Jump to content

Recommended Posts

Posted

Будалаштина.

Објасни ми у чему је проблем, таксативно наведи велике грешке, па да причамо.

Posted

Само на прошлом дербију је опростио два црвенка господи повлашћенима.

Додуше, мени је довољна чињеница што се води као навијач Јунајтеда.

Posted (edited)

Penal na 20m od gola ? Jel to taj sudija ? Pa nije mu to utakmica u na primer Zitistu , pa da sudi kako hoce , vec najveci derbi engleskog fudbala , posle meca Liverpul-Notingem Forest .

Edited by Hail Metal
  • Upvote 2
Posted (edited)

ne znam , mozda u , na primer , zitistu ,postoji zitiski metar koji iznosi 0.8 pravog , etalonskog metra , po ISO standardima , pa mu 20m izadje 16m , jel si Kuruze ti ugostio Veba u zavicaju , pa sad pobrkao zitiske metre , sa pravim metrima , ili ne daj boze stopama ?

Edited by Hail Metal
Posted

Uvek prica oko istog, opravdano dosudjenog, penala :).

Дечко, навијаш за Јунајтед, не? Пронађи лепо на тјубу клип са таговима "Manchester United - Tottenham; the best goal ever" и погледај. Кад смо већ код (не)досуђених ствари. Шљам обични и ништа друго. Или онај кад Ферги намигује судији после 7 минута продужетка против Грађана. Срамота.

Posted

Дечко, навијаш за Јунајтед, не? Пронађи лепо на тјубу клип са таговима "Manchester United - Tottenham; the best goal ever" и погледај. Кад смо већ код (не)досуђених ствари. Шљам обични и ништа друго. Или онај кад Ферги намигује судији после 7 минута продужетка против Грађана. Срамота.

Ovde se prica o cistom penalu, ne o cistom golu Totenhema koji nije priznat.

Sljam ili ne, na kraju sezone ce verovatno stici do broja 19.

A vi i dalje placite, kukajte ... ste vam drugo preostaje ;).

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted (edited)

ne znam , mozda u , na primer , zitistu ,postoji zitiski metar koji iznosi 0.8 pravog , etalonskog metra , po ISO standardima , pa mu 20m izadje 16m , jel si Kuruze ti ugostio Veba u zavicaju , pa sad pobrkao zitiske metre , sa pravim metrima , ili ne daj boze stopama ?

Oбјаснили смо то више пута.

Ахахахх, а гол Ливерпула против Челсија у ЛШ, на пример?

Edited by Куруз
Posted

Ахахахх, а гол Ливерпула против Челсија у ЛШ, на пример?

Шта је нејасно код гола?

• Upvote 2
Posted

pa nejasno je kako je to uopste bio gol, na primer

a Hail, ako ne verujes meni, veruj svim Englezima koji tog magarca ic ne shvataju ozbiljno. A bejzbol je savrsenstvo, cao cao pk itd :evotigana:

Posted (edited)

Човек је водио практично други тим Интера, са теретом Муриња на плећима и без обећаних појачања. Мене чуди како је до сад успео да се одржи тамо. Додуше, може слободно да се врати код нас, да шутне овог јадника са клупе.

Edited by Scouser
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...