kuruz Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Jesu,pogotovo odbrana.Na desnom beku sve vedeta do vedete,a Vidic i Ferdinand (koji je inace isto zestok do moga) imaju zaista fenomenalne zamene.Napad je takodjer izuzetno jak,balansiran i prepun sjajnih igraca. Runi, Berbatov koji na turneji igra sjajno, Makeda je i prethodne sezone bio dobar, kupljen je Čikarito, sasvim sam zadovoljan. Na desnom beku su Rafael koji je mlad, a već dobar, solidni Ves i uvek korisni O'Šej, Evans je dobra rezerva štoperima, a doveden je i Smoling. Ne diraj Ferdinanda, pičketino. Nisu kupljene svetske zvezde, ali Ferguson to i ne radi. Nemoj i ti sada kao Kalimero . Chelsea je zasluzeno osvojio titulu, bolje su igrali prosle sezone. Krađa u derbiju na Trafordu, nesvirani penali Boltonu na Bridžu, bilo je svega. Jeste da su ubijali, ali na kraju je razlika bila jedan bod, a to je upravo to što je oteto.
23/16 Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Krađa u derbiju na Trafordu, nesvirani penali Boltonu na Bridžu, bilo je svega. Jeste da su ubijali, ali na kraju je razlika bila jedan bod, a to je upravo to što je oteto. Tacno, ali pomagale su sudije i Unitedu, zar ne ?
lemmy sixx Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Penal van sesnaestercaq protiv Liverpula,jos nekoliko penala u prvenstvu...tako da Kokice,nemoj da kukas. Runi, Berbatov koji na turneji igra sjajno, Makeda je i prethodne sezone bio dobar, kupljen je Čikarito, sasvim sam zadovoljan. Na desnom beku su Rafael koji je mlad, a već dobar, solidni Ves i uvek korisni O'Šej, Evans je dobra rezerva štoperima, a doveden je i Smoling. Ne diraj Ferdinanda, pičketino. Nisu kupljene svetske zvezde, ali Ferguson to i ne radi. Ma daj,kakav Berbatov,Ves,O Sej,Evans...pa to sve krsevi.Rafael je mlad i balav i nikako nije za prvi tim,Makeda je prosecan,Cikarito nepoznanica.Za ovog Smolinga nemam pojma kakav je.Realno,nije to nikakav tim,isti djavo ko i Liverpul (koliko Mancester ima bolju odbranu,toliko Liverpul ima bolju sredinu terena,a u napadu su podjednaki...imaju jednog ekstra igraca i sve ostalo krsevi).
kuruz Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Penal van sesnaestercaq protiv Liverpula Objašnjeno više puta, penal sviran po pravilima. Kako je onda Junajted bio drugi, a Luzerpul sedmi?
lemmy sixx Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 E jebiga sada,kako je Juventus bio 7. prosle sezone,a Sampdorija 4. , kada Juve ima barem duplo bolji tim? A cinjenica je da Liverpul nema nista losiji tim od Mancestera,isti su.
23/16 Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Penal van sesnaestercaq protiv Liverpula Faul je poceo izvan 16, Evra je pao tek kada je usao u 16, Maskerano ga nije pustio na vreme - cist penal.
lemmy sixx Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Faul se sudi tamo gde je napravljen,a ne gde igrac padne.Sem kod mancesterskog dzelata Veba.
23/16 Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Faul se sudi tamo gde je napravljen,a ne gde igrac padne.Sem kod mancesterskog dzelata Veba. Lemi, ocigledno ne znas pravila igre. Iskopacu ti clanak na Fifinom sajtu .
SkullKrusheR Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 (edited) ako taj chlanak nije ostavljan ovde bar 3 puta, nije nijednom. Siti i Totenhem će biti zajebani. nigga please. ako si gledao kako je siti igrao u americi pre neki dan protiv sportinga sve ti je jasno. sporting sa maltene drugom postavom dobio 2-0, a u sitiju osim u odbrani pretezno prvotimci igrali + shto siti nije imao 3 kvalitetna napada na celom mechu. edit: krotenhem necu ni da komentarishem. Edited July 25, 2010 by SkullKrusheR
lemmy sixx Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 (edited) @23/16 Hoces reci da se faul ne svira tamo gde je napravljen nego tamo gde igrac padne?Znaci,ako ja skrsim tebe na 20 metara,a ti se isfoliras i teatralno glumacki odskocis u sesnaesterac,onda je to penal?Ajde nadji mi to pravilo,majke ti. @skullcrusher Ostavljaju ga zlocinacki navijaci Mancestera i pristalice engleske verzije Alojzija Stepinca,celavog Veba. Edited July 25, 2010 by lemmy sixx
kuruz Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 (edited) Faul se sudi tamo gde je napravljen,a ne gde igrac padne.Sem kod mancesterskog dzelata Veba. 30 пута смо вам то објашњавали. nigga please. ako si gledao kako je siti igrao u americi pre neki dan protiv sportinga sve ti je jasno. sporting sa maltene drugom postavom dobio 2-0, a u sitiju osim u odbrani pretezno prvotimci igrali + shto siti nije imao 3 kvalitetna napada na celom mechu. edit: krotenhem necu ni da komentarishem. Нисам гледао, чекам почетак сезоне. Прошле године су завршили на петом месту, зајебао их Кротенхем на крају. Не кажем да ће се борити за титулу, али неће бити спрдња. Ливерпул је то био прошле године. http://www.fifa.com/mm/document/afdeveloping/refereeing/law_12_fouls_misconduct_en_47379.pdf If a defender starts holding an attacker outside the penalty area and continuesholding him inside the penalty area, the referee must award a penalty kick. Edited July 25, 2010 by dr Casual
lemmy sixx Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 (edited) Taj pdf je uploadovao Ferguson? Edited July 25, 2010 by lemmy sixx
23/16 Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Zaista me cudi koliko ljudi godinama gleda fudbal, a ne zna pravila .
lemmy sixx Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Nisu svi posle te utakmice pohrlili na fifin sajt i citali pravila,neko je otisao i kod devojke da pojebe nesto.
23/16 Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Neki ne moraju da idu na sajt i citaju pravila(burazer je fudbalski sudija, tako da prilicno dobro znam pravila). A sem toga, utakmicu sam gledao zajedno sa devojkom, koja kao i ja navija za United, tako da cak nisam morao ni da odlazim iz stana .
lemmy sixx Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Kuruz ti je devojka?Imacete ruznu,ali pametnu decu. 1
23/16 Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Kuruz ti je devojka?Imacete ruznu,ali pametnu decu. Meni je jedino bitno da nisam furundzija .
lemmy sixx Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Kuruzu to nije bitno,i obojica ste zadovoljni.To je bre kompromis u vezi,svaka vam cast (necu reci "svaka vam dala" posto ste pederi i to vas ne zanima).
Footog Qpoos Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Kuruz ti je devojka?Imacete ruznu,ali pametnu decu. ovo za ruznu decu razumem,al na koga ce biti pametna
kuruz Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 (edited) Kuruz ti je devojka?Imacete ruznu,ali pametnu decu. Много си бистар. http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/benzema-na-raskrsnici-25557.html Edited July 25, 2010 by dr Casual
lemmy sixx Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Uvek brate. Benzema bi se super uklopio u Junajtedu,tamo ima silovatelja,pedofila,homoseksualaca,narkomana i ostalog polusveta koliko ti srce pozeli. @trne Nemoj tako,pametan je KoCkica.Gadan i bradat ko Mirko Marjanovic,ali je inteligentan.
Footog Qpoos Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 mene deda ucio da ne moze biti pametan onaj k'o navija za one sa jna... verujem dedi...
lemmy sixx Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Dobro,u pravu ti je deda,krivo sam se izrazio.Nije pametan,ali je inteligentan.
KinSlayer Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 (edited) Benzema bi se super uklopio u Junajtedu,tamo ima silovatelja,pedofila,homoseksualaca,narkomana i ostalog polusveta koliko ti srce pozeli. Zato su u Liverpoolu svi nevinasca, sa Dzerardom na celu... Pa, i u Chelsea-ju... Realno ja ocekujem da opet titulu uzmu oni plavi iz Londona, mater im... Man U nema pravih pojacanja vec drugu sezonu... Liverpool je tek rso, a City i Totenhem necu ni da komentarisem... Edited July 25, 2010 by KinSlayer
kuruz Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 @trne Nemoj tako,pametan je KoCkica.Gadan i bradat ko Mirko Marjanovic,ali je inteligentan. Ало ало ало, какво је ово понашање? Па на шта то личи? Пустићу неке рибе са форума на тебе.
Recommended Posts