Jump to content

Premier Liga

.:Thor:.

Recommended Posts

На Енфилду пукла петарда. Макси дао 3 (да - три) комада. :rockdevil:

Ливерпул силује у лиги откад је Кени сео на клупу. Просто да ти буде жао што није дошао раније.

Браво, момци!

• Upvote 1
  • Downvote 1

Макси Родригез је играч који нија заслужио да игра у тимовима ранга већим од Ђенове, Фулама, Осасуне.

Макси Родригез је играч који је дао три комада Бирмингему. То говори о томе колико су они лоши. :D

Макси Родригез је играч који нија заслужио да игра у тимовима ранга већим од Ђенове, Фулама, Осасуне.

pa nije on los,al to sto kazes nije za jace timove...fjora,atletiko,everton...nije bas da je prosek za djenovu i los za fulam i osasunu...zna on covek da igra,al ne u kontinuitetu...da igra kako zna da igra,igracina...al to u 6-7 tekmi pokaze...to nije merilo,zavisi od njegove,protivnicke ekipe dal su il nisu u kurcu,dal ovo ,dal ono...meni je on licno ok igrac,al nije da je igrac koji je sam dobar...samo uz jos njih par i ako mu upadne dobar dan...

http://sport.blic.rs...liona-za-Nojera

Jedino ako su glupi bavarci zaista toliko skrti, mada treba sacekati, ovo su sve spekulacije.

ovo je logican potez posle onakve utakmice nojera...mislim da da se ferguson nece zajebavati i da ce uzeti vrhunskog golmana...al prvo da sacekamo kakav ce nojer biti do kraja sezone...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...