kuruz Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Mogao bi Vest Hem već jednom da ispadne...
El Karnisero Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 jos partizana potkradaju u EL kupuju sudije podmicuju delegate. Fixed. Sad je ovo izjava prosecnog groblja.
kuruz Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=409073 Koliko preporuka...
Mita Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Mogao bi Vest Hem već jednom da ispadne... pu pu pomeri se s mesta
Footog Qpoos Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 (edited) Mogao bi Vest Hem već jednom da ispadne... kad budes prestao da cupas obrve... Edited February 6, 2010 by Trne-svetska mega faca
Hail Metal Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Jos jedna legendarna pobeda Liverpula ! I sa igracem manje sat vremena pobedili su ove papke , sledeci je Arsenal .
BLAGOJE Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 mucna utakmica,podrzavam pohod FC "sledeca sezona"-e na cetvrto mjesto bolje oni nego cigani od sitija ili jese.mislim da Villa nema kvalitet da isfura do kraja u ovom tempu. cjutra koljemo klincadiju iz ujedinjenih nacija.
kuruz Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 http://www.index.hr/sport/clanak/redir/474304.aspx Hahahahahahaha Junajted ugazio one paćenike.
Imrahil Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Mogao bi Vest Hem već jednom da ispadne... Sut bre, jezik pregrizo
Footog Qpoos Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 tri autogola portsmuta. jadnost. portsmut je u tolikim govnima da ne mogu ni zvanicni sajt da placaju...i sada dadose 3 gola sami sebi...nesto u tome je meridijan liga...
SkullKrusheR Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 da stvar bude josh gora, doveli su dushka toshica na pozajmicu.
El Karnisero Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Ne,to je premali klub za njega. Bio kao dogovorio pa otpalo u zadnjem trenutku.
lemmy sixx Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Rekao je da nije ni trena razmisljao kada je dobio ponudu od premijer ligasa...pa dobro,barem ce 3 meseca igrati u premijer ligi.Posle toga odmor sa Jecom na Bahamima,i onda pravac druga liga.
Мајор Гашпар Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 da stvar bude josh gora, doveli su dushka toshica na pozajmicu. Ови из Вердера рекли како нису имали таквог непрофесионалца од оснивања.
Мајор Гашпар Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Хах било по новинама ових дана. Ваљда је неко из управе изјавио након што су га шутнули.
vudun Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 ''Gospodine Tomas Šaf, oprostite mi, molim vas. Znam, kasnim na trening, ali bio sam preokupiran bambusanjem tranvestita moga dragog. Da istrčim krug oko Vezera za kaznu? Nema šanse, mislim da me muči insomnija''. 4 1
El Karnisero Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Dobio si minus. Egal. Boli me kurac sto ste podelili jedan drugom minuse. 1
BLAGOJE Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 a ja cu se pobrinuti da povedemo. rutinsko klanje ujedinjenih nacija,malo podmukla igra posle 2-0,defanziva a kad se predje zasjedne se po 5 min oko sesn'esterca,jebi ga,'talijan je to. ali to je i mudar potez,odmarala se ekipa.drogba polako postaje najgora nocna mora vengeru,12 komada arsenalu u karijeri,4 ove godine.esli kol i baka ivanovic fenomenalo odigrali,anjelka me posteno iznervirao,ali jebiga njemu vazda isto puca kurac protiv bilo koga da igra.
Recommended Posts