Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kурузе, смараш више. Лемао вас Ливерпул где је стигао, не јављај се.

Odnos u međusobnim duelima: 68 pobeda Junajted, 60 Liverpul, 50 nerešenih

Titule: po 18 i jedni i drugi

LŠ: 5 Liverpul, 3 Mančester

FA: 11 Mančester, 7 Liverpul

Ukupno trofeja: 58 Liverpul, 56 Mančester

Zabavni deo je to što ovi komedijaši neće u skorije vreme osvojiti bilo šta bitno.

Posted

Hoce...ove sezone ce opet biti kurton,ali mislim da ce nagodinu drasticno promeniti stvari.Pre svega vlasnike,posto im je to strasno potrebno,zatim trenera,i na kraju pola tima.Nema sanse da klub te velicine vecito kuburi.

Posted

Pa ova dvojica su i najviše inkasirala u klub. I ne kubure večito, imali su zapaženih rezultata(poslednjih par sezona), jedino što vuku prokletstvo domaćeg šampionata.

Posted

Ma inkasirali su kurac...skrti su na transferima,klub grca u dugovima...rezultati su tu,ali ipak,sampionat je sampionat.To je navijacima i svakom fanu Liverpula najbitnije.

Posted (edited)

Ako su bili škrti na transferima onda je to tek bilo devedesetih, rukovodstva te dekade su klub sjebala. Što se tiče duga, jebi ga, znaš kako kažu: ''lova bez pokrića''. ;)

U svakom slučaju, liga je daleko ujednačenija, iskristalisao se trio: Liverpul, Manča i Čelzi, oni će se tek klati za titule narednih sezona. Možda se Liverpul i otarasi anateme, situacija nije ista kao pre desetak godina.

Edited by Вуду ПопаЯa
Posted

7000 и последњи пост на овом freak форуму посвећујем Курузу:

Јеб'о те Манчестер!!!

'Ајде здраво.

Posted

prevod?

paprikaner je fergi,oce da ga prikolje jer je fergi poznat da oce da kolje kad mu se neko ne pokorava bezpogovorno,potkovica je aluzija na njegove mutljavine sa konjima,a kres kurs iz Mu je brzo poducavanje oko mufljanja jer realno ove sezone ce ga srce okinuti sto zbog LS,sto zbog PL.nema to veze sa metalikom :lol:.

jebote sam sebi djelujem pijan kad objasnjavam sta sam pisao pijan.

cu srbine,ja se napio zbog yum-a ha ha ha 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...