Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pobedili su i Liverpool zahvaljujuci penalu koji je sviran 20 metara od gola.

Пенал свиран по правилима, објашњено трилион пута.

А што се тиче мелодија, нађите ми једну екипу која не краде песме других група.

Edited by Куруз
Posted

:mrgreen:

Гледам Бари - Јувентус пре два месеца и домаћи певају нешто на мелодију: "Још једна победа и титула...", а другар каже да су то украли Циганима. Како човек да се не смеје?

Posted

Нормалан човек током одрастања схвати да је погрешио и да никад није касно да се грешке исправе, не живи у илузијама и греху до краја живота.

Posted

navodno YNWA je ukradeno od Celtica ali ja nigde nisam nasao nesto o tome. Inace nisam imao pojma da moze i Keltik a ne Seltik, valjda pravilno je i jedno i drugo

Posted

kuruze, shta kaze tvoj cale na prelazak u neprijateljski tabor?

moj cale bi me se odrekao da pochnem da navijam za zvezdu. puno je veci navijach partizana od mene.

I mene bi se odrekao.Rekao bi mi "Za to sam se ja borio u ratu i crkavao po frontovima,da bi ti u ustase presao?!?!?".

Posted (edited)

Пенал свиран по правилима, објашњено трилион пута.

Mozda po nekm novim pravilima NSFP , kako prekrsaj na 20m moze biti penal , nemoj da buncash , bolje kupi kikiriki i dodji u SU da pijemo pivo u Liverpool Pub-u .

kad je bio taj rat izmedju madjara i hrvata, nisam upucen?

U ratu 9o-tih je mnogo Madjara islo da ratuje za JNA , kao i ostali gradjani , nista manje nego neki Srbin iz unutrasnjosti , cinjenica , ipak je tada u Srbiji bilo popularnije ici na mitinge Seseljevog kuma . Ne stoji ti provokacija .

Edited by Hail Metal
Posted (edited)

Inace nisam imao pojma da moze i Keltik a ne Seltik, valjda pravilno je i jedno i drugo

Zapravo, "seltik" se kaže u Škotskoj i to je ime kluba, a u regularnom engleskom i kada hoćeš da upotrebiš tu reč u bilo kom kontekstu vezanom za Kelte je pravilnije "keltik". :da: "Seltik" se odomaćilo isključivo zahvaljujući klubu. :haha:

Edited by Talvi
Posted

kuruze, shta kaze tvoj cale na prelazak u neprijateljski tabor?

moj cale bi me se odrekao da pochnem da navijam za zvezdu. puno je veci navijach partizana od mene.

Мог ћалета боли курац и за Звезду и за Партизан.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...