Jump to content

Recommended Posts

Posted

О'Нил је одличан тренер,може Вест Хем до опстанка са њим.Још кад би имали буџет већи од 3 копејке...

pored jevrejskog dostanica i moja pokojna prababa bi bila bolji trener...

ako dodje,ostaju u ligi...svako drugo resenje se zove cempionsip dogodine...

Милијаш опет дао гол против Ситија.

boze sacuvaj...

gledao sam coveka protiv liverpula...mislim da nije po 10 minuta dolazio u posed lopte...

Posted (edited)

Видић играч утакмице. Пола сата са играчем мање, добро је што је остало 0:0

Кени Даглиш одма' донео сјајне резултате, екипа која се бори за опстанак је успела да извуче нерешено! Браво!

Е да, било је шоу програма око Енфилда: http://forums.liverpoolfc.tv/showthread.php?t=226302

Edited by Undertаker
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Everton izjednacio neregularnim golom , jer korner nije postojao . Opet je pokraden Liverpul , koji je potpuno nadigrao Everton .

YNWA !

koliko su Reina i odbrana nesposobni, budi srecan sto je ostalo nereseno

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Everton izjednacio neregularnim golom , jer korner nije postojao . Opet je pokraden Liverpul , koji je potpuno nadigrao Everton .

YNWA !

hypnotize-profile.gif

Posted

Ко стоји иза тог човека ја се питам... Имао је гомилу пропуста у каријери и не видим како он може да буде најбољи. Не само да није најбољи, већ уопште не би требао да се бави суђењем.

Posted (edited)

Dovoljno je procitati komentare , ogromna vecina smatra da je Veb obicna lopuza sve u korist Mancester Junajteda .

YNWA !!!

Slazem se da je lopuza, ali isto tako apelujem na SVE clanove foruma da ne citaju komentare na b92/sport zato sto 95% komentara dolazi iz usta nabedjenih, hejterskih, 100% modernih, 200% strucnih ljudi. Ali bukvalno koju god vest da procitam, svi odmah bacaju hejt kao da je covek uradio ne znam sta (ne bitno o kome se radi)... I svi su uvek najpametniji, i svako je bolji selektor od postojeceg, kao i bolji igrac od pomenutog...

Dovoljno je reci da je to B92! Bolje se ukljucite u Sportal nego u ovu komediju od sajta koja dosta clanaka prevodi sa stranih sajtova, i to vrlo cesto naprave sitne greske (i to s namerom, vrlo lukavo, da izmene koncept citav, a da se odma jadna raja iz Zitista nalozi i da krene da baca hejt na jedinu stvar koja valja u ovoj zemlji - sport)!!!

Edited by El Pistolero
Posted

Dovoljno je procitati komentare , ogromna vecina smatra da je Veb obicna lopuza sve u korist Mancester Junajteda .

YNWA !!!

nosonja.gif

Bolje se ukljucite u Sportal

Ахахахахаха, па тај Спортал је најгори сајт са спортским вестима!

sportske.net & mondo.rs, ништа друго вам не треба.

• Upvote 1
  • Downvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...