Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jasno mi je da ti pojam studiranja stran, ali se nadam da si barem čuo za to.

Cekaj,studiranje?!?!?Hmmm,to je ono kada ljudi idu kao da uce,a zapravo se na grbaci roditelja zajebavaju u nekom drugom gradu,svaki dan pijance,idu na utakmice i njih 90% ne odu dalje od prve godine?U pravu si,stran mi je taj pojam,ja sam ipak ozbiljan momak.

• Downvote 1
Posted

Cekaj,studiranje?!?!?Hmmm,to je ono kada ljudi idu kao da uce,a zapravo se na grbaci roditelja zajebavaju u nekom drugom gradu,svaki dan pijance,idu na utakmice i njih 90% ne odu dalje od prve godine?U pravu si,stran mi je taj pojam,ja sam ipak ozbiljan momak.

Ne, to je kad daješ godinu za godinom u statusu studenta koji se finansira iz državnog budžeta, primaš studentski kredit Ministarstva prosvete, živiš u domu i jedeš u menzi za sitne pare i stižeš da se zabavljaš.

• Upvote 1
Posted

Vidite ovog Dobrokesa koji je na primer iz MADJARSKE i on je tu nesto krenuo da kenja Nikoli postenom studentu,radniku!Coveku koji nije izdao scenu!

SRAM TE BILO!!!

VRATI SE ODAKLE SI DOSAO!!!

• Upvote 1
Posted

Ne, to je kad daješ godinu za godinom u statusu studenta koji se finansira iz državnog budžeta, primaš studentski kredit Ministarstva prosvete, živiš u domu i jedeš u menzi za sitne pare i stižeš da se zabavljaš.

I onda ti na kraju postavljanje na funkciju potpise predsednik vlade licno?

• Downvote 1
Posted

I onda ti na kraju postavljanje na funkciju potpise predsednik vlade licno?

To već zavisi i od ličnih osobina pretendenta na određeno radno mesto.

Posted

Јеб'о Каку, испушена муштикла.

Волео бих да Фергусон доведе Модрића на место плејмејкера.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

"Jasno je da je u pitanju sjajan igrač, ako je davao golove u Nemačkoj nema razloga da to ne čini u Engleskoj. Igraće odmah, bez obzira što je pauzirao nakon što je jesenji deo sezone u Bundesligi završen", kaže italijanski menadžer.

ovaj ako bude dao jedan gol ove polusezone bice super!!!

• Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...