Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kako mi zao sto nisam odgledao to drugo poluvreme, taman se basket zavrsio...nego predjosmo na PES xD (a bolje da nisam, al' nije sad ni bitno...)

Je l' Radumire, kaki to gol dao cika Vejn?

Posted

Ne znam, imam kod kuće 8 sportskih kanala, ak' među njima nema Sport kluba. Bitno da ga je dao.

P. S. Kladim se u 300gr bureka s mesom da te je cura navukla na xD smajli. :P

Posted

Glavom, preskocila lopta jednog igraca odbrane City-ja... Sjajan gol, a iskupio se Runi za promasaj sa 2 metra od gola. Utakmica je bila totalna bitka, svako malo neko se zakaci opasno...

Posted

Ja sto sam gledao na tajmautima malo prvo poluvreme samo nesto City kao napadao... Tako da se lecka iznenadih kad videh rezultat na kraju :]

Ne znam, imam kod kuće 8 sportskih kanala, ak' među njima nema Sport kluba. Bitno da ga je dao.

P. S. Kladim se u 300gr bureka s mesom da te je cura navukla na xD smajli. :P

Jedini sportski kanal koji ja imam u stanu je RTS2 :haha:

PS@ Dugujes burek :da: Taj sam ja nekako pokupio sa neta, ne secam se vise ni od koga :haha:

PS. Al' sa sirom burek, veci sam fan tog :da:

Posted

Moj rok se zavrsava u naredna 24h :rockdevil: Jos dve manje obaveze... Kako ti prodje?

Juče dadoh Krivično, 360 strana teorije i 360 strana odredbi Krivičnog zakonika. :rockdevil:

Imam još jedan devetog februara i to je to.

@ Lemi

Praštaj grehe naše.

Posted

Pre oko pola godine , tj pre vojske , sam rekao da cu nastaviti istragu u slucaju "Teatra dopinga" , posao je malo stao zbog nekih obaveza , ali klupko se polako ponovo pocinje odmotavati :

Narko kartel kontrolise aerodrom u Mancesteru !

Da li je beli prah konjski steroid za igrace Lucifer junajteda ? Da li je mozda to opojna droga iz Kolumbije namenjena zavisnicima u oba gradska kluba ?

Da li je Ferguson umesan u Saricev klan ? I da li hapsenje Kristijana Golubovica ima veze sa mracnim poslovima na relaciji Bogota - Pljevlja - Mancester ostaje da se vidi .

Ali jedno je sigurno , ovo su neka djavolja posla !

Rezultate namestenog prvenstva engleske nisam pratio , ocigledno je da Liverpul nema ambicije da se takmici sa sumnjivim klubovima i sudijskim klanovima .

• Upvote 4
Posted (edited)

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1246931/Premier-League-star-wins-gagging-order-secret-affair-team-mates-girlfriend.html

Неко на Јунајтедовом форуму објашњава:

This has come from someone I know who works for the Daily Mail and has just let loose a story which he GUARANTEES (ALLEGEDLY) is going to be on the front page of all newspapers tomorrow:

John Terry has ALLEGEDLY been sh*gging Wayne Bridges wife!! He ALLEGEDLY got her pregnant and she had an abortion!!! Bridge ALLEGEDLY found out and he is refusing to play for England!!!

Apparently it’s going to be front page everywhere but they doubt they will be able to print names as its getting a Court Injunction!!

:rockdevil:

Ево и дотичне: http://www.football.co.uk/gallery/vanessa_perroncel/album.shtml

Edited by Куруз
Posted

Moram odati priznanje Runiju za onaj sprint kod drugog gola , ocigledno je Ferguson dobro proucio mendeljev periodni sistem elemenata , kad je smuckao formulu za stereoid .

Posted

Pa u poslednje vreme Runi trenira odvojen od tima,prolazi kroz trenazni proces sa svim grlima na Fergusonovom privatnom rancu.Kazu ljudi da je srusio rekord na 200 metara koje je postavilo cuveno grlo Brza Rakel,ali to je nezvanicno.

Posted

Samo da ne prodje kao Tosic u Gaychester Unitedu , .... nije on kalibar da igra u Liverpulu , ali i veci moroni su uzimali ogromnu minutazu .

Sve u svemu ako nista drugo lepo je videti naseg igraca u najjvecem klubu u engleskoj , to je plus za nash fudbal.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...