Jump to content

Recommended Posts

Posted

To su im rekli i pre 20 godina...

Од тебе сам једино приметио да идеш и сереш, а ништа не говориш ни о једном клубу позитивно. Имаш тему за шпанску лигу и идеш тамо лепо и пљујеш Реал, навијаш за оне твоје комбајне и то је то.

Posted

Опуштено, Карнисерово Свето Тројство су ККСС, Жута подморница и Марадонини пулени. :pivopije:

Posted (edited)

Tako i nikako drugacije! :pivopije:

Од тебе сам једино приметио да идеш и сереш, а ништа не говориш ни о једном клубу позитивно. Имаш тему за шпанску лигу и идеш тамо лепо и пљујеш Реал, навијаш за оне твоје комбајне и то је то.

Pa jebiga kad navijam za Viljareal a za njih sve redom boli kurac. :haha:

Od vecih navijam za Juve a "pljuvanje" Juvea je cista zajebancija sa RiSboom kokainskim,ovisnikom.Cak mi je i MancestA simpatican pomalo ali opet moram da zajebavam Kokicu Kentaura.

A Luzerpul,Milan,Celzi(Mancester siti i sve ove rusko-naftno-arapske tvorevine) i Partizan mrzim i radujem se njihovim neuspesima.Isti slucaj i za Real.

I koji ti je djavo,shvatas sve preozbiljno.Opusteno.

Ipade stormtrooper.

Edited by El Karnisero
Posted

Стварно, Нарсиле, који ти је курац? :P

Па, брате, кад неко иде и пљује све редом, после неког времена престане да ти буде смешно.

А ти немој да се јављаш до другог дела сезоне. :evotigana:

Posted

Пази, кад су Звезда и Партизан у питању, увек мењам титулу за победе Звезде у дербијима, али са Манчестером је другачије, јербо 20 година нема лиге за Ливерпул. Тако да би ми драже било да опет изгуби Јунајтед, али да Челси или Манчестер или било ко осим Ливерпула узме лигу. :evotigana::mrgreen:

Posted

Пази, кад су Звезда и Партизан у питању, увек мењам титулу за победе Звезде у дербијима, али са Манчестером је другачије, јербо 20 година нема лиге за Ливерпул. Тако да би ми драже било да опет изгуби Јунајтед, али да Челси или Манчестер или било ко осим Ливерпула узме лигу. :evotigana::mrgreen:

Како реагују на Југу кад почнеш да дижеш руке и радујеш се кад Звезда да гол? (кад га да) :evotigana:

Јебем те ја у навијање за Манчестер кад ти је драго кад Челзи освоји титулу. Пичко. :evotigana::mrgreen:

Posted

Kad Liverpul prestane da kupuje Lukase Leive,Kirgijakose,Fabije Aurelije i slicne pacere koji ni za Blekburn nisu onda mozda uzmu titulu.Stvarno mi nije jasno sto trose pare na takve igrace.

Posted

Како реагују на Југу кад почнеш да дижеш руке и радујеш се кад Звезда да гол? (кад га да) :evotigana:

Јебем те ја у навијање за Манчестер кад ти је драго кад Челзи освоји титулу. Пичко. :evotigana::mrgreen:

Хах, ћутим к'о заливен. :mrgreen:

Вечерас сам ишао на одбојку Железнички - Партизан, неки куп је у питању. :haha:

Posted

Опет морам да поновим да је онај Стоик највећи цар на форуму. Од сада - као он, само дођем, коментар на текму Ливерпула и то је то.

И да зајебавам Куруза. ;)

Posted

Хаха, у прошлој сезони дали први гол на Енфилду после седам година, онда добили две захваљујући очајној форми дефанзиваца и он ће мене да зајебава. :evotigana:

Врати се кад освојите титулу, ако не будеш заузет писањем домаћих задатака за унуче. :mrgreen::mrgreen:

• Upvote 1
Posted

:haha::haha::haha:

Опет морам да поновим да је онај Стоик највећи цар на форуму. Од сада - као он, само дођем, коментар на текму Ливерпула и то је то.

Ima i onaj Francuz.Dodje kad pazari neke ploce,ostavi sliku i nema ga par dana. :rockdevil:

Posted

Онда мораш и поткепити извештаје високоразинским фотографијама са Енфилда. :mhihi:

• Upvote 1
Posted

ali sto ga Insua zavuk'o, potpuno je objasnio onom decaku (Lemi?) sto je ovde izjavio kako Insua nema pojma

Decak nisam odavno,a Insua ce biti dobar fudbaler kada bude odigrao 2 dobre utakmice zaredom. :da:

Kad Liverpul prestane da kupuje Lukase Leive,Kirgijakose,Fabije Aurelije i slicne pacere koji ni za Blekburn nisu onda mozda uzmu titulu.Stvarno mi nije jasno sto trose pare na takve igrace.

Zato sto su Ameri gazde cicije,i ne daju pare.A sezona je duga,i mora se paziti na sirinu tima,a za male pare ne mozes uzeti 2-3 ekstra igraca,vec 2-3 proseka ili krsa.Nije Benitez bas toliki debili da bi kupovao ovake papke,a da ima gomilu kesa.

Posted

Хаха, у прошлој сезони дали први гол на Енфилду после седам година, онда добили две захваљујући очајној форми дефанзиваца и он ће мене да зајебава. :evotigana:

Врати се кад освојите титулу, ако не будеш заузет писањем домаћих задатака за унуче. :mrgreen::mrgreen:

ОВо сам ти ја дао плусић јер се трудиш. :mrgreen:

Posted

Zato sto su Ameri gazde cicije,i ne daju pare.A sezona je duga,i mora se paziti na sirinu tima,a za male pare ne mozes uzeti 2-3 ekstra igraca,vec 2-3 proseka ili krsa.Nije Benitez bas toliki debili da bi kupovao ovake papke,a da ima gomilu kesa.

Koji ce im kurac ti paceri,bolje im je da forsiraju neke iz mladog tima nego da trose pare na te sabane.

Posted

Bio je dobar Penant svojevremeno...zahvalan,radilica...jebiga,nije neki ekstra klasa igrac,ali je odradjivao dobar posao na sredini.U svakom slucaju je bolji od velike vecine trenutnih bolida u veznom redu.

Posted

Постоји прича да се карао са Ешлијем Колом... Како смо се смејали кад су чували један другог на неком дербију...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...