Hamsun Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Za desetak dana mi iz Londona stiže novi dres Vest Hema, can't wait Dobro je što se konačno riješilo sve to oko Teveza, samo ne bih volio da dovedu Gudjonsena umjesto njega, a vjerovatno hoće... Dajer bi bio veliko, veliko pojačanje, prošao je sve medicinske testove i samo se čekalo da potpiše ugovor, ali su ove pičke iz Njukasla odustale od svega... Još samo jedan igrač na sredini da se dovede, i biće to dobra ekipa!
lemmy sixx Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Gudjonsen je rekao da jos uvek ne zeli otici iz Barse,hoce da se nametne Rajkardu. Dragutinovic potpisao za Njukastl.
Geozee Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Auuuu... pa de tamo ode Drago... ovaj newcastle se bas otvorio...
kuruz Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Хаха, да се наметне поред Анрија и Етоа. :) Комичар.
Geozee Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Henry je u slaboj formi... makar u Arsenalu bio prosle sezone... ne znam kako ce se snaci u Barsi...
.:Thor:. Posted August 6, 2007 Author Report Posted August 6, 2007 Za desetak dana mi iz Londona stiže novi dres Vest Hema, can't wait Dobro je što se konačno riješilo sve to oko Teveza, samo ne bih volio da dovedu Gudjonsena umjesto njega, a vjerovatno hoće... Dajer bi bio veliko, veliko pojačanje, prošao je sve medicinske testove i samo se čekalo da potpiše ugovor, ali su ove pičke iz Njukasla odustale od svega... Još samo jedan igrač na sredini da se dovede, i biće to dobra ekipa! AAAAAAAAAAAAAAAAAAA oću ja dres skoro je sigurno da će doći Gudjonsen samo što će to možda biti u januarskom roku
kuruz Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Какав бре Манчестер, па није Фергусон пао с дрвета да га купи!
.:Thor:. Posted August 6, 2007 Author Report Posted August 6, 2007 WH naravno klub je pristao, a i on samo se sada pregovara oko nekih detalja
rhapsoad Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 problem jeste sto Ferguson jeste pao s kruske pa stvarno hoce glupog Gudjonsona vec godinama pokusava da ga dovede ali na srecu ne uspeva
lemmy sixx Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Gudjonsen je krsh...cak je i Kujt pored njega igracina.Definitivno jedan od najvecih promasaja Barse. Ja sam danas u novinama citao da je izjavio da ce pokusati da se nametne Rajkardu,i da ce u Barsi sigurno ostati do zime. Covek je nepopravljivi optimista...pored Anrija,Mesija i Etoa on se nada igranju.Budala.
Hamsun Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 želio je Fergi i ove godine Islanđanina, ali je ukapirao da će da dovede Teveza umjesto njega...
rhapsoad Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 trebao je da ostane smit nije bilo potrebe za argentincem
Hamsun Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Kad smo već kod Smita, onaj Njukasl mora pod hitno da proda par napadača... Mislim da im makar taj beskorisni Oven uopšte nije potreban, a ni Ameobi... Imaju sedam napadača: Smit, Luke, Oven, Martins, Viduka, Ameobi i fenomenalni mladi Kerol...
Geozee Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Samo Martins valja... @ kinetic - odlican potpis
rhapsoad Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 treba se otarasiti ovena i ameobija luke lako moze da igra levo krilo, tj on i jeste bio levo krilo a kad zatreba moze i u napad ove godine mi je newcastle posle manu-a omiljeni u engleskoj posto u hervud i rio koker otisli is west hama
Hamsun Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 (edited) a Reo-Coker se previše utripovao da je veći od kluba, i treba da ide... Samo mi je krivo što nisu doveli Dajera, onaj Francuz se povrijedio na pola godine, tako da su i pored dolaska Ljungberga i dalje po malo šuplji na sredini... Edited August 7, 2007 by [kinetic]
rhapsoad Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 pa dobro imaju Nobla, Kuoshija, Parkera i Bojera(koji je potpuno beskorisan ali dobro moze da prodje kad 4. centralni vezni igrac) levo su Eternigton i Boa Morte, jedino desno osim Ljunberga nema nikog ali kad se Faber oporavi bice ekipa potpuna pa da slazem se za Rio Kokera, ali sto je najogre onda je otisao u Aston Vilu koja nema nista kvalitetniji tim od Wes Hama
Geozee Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Najboljeg igraca West Ham je prodao... Youssi Benayoun-a...
Geozee Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Pa nije losa... mozda i dodjete do Cup-a Uefa... ali ipak Youssi Benayoun
.:Thor:. Posted August 8, 2007 Author Report Posted August 8, 2007 pa pazi nije on loš igrač, ali u WH-u u poslednje vreme nije daš cvetao tako da smatram njegovu prodaju kao dobar potez.
Geozee Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Mozda... ali videces kakav ce sada biti u Liverpool-u...
ZheX Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 najvishe volim da gledam engleski fudbal, a navijam za Chelsea.
Recommended Posts