Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa dobro, Chelsea je klub koji postoji svega par godina, bice od njih nesto :mrgreen: A navijaci su jos smesniji, nisu imali pojma sta je Chelsea a sad se busaju u grudi i kurce se...Tragikomicno...Kako god, United opet uzima titulu...

Posted

Pa dobro, Chelsea  je klub koji postoji svega par godina, bice od njih nesto :mrgreen: A navijaci su jos smesniji, nisu imali pojma sta je Chelsea a sad se busaju u grudi i kurce se...Tragikomicno...Kako god, United opet uzima titulu...

a ti si pocuclao MU na majcinu sisu?

• Downvote 1
Posted (edited)

a ti si pocuclao MU na majcinu sisu?

Sta ja sa tobom ima da pricam o fudbalu kad vidim da ''navijas'' za Chelsea :bigblue: ...Pathetic... Verovatno volis i Man. City :mrgreen:

btw, ja ne navijam za MU...

Edited by Zoidberg
Posted

Sta ja sa tobom ima da pricam o fudbalu kad vidim da ''navijas'' za Chelsea :bigblue: ...Pathetic... Verovatno volis i Man. City :mrgreen:

btw, ja ne navijam za MU...

naravno vasa kraljevska ekselencija mora svoje uzvisene moci,u koje spada i nevjerovatna moc ocjenjivanja ljudi na osnovu samo jedne postavke da cuva za nesto uzvisenije tipa kacenja smajlija i pisanja anglikanizama.

molim vas da vas moje navijanje za skorojevicki celzi ne opterecuje.

samo nastavite pricu o fergusonovim potkovicama i liverpulovim sledecim sezonama.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...