Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bas sam sada gledao na ESPN classic (cisto sumnjam da taj program imaju u Zitistu) utakmicu Chelsea-Man Utd iz 1982...boze sacuvaj i sakloni utakmice,onaj Stemford Brigde izgledao ko pomocni teren FK Backa (da ne kazem FK Futog),nasi drugoligasi su bili doktori za njih onda.Pilicari.

tebra, fk futog ima montazno-demontazne tribine koje su bolje od svih tih evropejskih...uvek mozemo da ih prenesemo iza gola gostujuceg golmana :haha:...

Posted

Немам ништа да изјавим поводом јучерашње утакмице. :mrgreen:

Шалим се, оно је било говно од игре и са једне и са друге стране. Дадоше га, свака им част. Манчестер је имао шансе, али су пропале због похлепе (Руни), глупости (Валенсија) и непотребне несебичности (Гигс). Очекујем појачања у јануару.

Еванса у затвор.

Posted

оно је било говно од игре и са једне и са друге стране.

U pravu si , jucerasnja utakmica je pokazala da su ta dva kluba nesto najgore sto engleska liga moze da ponudi .

Posted

U pravu si , jucerasnja utakmica je pokazala da su ta dva kluba nesto najgore sto engleska liga moze da ponudi .

Slazem se.To je dno engleske lige.Igraci Celzija i Mancestera nisu ni do kolena fudbalskim znalcima kao sto su Riera,Fabio Aurelio,Ngog,Kirgijakos,Lukas Leiva... :rockdevil:

• Upvote 1
Posted

Slazem se.To je dno engleske lige.Igraci Celzija i Mancestera nisu ni do kolena fudbalskim znalcima kao sto su Riera,Fabio Aurelio,Ngog,Kirgijakos,Lukas Leiva... :rockdevil:

hahahah, alal ti kurac, sve si ih nabrojao, fali samo benitez :)

Posted

ta tekma juce je bila toliko dobra i zanimljiva da sam prespavao veci deo, vratio sam se (u svet?) tek u zaustavnom vremenu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...