank Arnesen već danima lobira kod Abramoviča za Nizozemca. "Arnesen i van Basten znaju se vrlo dobro, još iz vremena u nizozemskom nogometu. Ovaj već danima nagovara Abramoviča da upravo njemu da dirigentsku palicu, stoga će vrlo vjerojatno tako i biti." - rekao je Capello. Link Edited September 26, 2007 by sabre
sabre Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Murinju ponuđeno da vodi UAE Donedavni trener Čelsija Murinjo dobio je astronomsku ponudu "tešku" 15 miliona evra po godini, od šeika Mohameda Bin Rašida Al Mahtuma, jednog od najbogatijih ljudi planete, da preuzme reprezentaciju Saudijske Arabije u kvalifikacijama za sledeće Svetsko prvenstvo, prenosi Gazeto delo Sport navodeći kao izvor vesti "Dejli Miror". Šeik Al Mahtum je već stupio u kontakt sa menadžerom portugalskog stručnjaka , Horheom Menendezom, ponudivši mu pomenutu sumu. Murinjo je od Čelsija dobijao godišnje 7,8 miliona evra. Al Mahtum je bio blizu kupovine engleskog prvoligaša Liverpula, ali su njegovu ponudu "nadjačali" Amerikanci Tom Hiks i Džordž Džilet. Ugovor aktuelnog trenera Arapskih Emirata Bruna Mecua ističe iduće godine.
Recommended Posts