lemmy sixx Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 Pravi opis.Apsolutno adekvatno za ove pilicare iz kokosinjca.
kuruz Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 (edited) Pobedili su i Liverpool zahvaljujuci penalu koji je sviran 20 metara od gola. Пенал свиран по правилима, објашњено трилион пута. А што се тиче мелодија, нађите ми једну екипу која не краде песме других група. Edited December 2, 2010 by Куруз
Мајор Гашпар Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Звездине Делије...измислили су све могуће навијачке песме и сви су крали од њих.
kuruz Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Гледам Бари - Јувентус пре два месеца и домаћи певају нешто на мелодију: "Још једна победа и титула...", а другар каже да су то украли Циганима. Како човек да се не смеје?
lemmy sixx Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Kako covek po ovom pitanju ozbiljno da shvati coveka koji nosi Zvezdin dres a ide na jug? 2
kuruz Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Нормалан човек током одрастања схвати да је погрешио и да никад није касно да се грешке исправе, не живи у илузијама и греху до краја живота.
SkullKrusheR Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 kuruze, shta kaze tvoj cale na prelazak u neprijateljski tabor? moj cale bi me se odrekao da pochnem da navijam za zvezdu. puno je veci navijach partizana od mene.
Oddball Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 navodno YNWA je ukradeno od Celtica ali ja nigde nisam nasao nesto o tome. Inace nisam imao pojma da moze i Keltik a ne Seltik, valjda pravilno je i jedno i drugo
SkullKrusheR Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 ^tako kaze tom dzi vorior. i on je ranije govorio seltik frost, ali sam gledao neki intervju od pre par godina gde kaze da je keltik pravilno.
lemmy sixx Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 kuruze, shta kaze tvoj cale na prelazak u neprijateljski tabor? moj cale bi me se odrekao da pochnem da navijam za zvezdu. puno je veci navijach partizana od mene. I mene bi se odrekao.Rekao bi mi "Za to sam se ja borio u ratu i crkavao po frontovima,da bi ti u ustase presao?!?!?".
SkullKrusheR Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 kad je bio taj rat izmedju madjara i hrvata, nisam upucen? 1 1
Hail Metal Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 (edited) Пенал свиран по правилима, објашњено трилион пута. Mozda po nekm novim pravilima NSFP , kako prekrsaj na 20m moze biti penal , nemoj da buncash , bolje kupi kikiriki i dodji u SU da pijemo pivo u Liverpool Pub-u . kad je bio taj rat izmedju madjara i hrvata, nisam upucen? U ratu 9o-tih je mnogo Madjara islo da ratuje za JNA , kao i ostali gradjani , nista manje nego neki Srbin iz unutrasnjosti , cinjenica , ipak je tada u Srbiji bilo popularnije ici na mitinge Seseljevog kuma . Ne stoji ti provokacija . Edited December 2, 2010 by Hail Metal
Talvi Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 (edited) Inace nisam imao pojma da moze i Keltik a ne Seltik, valjda pravilno je i jedno i drugo Zapravo, "seltik" se kaže u Škotskoj i to je ime kluba, a u regularnom engleskom i kada hoćeš da upotrebiš tu reč u bilo kom kontekstu vezanom za Kelte je pravilnije "keltik". "Seltik" se odomaćilo isključivo zahvaljujući klubu. Edited December 2, 2010 by Talvi
Hail Metal Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Gde ste picke jajare ? Prva igracica sveta vam salje poljupce , mali secer : chizna dishtvr? tebra. da da 1
SkullKrusheR Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 ko je ova anonimuskinja? nikad chuo. mora da se bavi nekim anonimnim sportom kao shto su polo, odbojka ili tenis. 1
Hail Metal Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 (edited) Ne vredjajte mi simpatiju divljaci . Edited December 2, 2010 by Hail Metal
23/16 Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Ne vredjam nju, vec ove koji igraju za Liverpool .
kuruz Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 kuruze, shta kaze tvoj cale na prelazak u neprijateljski tabor? moj cale bi me se odrekao da pochnem da navijam za zvezdu. puno je veci navijach partizana od mene. Мог ћалета боли курац и за Звезду и за Партизан.
Oddball Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 joj kakva je Karolina, ljubim je :redface: 1 1
Recommended Posts