Jump to content

Recommended Posts

Posted

i vest hem se pojacao...mekarni i ilan...za opstanak ce biti dosta...mekartni je dobar,iskusan...ilan je brazilac...igrao je i 3 tekme za brazil...pre 2 veka...ocekuje se kupovina kluba od neka 2 burzuja...sve u svemu,od onog civuta ne mere biti gore...obecali su da ce menadzer imati vise para za pojacanja i da ce biti borbe za jevropu...ako ne lazu...posto sa ovim budzetom od 3 zlota i 2 kopenke ne bi mogli ni mene da angazuju...

Posted

i vest hem se pojacao...mekarni i ilan...za opstanak ce biti dosta...mekartni je dobar,iskusan...ilan je brazilac...igrao je i 3 tekme za brazil...pre 2 veka...ocekuje se kupovina kluba od neka 2 burzuja...sve u svemu,od onog civuta ne mere biti gore...obecali su da ce menadzer imati vise para za pojacanja i da ce biti borbe za jevropu...ako ne lazu...posto sa ovim budzetom od 3 zlota i 2 kopenke ne bi mogli ni mene da angazuju...

I Mido presao tamo, isto pozajmica.

Jebote al' su se izmenjali sad u par dana...Gudjonsen u Totnamu, Kin u Seltiku, Liverpul prodao Dosenu... Al' fali mi sad Keane na PESu samo tako :/

Posted

Аквилани само уме једном у пет утакмица да га ували са 35 метара и толико од њега. Не капирам буку која се диже око тог играча. Јовановић је класа за њега, али је глуп што иде у ову спрдњу од клуба.

Posted (edited)

То је исто као што навијачи Звезде говоре да имају 3 победе у последња 4 кошаркашка дербија и да су бољи од Партизана. :haha:

Edited by Куруз
Posted

Jes', najbolje da je Lane bolji od Akvilanija. Alvilanija je sjebalo to što je povrijeđen došao u Premijer Ligu, zdravim ljudima treba mnogo da se adaptiraju, a kamoli povrijeđenim. Prije te povrede je prao po Italiji.

Posted

I Mido presao tamo, isto pozajmica.

Jebote al' su se izmenjali sad u par dana...Gudjonsen u Totnamu, Kin u Seltiku, Liverpul prodao Dosenu... Al' fali mi sad Keane na PESu samo tako :/

nisam znao za to...dobar je on,al njima vise treba srednjak i odbrana...sada su uzeli 2 napadaca i ofanzivnog veznog...otisao im je himenez,al realno,on nije ni za kurac...

Posted

Jes', najbolje da je Lane bolji od Akvilanija. Alvilanija je sjebalo to što je povrijeđen došao u Premijer Ligu, zdravim ljudima treba mnogo da se adaptiraju, a kamoli povrijeđenim. Prije te povrede je prao po Italiji.

Jeste,prao je...prao je gace fudbalerima Juventusa,Intera i Milana.I u repki je dobar za pranje gace i vezivanje pertli.

Da se razumemo,Akvilani je dobar igrac,ali podloznost povredama ga cini apsolutno beskorisnim.Dokazano.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...