lemmy sixx Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Lemmy, како се беше називају навијачи Јувентуса? Bianconeri? То беше значи "Црно - Бели" ? To je nadimak kluba,a ne navijaca. Ali dobro,svi mi imamo neke svoje mane.
tier_mfkr Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Доводиш одличног играча да замени Маскерана. Skroz je dobar igrac taj Mirales.
lemmy sixx Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Dobar je igrac,ubica.Samo mi nije jasno sto im je trebao,kada su na toj poziciji vec doveli zverinu Poulsena.
Narsil Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 (edited) Dobar je igrac,ubica.Samo mi nije jasno sto im je trebao,kada su na toj poziciji vec doveli zverinu Poulsena. Зато што ће Poulsen да добија црвене и убија људе у куповима и ЛЕ, а овај ће да игра лигу и битније текме. Edited September 8, 2010 by Лука.
SkullKrusheR Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 vidim i ti i ciric prichate o tom pulsenu kao da je neki kostolomac i koljach. jeste vi njega gledali kad? gde su sve te njegove silne zrtve?
lemmy sixx Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Alo bre,sprdanja i zajebancija.Kakav bre crni Poulsen.
SkullKrusheR Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 znam da se ti sprdash, bio je u tvom klubu, nego se liverpulovi navijachi loze da je on neki kostolomac. nigga please.
lemmy sixx Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Sabancina,veze taj nema sa zivotom.
tier_mfkr Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Koji vam je kurac, navijaci Liverpula su uvek bili objektivni. 1
Narsil Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Koji vam je kurac, navijaci Liverpula su uvek bili objektivni. Навијачи Liverpool-a су бар лојални свом клубу до крајњих граница, а и то је нешто више од фудбала, зато оно што не знаш, не лапрдај. znam da se ti sprdash, bio je u tvom klubu, nego se liverpulovi navijachi loze da je on neki kostolomac. nigga please. Лик је класичан магарац, који нам апсолутно није требао у екипи, све је зајебанција око њега. 2 3
Hail Metal Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 Sad mi zao sto nisam gledao ovaj mec , video sam samo da u prvom poluvremenu nije dosudjen cist penal za Everton .
Narsil Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 Shity & Spursi по бод, то је одлично, сутра добијемо у Бирмингему и чекамо 19. и дерби.
iron will Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Данас Жигић очитава лекцију Ливерпулу, trust me.
Narsil Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Данас Жигић очитава лекцију Ливерпулу, trust me. I can barely wait to see that. Shankly is our hero, he show us how to play, mighty Reds of Europe are out to win today!
iron will Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Ипак има наде за Ливерпул, зато што је Меклиш благо ретардиран, па на прошлој утакмици Жигић уопште није играо. Ако опет Жигић буде на клупи, не сумњам да ће Ливерпул победити.
Diddy Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 eto pobede, ne mogu da se povezhu, svi zhivci mi otishli. 1
Narsil Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Ми ћемо победити како год окренеш. Пуши курац.
Narsil Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 (edited) Једина позитивна ствар из ове утакмице је што ми је девојка послала "You'll never walk alone" у inbox, a пре тога поруку:" Рејна једини добар код нас, остали као деде." Edited September 12, 2010 by Лука. 4
Recommended Posts