El Karnisero Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Lukaš je uglavnom preočajan ali je stvarno bio solidan na poslednjih par utakmica.A Ager nikako ne može da igra levog beka,čovek je klasičan štoper(DC ).
Narsil Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Ali moras priznati da je bolji od Koncheskog. On je stvarno ocajan. Na kojoj je utakmici Lucas bio najbolji??? To ne znam stvarno... Pazi, mozda sam ja stekao pogresan utisak, ali Lucas mi se iskreno nikada nije svidjao, pa je mozda to malo uticalo da ga okarakterisem kao ocajnog. Jbga, ako gresim, izvinjavam se unapred. Svrha svih ovih mojih postova nije bila kritikovanje igraca (osim par izuzetaka) vec prvenstveno dekicu na klupi Liverpula. Ponavljam opet, nisam navijac Liverpula, ali bih zeleo da se vrate u formu cisto da prvenstvo bude zanimljvije. Bar to mozes da postujes, posto si, ocigledno, LFC fan!!! Од Конческог није тешко бити бољи, човек је рупчага. Лукаш јесте лош, али је у последњих пар утакмица одиграо на нивоу и скидам му капу за то, јер није лако играти после свега. Декица је ретард. Ја поштујем сваку реалну критику на рачун клуба, а у одређеним ситуацијама им се и придружујем, ако су реалне. @ScullKrusheR само гази пичкетине плаве. 1 1
kuruz Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 СИЛОВАЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Браун рупчага, јеб'о га пас.
Angelystor Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Na PESu je maltene neprelazan, tako da ga boli kita. Samo Owomoyela bolji od njega. Prvenstvo pocinje da biva bas ludo, svidja mi se.
El Pistolero Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Ove sezone, kada je dobijao priliku, Agger je igrao levog beka, ali mene to uopste ne cudi. Uostalom dosta igraca igra van svojih pozicija, kao sto vec rekoh... Ma dekica rastura ))
Narsil Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Док није доведен Кончески, а Аурелио био повређен. Иначе је штопер.
BLAGOJE Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 sramota.sreca u nesreci je sto su sad pali.nema nize,samo uspon forme.
SkullKrusheR Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 legenda. jedan od omiljenih mi igracha ikada.
Footog Qpoos Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 samo mi ne ide u glavu zasto ga istocnolonondonski supci nisu doveli...jebo ih pas,pasji,bolji im je on u 37oj,nego gomila smeca u 20im sto su doveli...
Мајор Гашпар Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Какав преокрет. Јебено, шта Арсенал дозвољава себи.
Џејсон Њустед Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Razlaz luzeri, stize kuruz....
SkullKrusheR Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 dobro je da je chelsi opet izgubio, mada to ne menja chinjenicu da je arsenal i dalje veoma neozbiljan tim. sad bi imali 4 boda vishe od chelsija da su dobili zadnje dve utakmice.
Hail Metal Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Legendarna pobeda Liverpula nad velikim Vest Hemom ,okrsaj dva najveca kluba u Premijer ligi je pripao najtrofejnijem ! YNWA ! 2
kuruz Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 (edited) Komedija. Junajted ima mlad tim, bilo je dosta povređenih igrača ove sezone, loše igraju u gostima, primaju puno golova, nekoliko utakmica su zajebali na kraju, a ipak su na vrhu. Za to je zaslužan NJKV Ser Aleks Ferguson. Vraća se i Vejn, očekujem sigurnu prednost na prvom mestu do Nove godine, a na kraju sezone lagano osvojenu titulu i preuzimanje vodećeg mesta po broju trofeja od onog smešnog, nekada velikog kluba. Edited November 20, 2010 by Куруз 2 1
Dead Man Drinking Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Očekivao sam da će čak i Luzerpul odrati one londonske idiote. Nema veze od sledeće sezone kreće se u osvajanje Championship-a I'm Forever Blowing Bubbles 1
kuruz Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 5 Tako je bilo i "Cantona, come back when 18", pa se sad ne smejete.
Hail Metal Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Bilo i uvek ce biti . Cinjenica je da je Liverpul ubedljivo najtrofejniji engleski klub , tako da ocekujem maksimalno postovanje kad se prica o svetinji svetskog fudbala !
kuruz Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Lupetaš. Mančester i Liverpul su se ove godine izjednačili po broju trofeja.
Narsil Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 Довољно смо видели о вашим трофејима и играма, оставимо то по страну, ипак такав клуб није вредан помена. Још много миленијума треба да прође да се изједначе слава Ливерпула и ваше лажи. Но, то није тема. Јебеш ове папане, следеће коло идемо у Лондон, мила мајко, ако извучемо нерешено има да певам. 1 2
jumper Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Junajted ima mlad tim, Hahaha. Van Der Sar,Gigs,Skols,Nevil,Ferdinand,Vidic...sve mladici. 1 1
Recommended Posts