vudun Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Канаваро, жену сам ти кар'о... Де Роси, патком те по коси... Матераци Матераци, дете ти ј*, кад га жена избаци.
Oddball Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Gamad bi bila proredjena kada bi na ostrvo bila bacena hidrogenska bomba,pseta germanska ostrvska. overkill Ali Toti bi umro. I Kamoranezi. I Baloteli mozda. I Kanavaro I De Rosi I Materaci :pivopije:
Angelystor Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Bravo za Givena sto mi nakrca poene na Fantasy-u dobra tekma bese... Gledao drugo poluvreme Mancesta, Giggs kraljina, za Gibsona sam cuo da protiv Totnama dao dve strasne golcine, evo sad opet...
BLAGOJE Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 jebem ja laparda u majmunski mozak,sto nije ka' co'ek presjedio 2-3 utakmice jos i prelezao povredu fino,nego neka nasa vjestica mu uvalila nak'e meleme i on moz' da igra. samo,zanimljiva sezona ove godine,jedan kiks i odma' se stize.
kuruz Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Jeсте ли гледали Вест Хем - Манчестер јуче? Осим резултата, ово ми је улепшало пренос: И још нешто: Manchester United have MUTV Chelsea have CTV and Liverpool have the History Channel!
SkullKrusheR Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Bravo za Givena sto mi nakrca poene na Fantasy-u dobra tekma bese... Gledao drugo poluvreme Mancesta, Giggs kraljina, za Gibsona sam cuo da protiv Totnama dao dve strasne golcine, evo sad opet... meni, majmunu, cheh prvi golman, a given na klupi...
Angelystor Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Jeсте ли гледали Вест Хем - Манчестер јуче? Осим резултата, ово ми је улепшало пренос.. Da, da, speldza Kuscak Isto kad se Dusko zbunio, kad 'tede da izgovori "omalovazavali" :haha: Krene, spetlja se, krene, spetlja se, krene, spetlja i onda samo rece "..OH!", priceless bese. BTW Jebote poslednje kolo bilo nekih 4-5 odbranjenih penala, raspicili golmani.
kuruz Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Zar nije bio Kovinjalo? "Omal.. ov.. om.. ola.. ( dramska pauza ) odluku sudije.
Angelystor Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Hm...sad se i ja pitam pre svega sto sam napisao Dusko, kada sam hteo Gojko Zar nije Gojko prenosio? Ili je mozda Nedeljko...'leb ga jebo stvarno si me zbunio sad...samo se secam onog "OH!" xD
kuruz Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Nedeljko "u moj Beograd si došao da me zajebavaš" Kovinjalo
vudun Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Ред је био после сушних 26 година. Нисам гледао целу, али вила Равијојла је била далеко бољи ривал.
KazimKazim Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Pa dobro - bili 'smo' bolji u odbrani Kako god, pobedi se u zube ne gleda, a ja iako pratim Vilu vec 13-14 godina, ne secam se te poslednje pobede...kad god cujem da se igra sa Mancesterom, racunao sam siguran poraz, sto rece kvltni Stanojlo Milinkovic 'Pisi propalo'
vudun Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 13-14 година?! Јеб'о те, па ти спадаш у ватреније фанове. Ешли Јанг је био сјајан, одлично се борио. Мора Ферги да побољша исхрану играчима, таман следе празници, све ће доћи на своје место.
KazimKazim Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Pa jbg, negde od 8 godine, sto mu dodje neka '94/95 sam poceo da pratim fudbal i sport uopste i tu se iskristalisao olmajti cetverac sto se ovih toboze najjacih liga tica - Engleska - A. Vila, Italija - Milan, Nemacka - Leverkuzen, Francuska - Ren Tako da je to dana danasnjeg ostalo, samo sto sam jos vise prs'o, pa sad u vecini ligi evropskih koje postoje navijam kao za nekog, iz ovih ili onih razloga Tako da ispada da sam od sve zaludjenosti stvarno fanatik, idiot, kako god
Narsil Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 '95. Liverpool, '95 - Inter. Даље нема, само та два клуба.
Narsil Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Ево, чекам да сутра карамо Арсенал. Очекујем велики повратак момака из Ливерпула. Овај Манчестер одигра добро данас. 2
Angelystor Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Kakvu golcinu je dao Figueroa jebote O_O A meni treca izmena na Fantasy-u
Imrahil Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Engleska - A. Vila, Italija - Milan, Nemacka - Leverkuzen, Francuska - Ren Haha, ne verujem da ima jos neko ko gotivi Ren
Zoidberg Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 (edited) Pwnage Liverpool 1 Arsenal 2 Zna se ko vozi traktor a ko otvara kapiju Edited December 13, 2009 by Zoidberg
Narsil Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Какво безидејно друго полувреме. Ја немам појма шта је Рафа који мој курац рекао играчима. Јебали их центар шутеви са пола терена. Прво полувреме одлично, наставак - нападали са центар јебеним шутевима. Није лоша игра била уопште, али фали један квалитетан креатор игре. Оном Маскерану бих забранио да игра фудбал. Глуп је као три курца.
Recommended Posts