El Karnisero Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Биће му зајебано да се избори за место поред Нгога и Еклестона.
Footog Qpoos Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 ja sam skeptican...mozda i nesto uradi,al sumnjam...ronaldo i nistelroj su bili klasa,pa su dosta uradili,al videcemo za ovog...nije mi ta holandska liga liga gde igraci mogu da kostaju toliko para,pa da se jos i isplate...al videcemo...
lemmy sixx Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Odlican je on igrac,samo je pitanje kako ce se uklopiti u tim.Ako Tores ostane,bice to zverski tandem.
Footog Qpoos Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 pitanje je koliko je on odlican...dobar jeste,al da je odlican mislim da nije..al mozda i jeste...uvek sa rezervom treba docekati igraca iz holandije,za svaki slucaj,posebno ove (pre)cenjene...
lemmy sixx Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Dobro,stoji to.Ali ja pricam na osnovu njegovih partija u LS i na SP,gde je uvek bio odlican.Ali svakako treba da se dokaze,nije isto igrati protiv Herenvena i RKC Valvijka,i igrati protiv Totenhema i Aston Vile.
Footog Qpoos Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 kapiram da ce mu pored privikavanja,dokazivanja veci problem biti sto ovde nece biti glavni igrac u timu...to moze da bude zajebano po njega...u ajaksu su ga hranili loptama,a ovde ce vise morati da se cima kako bi je dobio...meni je onaj emanuelson dobar igrac,otisao covek u milan...moze on tamo nesto da uradi...mada,takva spika je bila i za drentea,pa se raspada...al mislim da je on otisao jako mlad...suarez i emanuelson su otisli u pravim godinama kada treba da se ode u jacu ligu...
lemmy sixx Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Drente je otisao kao balavac,i to u Real.A tamo balavci skupljaju lopte.Tu se on zajebao.Ova dvojica su vec manje/vise izgradjeni igraci,i mogu da se raspistolje.Ja mislim da ce Suarez biti dobar,i da ce leci Liverpulu kao kec na desetku. http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/01/28/2328064/liverpool-rejected-transfer-request-submitted-by-fernando E ovo moze biti zajebano.Nezadovoljan igrac u timu,i to jedan od dva najbolja,je veliki problem.
Hail Metal Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Dobar igrac , zadovoljan sam ,ako je onaj isprdak od Forlana napravio kakvu takvu karijeru u jakim ligama , onda ne vidim zasto ne bi Suarez koji je objektivno barem duplo bolji od plavushe . Dobro stoji i cinjenica da nije isto igrati u malim klubovima poput Mancestera i Atletika ili u najvecim poput Liverpula , ali nadam se da je ovo dobar potez!
El Pistolero Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 (edited) Zna se koga ce trenirati ako dodje opet na ostrvo! Edited January 30, 2011 by El Pistolero
Sadomator Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Kerol i Suarez u Liverpoolu.Torres u Celziju.
kuruz Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 (edited) http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=01&dd=31&nav_id=489620 "Не цвета цвеће у наше предузеће". Edited January 31, 2011 by Undertаker 1
El Pistolero Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 http://www.b92.net/s...1&nav_id=489620 "Не цвета цвеће у наше предузеће". Koji su to pacenici, ej!!! Lepo je Milan Tarot rekao za navijace Liverpoola!!!
23/16 Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Ljubav prema najvecem klubu u univerzumu ... ma, isto govno kao i ovaj Kleo .
kuruz Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Breaking News: Torres to Chelsea deal breaks down after John Terry fails to agree terms with Torres' wife! 4 1
metal guru Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 http://www.b92.net/s...1&nav_id=489620 "Не цвета цвеће у наше предузеће". "Razočarani navijači “redsa”, frustrirani izostankom titule još od 1990. godine, već su počeli sa paljenjem dresa svog idola"
Mita Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 (edited) Breaking News: Torres to Chelsea deal breaks down after John Terry fails to agree terms with Torres' wife! au brate ovaj Kerol je nacinio gresku zivota,u Tottenham da je presao bilo bi mu bolje tamo ima ko da ga hrani loptama(Modric,Bejl) dok u Liverpulu samo Dzerard moze to,sto znaci da Liverpul treba da pojaca vezni red i to podosta Edited January 31, 2011 by Mita
Hail Metal Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 (edited) Broj postova jasno pokazuje da je Liverpul najveci i najlegendarniji engleski klub , ako ode Tores , nista strasno , on je samo igrac , niko nije iznad Liverpula ni Dzerard a kamoli Tores . YNWA !!! Edited January 31, 2011 by Hail Metal
El Karnisero Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 (edited) По мени одличан потез Ливерпула.Добили су два одлична нападача а отарасили се незадовољног Тореса и добили за њега хрпу пара. Још да доведу неког нормалног везњака и штопера па можда и буде нешто од њих. Нисам знао за овај култ,ја сам одушевљен! http://www.youtube.com/watch?v=fDv0XjHp1Ls Edited January 31, 2011 by El Karnisero
Мајор Гашпар Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Јел има Куруза на снимку? Ако нема нећу да гледам.
Mita Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 По мени одличан потез Ливерпула.Добили су два одлична нападача а отарасили се незадовољног Тореса и добили за њега хрпу пара. Још да доведу неког нормалног везњака и штопера па можда и буде нешто од њих. Fali im dobar jak mesar tj DMC/MC(po mogucstvu crnac),jedan veznjak koji moze da igra na obe strane i naravno stoper e ako to sve urade moze nesto i da bude od njih
Recommended Posts