Angelystor Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Ste videli kaku je golchinu zabio Nani?
Мајор Гашпар Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Kasper Šmajhel primio četiri gola kroz noge Zato su ga poslali na pozajmicu u Kardif.
sabre Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 inace, istog tog smajhela su pre samo par meseci englezi lozili da uzme njihovo drzavljanstvo da bi branio za englesku reprezentaciju...
Geozee Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 :) Pa dobro... mozda i nije toliko los golman... nikad se ne zna...
Селектор Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Ха,ха Енглези овце повели се за презименом! Али један је Петер !!!
Geozee Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Bice i ovaj dobar ja mislim... Al za jedno 5 godina...
Мајор Гашпар Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 inace, istog tog smajhela su pre samo par meseci englezi lozili da uzme njihovo drzavljanstvo da bi branio za englesku reprezentaciju... Jbg, kad pogledas kakve golmane imaju..sve ti je jasno.
rhapsoad Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 e pa [kinetic] kupi naocare ili bar se malo potrudi da znas o cemu pricas kada hoces nesto da preneses na nekoliko poslednjih utakmica je branio hart(iako je smajhel bio odlican) pa mi je bilo cudno da je onda opet erikson stavio smajhela i nije...hart je branio, a isakson je bio na klupi tako da svi koji ste popljuvali kaspera mozete da povucete svoje baljezganje na 8 utakmica(7 u ligi) 4 puta nije primio gol
sabre Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 (edited) pa ako je dobar zasto je tek treci golman? ili je povredjen pa zato nije u ni na klupi? Edited November 1, 2007 by sabre
rhapsoad Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 to pitaj eriksona, a ne mene dok je on branio sitiju je islo super, kad je on prestao da brani oni su doziveli ovo od celzija
lemmy sixx Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Ljudi,taj je jos balonja.Polako.Jebote,ili ga dizete u nebesa,ili pravite od njega totalni krs.On je jos mlad,tokom narednih godina ce se videti da li ce biti blizu caletu.Kod golmana je bitno iskustvo.
rhapsoad Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 ne dizem ga u zvezde, ali ovde su se svi pokenjali na njega kao da je sta znam randjelovic ili tako neki saban iz nekog raspalog tima poprilicno je nesiguran pri istrcavanjima inace za sada je dobro branio, naravno mlad je i vremenom ce sigurno napredovati za mene je peter najbolji golaman ikada, tako da sumnjam da ce ga stici... danas arsenal - manutd vreme je za prvi poraz arsenala u sezoni inace prenose i vigan - celzi u 4, i blekburn - liverpul u 6 i 15 eto prilike da se vide 4 najbolja engleska tima u jednom danu
.:Thor:. Posted November 3, 2007 Author Report Posted November 3, 2007 danas arsenal - manutd vreme je za prvi poraz arsenala u sezoni Teško u jako su dobroj formi ove sezone ja tu kontam X
Geozee Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Dobija Arsenal... Javio mi se ONAJ osecaj...
rhapsoad Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 smrdljiva nasa liga to treba ukinuti gomila paora koja trci po livadi... ali zahvaljujuci adsl-u mogu da gledam utakmicu i rezultat na poluvremenu je 1:0 za mancester strelac Runi u 45. minutu nema sanse da opet preokrenu, kao prosle godine...
rhapsoad Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 u jebenom 92. minutu su izjednacili!!!!!!!!!!!!!!!!!!! opet mnogo srece za arsenal usrala je odbrana mancestera na pocetku drugog poluvremena, da tad nismo primili glup gol ko zan sta bi bilo e ovde se vidi sta znace evra i saha, a ne onaj bangavi tevez koji golove daje samo kad mancester kida nekog za 3-4 gola razlike fabregas izjednacio ronaldo 2:1 i galas 2:2
Geozee Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Strasno... Arsenal se svaki put izvuce...
Angelystor Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 smrdljiva nasa liga to treba ukinuti gomila paora koja trci po livadi... ali zahvaljujuci adsl-u mogu da gledam utakmicu i rezultat na poluvremenu je 1:0 za mancester strelac Runi u 45. minutu nema sanse da opet preokrenu, kao prosle godine... Ajde mi reci, leba ti, GDE si gledao preko neta? Ja trazio danas, ubi se, ali nista... i jebem mater onom glupom RTSU!!!! KOGA BRE ZANIMA DA GLEDA SNIMAK ZENSKE ODBOJKE!? A U PIZDU MATERINU!!!! I Galas i sve...
Селектор Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Сутра ћу да погледам шансе и голове са утакмице у прегледу кола. Иначе,драго ми је што Арсенал није изгубио,мада питам се ако су код куће са Манчестером одиграли нерешено,шта ли ће бити на Олд Трафорду?! Реално,тешко да ће успети са оваквим фондом играча да освоје лигу,али држим им палчеве да у свим такмичењима што даље догурају,јер је стил њихове игре - увек на гол више (а који је у фудбалу и најдопадљивији) - до кога већ годинама држи Арсен Венгер,за сваки респект!
sabre Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 (edited) Иначе,драго ми је што Арсенал није изгубио,мада питам се ако су код куће са Манчестером одиграли нерешено,шта ли ће бити на Олд Трафорду?! nema to veze, prosle sezone npr. su ih dobili oba puta, i to prilicno lako... nemoj da si pesimista bre selektore! kad su ekipe izjednacene domaci teren ne pravi toliku razliku... ----------- smenom murinja i serijom promenljivih rezultata liverpula mancester jeste vec vidjeni sampion ali ne treba jos otpisati arsenal i livrpul, pa ni celzi... Edited November 4, 2007 by sabre
rhapsoad Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 buraz je zbog nba lige provalio program SopCast sajt - odes prvo ovde i preko njega se konektujes ljudi sa tv karticama streamuju sa tva i nije bas neki kvalitet ali moze da se gleda meni je utakmica bila skroz ok, nije bilo preterano prilika ali dobar fudbal, tako je to kad igraju ekipe koje su pre svega napadacke
Селектор Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Видех само голове синоћ у глуво доба,значи падали су из акција попут оних на Сонију,што је комплимент! А Галас је од трагичара (због тога што је његова рука променила правац лопти код Рунијевог гола),стигао до хероја оним голом (постигнутим скоро из мртвог угла).
.:Thor:. Posted November 5, 2007 Author Report Posted November 5, 2007 u jebenom 92. minutu su izjednacili!!!!!!!!!!!!!!!!!!! opet mnogo srece za arsenal usrala je odbrana mancestera na pocetku drugog poluvremena, da tad nismo primili glup gol ko zan sta bi bilo e ovde se vidi sta znace evra i saha, a ne onaj bangavi tevez koji golove daje samo kad mancester kida nekog za 3-4 gola razlike fabregas izjednacio ronaldo 2:1 i galas 2:2 reko sam ja da će biti nerešeno
Recommended Posts