Hail Metal Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 sportklub dobra tekma , puna rutma , solidna atmosfera i navijanje
obsessed by cruelty Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Odlicna utakmica zasad. Mancester odlican.
Hail Metal Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 zasluzena pobeda konjusara , arsenal ne bi dao gol da se igralo josh 3 sata .
SkullKrusheR Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 'bem ti brus lija, kineza travestita!
lemmy sixx Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Arsenal je ocajan,a sudija na strani Mancestera.Savresna kombinacija za keca. 3
Mita Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Runi mukica ne moze gol da da :S zao mi ga jbg ipak Park 1
Hail Metal Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 (edited) Nosio je rolku , tako da baljezganja Fergusona ne piju vodu , mozda bi to proslo u recimo Zitistu . Edited December 13, 2010 by Hail Metal
SkullKrusheR Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 ochekivao sam da ce veb da krade, ali moram priznati da je bio sasvim korektan. za igru mogu da kazem samo da se arsenal dobro branio. u napadu kurac, bez ikakve oshtrine. samo neprecizni centarshutevi i muljanje lopte na ivici 16-erca. odbrana (narochito klishi, za divno chudo) neochekivano dobro odigrala, a posebno golman debitant shcheznji. sa ovakvom igrom su u zadnjih par utakmica prolazili, ali znalo se da ovde ne mogu ako neshto ne promene. jbg, bice bolje... nadam se... cheka se sledeca nedelja i remi chelsija i junajteda. COME ON YOU GUNNERS!
lemmy sixx Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Veb je pokrao Arsenal u momentu kada nije Ferdinanda isterao zbog onog zlocinackog kung fu poteza. 1 2
SkullKrusheR Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 to stoji. zuti je morao da dobije u najgorem sluchaju.
Footog Qpoos Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 meni nije jasno gde onaj venger kopa one silne golmane...ono k'o da uzgaja,ima i hranilicu za njih... i mislim da ne pusta volkota dovoljno da igra...ostace veciti talenat...i vise gotivim van persija,nego onog camaka...made persi mi vise vuce na poluspica... 1
SkullKrusheR Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 chitash mi misli, tebra. volkot u fenomenalnoj formi, a on ga vec po ko zna koji put uvodi 15 minuta pred kraj sa klupe. trebao bi da ima dosta vecu minutazu od malog vilshira.
lemmy sixx Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Tu se slazem.Nikada mi nece biti jasno zbog cega drzi Voklota na klupi. Ono sto treba Arsenalu jeste novi trener,i sut karta ovom Vengeru.I naravno,jedan uredan napadac,ovi u napadu su tuga pregolema. 1
metal guru Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Park likcina.. jes' da ce da mu nukuju domovinu, al svaka mu cast
Hail Metal Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Liverpul daje 9 miliona za Klea Dobro za Partizan , loshe za Liverpul , mada sumnjam , puno je to za Klea , njegova cena je realno 3 miliona i recimo Trabzonspor .
El Karnisero Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 Иначе би рекао да за Клеа нема шансе да дају 9 милиона,али Хоџсон је ипак крајње непредвидив,човек хоће да доведе Бентлија и Карлтона Кола. Манчестер је био бољи у дербију,Венгер је тренер достојан једног на пример Житишта,никако Премијер лиге. Вест Хем је најбољи кчуб на свету а Мита носи ружне шалове.
Narsil Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 Liverpul daje 9 miliona za Klea Dobro za Partizan , loshe za Liverpul , mada sumnjam , puno je to za Klea , njegova cena je realno 3 miliona i recimo Trabzonspor . То је чисто срање. Од играча који се тренутно спомињу за долазак су Суарез (најозбиљнији), Хазард, Фани, Љоренте, Бентли и видео сам за Адебајора, али контам да је то обично срање. Лично, Суареза бих највише волео. Одличан играч, паковао би лопте Торесу, а има и одличан осећај за гол. Но, ускоро ћемо видети.
Hail Metal Posted December 19, 2010 Report Posted December 19, 2010 To je taj NSFP o kojem pricam , Katar organizator SP , sponzor Gaychestera Uniteda , uskoro ce neki tajkun doci u , na primer, zitiste i od lokalnog udruzenja ljubitelja mangulica napraviti prvaka drzave .
Јарослав Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 То је чисто срање. Од играча који се тренутно спомињу за долазак су Суарез (најозбиљнији), Хазард, Фани, Љоренте, Бентли и видео сам за Адебајора, али контам да је то обично срање. Лично, Суареза бих највише волео. Одличан играч, паковао би лопте Торесу, а има и одличан осећај за гол. Но, ускоро ћемо видети. а шта би са Лисандром?
Narsil Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 Не верујем да би га Лион сад продавао, игра одлично. Синоћ је дао гол Олимпику.
obsessed by cruelty Posted December 20, 2010 Report Posted December 20, 2010 Odlicna utakmica za sad. Sanse prste na sve strane, drago mi je da Siti gubi.
Narsil Posted December 21, 2010 Report Posted December 21, 2010 Наравно, меч у ФА купу против шљама суди Веб. Већ је постало излизано и смешно.
Recommended Posts