Jump to content

Recommended Posts

Posted

Za desetak dana mi iz Londona stiže novi dres Vest Hema, can't wait :D

Dobro je što se konačno riješilo sve to oko Teveza, samo ne bih volio da dovedu Gudjonsena umjesto njega, a vjerovatno hoće...

Dajer bi bio veliko, veliko pojačanje, prošao je sve medicinske testove i samo se čekalo da potpiše ugovor, ali su ove pičke iz Njukasla odustale od svega...

Još samo jedan igrač na sredini da se dovede, i biće to dobra ekipa!

Posted

Za desetak dana mi iz Londona stiže novi dres Vest Hema, can't wait :D

Dobro je što se konačno riješilo sve to oko Teveza, samo ne bih volio da dovedu Gudjonsena umjesto njega, a vjerovatno hoće...

Dajer bi bio veliko, veliko pojačanje, prošao je sve medicinske testove i samo se čekalo da potpiše ugovor, ali su ove pičke iz Njukasla odustale od svega...

Još samo jedan igrač na sredini da se dovede, i biće to dobra ekipa!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA oću ja dres :( skoro je sigurno da će doći Gudjonsen samo što će to možda biti u januarskom roku :(

Posted

problem jeste sto Ferguson jeste pao s kruske pa stvarno hoce glupog Gudjonsona

vec godinama pokusava da ga dovede ali na srecu ne uspeva

Posted

Gudjonsen je krsh...cak je i Kujt pored njega igracina.Definitivno jedan od najvecih promasaja Barse.

Ja sam danas u novinama citao da je izjavio da ce pokusati da se nametne Rajkardu,i da ce u Barsi sigurno ostati do zime.

Covek je nepopravljivi optimista...pored Anrija,Mesija i Etoa on se nada igranju.Budala.

Posted

Kad smo već kod Smita, onaj Njukasl mora pod hitno da proda par napadača... Mislim da im makar taj beskorisni Oven uopšte nije potreban, a ni Ameobi... Imaju sedam napadača: Smit, Luke, Oven, Martins, Viduka, Ameobi i fenomenalni mladi Kerol...

Posted

treba se otarasiti ovena i ameobija

luke lako moze da igra levo krilo, tj on i jeste bio levo krilo a kad zatreba moze i u napad

ove godine mi je newcastle posle manu-a omiljeni u engleskoj posto u hervud i rio koker otisli is west hama

Posted (edited)

a Reo-Coker se previše utripovao da je veći od kluba, i treba da ide... Samo mi je krivo što nisu doveli Dajera, onaj Francuz se povrijedio na pola godine, tako da su i pored dolaska Ljungberga i dalje po malo šuplji na sredini...

Edited by [kinetic]
Posted

pa dobro imaju Nobla, Kuoshija, Parkera i Bojera(koji je potpuno beskorisan ali dobro moze da prodje kad 4. centralni vezni igrac)

levo su Eternigton i Boa Morte, jedino desno osim Ljunberga nema nikog ali kad se Faber oporavi bice ekipa potpuna

pa da slazem se za Rio Kokera, ali sto je najogre onda je otisao u Aston Vilu koja nema nista kvalitetniji tim od Wes Hama

Posted

pa pazi nije on loš igrač, ali u WH-u u poslednje vreme nije daš cvetao tako da smatram njegovu prodaju kao dobar potez.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...