Jump to content

Recommended Posts

Posted

mucna utakmica,podrzavam pohod FC "sledeca sezona"-e na cetvrto mjesto bolje oni nego cigani od sitija ili jese.mislim da Villa nema kvalitet da isfura do kraja u ovom tempu.

cjutra koljemo klincadiju iz ujedinjenih nacija.

Posted

tri autogola portsmuta. jadnost.

portsmut je u tolikim govnima da ne mogu ni zvanicni sajt da placaju...i sada dadose 3 gola sami sebi...nesto u tome je meridijan liga...

Posted

Rekao je da nije ni trena razmisljao kada je dobio ponudu od premijer ligasa...pa dobro,barem ce 3 meseca igrati u premijer ligi.Posle toga odmor sa Jecom na Bahamima,i onda pravac druga liga.

Posted

''Gospodine Tomas Šaf, oprostite mi, molim vas. Znam, kasnim na trening, ali bio sam preokupiran bambusanjem tranvestita moga dragog. Da istrčim krug oko Vezera za kaznu? Nema šanse, mislim da me muči insomnija''.

• Upvote 4
  • Downvote 1
Posted

a ja cu se pobrinuti da povedemo.

rutinsko klanje ujedinjenih nacija,malo podmukla igra posle 2-0,defanziva a kad se predje zasjedne se po 5 min oko sesn'esterca,jebi ga,'talijan je to.

ali to je i mudar potez,odmarala se ekipa.drogba polako postaje najgora nocna mora vengeru,12 komada arsenalu u karijeri,4 ove godine.esli kol i baka ivanovic fenomenalo odigrali,anjelka me posteno iznervirao,ali jebiga njemu vazda isto puca kurac protiv bilo koga da igra.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...