negative creep Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Danas obelezeno 50 godina od pogibije "beba".
rhapsoad Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 da bila je emisija o tom dogadjaju na sport klubu za vikend ce u gradskom derbiju ManUtd - ManCity igraci nositi posebne dresove, nece biti brojeva od 1 do 11, cak su i u City-ju odlucili da naprave posebne dresove za ovu utakmicu inace u ManU je stigao Rodrigo Possebon u toku proslog meseca a niko to nije objavio
sabre Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Liverpul: Za 4 dana 60 mil. funti Navijači Liverpula, koji su pokrenuli ambicioznu akciju sakupljanja novca za otkup svih klupskih deonica, za svega četiri dana na računu imaju gotovo 60 miliona funti. Inicijativni odbor, na čijem čelu se nalazi Rogan Tejlor, pre desetak dana je pozvao navijači Liverpula širom sveta da se udruže i sakupe pola milijarde funti, koliko je neophodno da bi se otkupio klub od sadašnjih vlasnika, Amerikanaca Toma Hiksa i Džordža Džileta. Prema planu, 100.000 navijača trebalo bi da obezbedi po 5.000 funti. "Odziv je premašio naša očekivanja. Pored 11.892 navijača koji su založili ukupno 59,46 miliona funti, još 5.394 navijača su izrazili spremnost da uplate novac, ali su tražili dodatne informacije", izjavio je Tejlor. Prema njegovim rečima, najviše navijača koji su već uplatili novac su iz Velike Britanije, Norveške, Sjedinjenih Američkih Država i Irske. "Znamo da i dalje mnogi sumnjaju da ova akcija može da uspe, ali smo uvereni da smo na najboljem putu da naš klub konačno pripadne nama - navijačima. Na osnovu poruka koje smo dobili shvatili smo da ljudima treba detaljnije objasniti šta dobijaju kupovinom akcija Liverpula i to ćemo raditi narednih dana i sedmica", rekao je Tejlor. "U čitavoj priči je najvažnije da navijači shvate da ono što sada kupe pripada njima zauvek. Ideja je da se akcije prenose sa kolena na koleno i da na Enfild ulazimo bukvalno kao u svoju kuću. Nikoga, naravno, ne možemo obavezati da ne prodaje akcije, ali smo uvereni da nijedan navijač Liverpula to nikada ne bi ni uradio", rekao je Tejlor.
Aces High Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 super...........to su pravi navijaci, sta su navijaci spremni da ucine za klub!!! to bih i ja uradio samo da sam tamo............za 4 dana 60 milona..........Svaka ima cast............to su Redsi............YNWA...... sta bih ja dao samo da odem na Anfield...........nemate pojma.......... YOU'LL NEVER WALK ALONE
rhapsoad Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 xaxa drugar koji navija za liverpul mi je pricao o tome pre 3-4 dana planira da se pridruzi akciji kad dobije te pare na kladionici
Aces High Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 pozz ga..........eto vidis sta je navijac.............i ja bih da zivim tamo i da imam neku dobru lovu........... ZIVELI REDSI
vudun Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=9PGe_ZAxTWs...feature=related Rekoh, ajd da okačim ovdi - pošto ne postoji univerzalna tema o fudbalu ... ionako ima podosta ''premijeraca'' u klipu.
negative creep Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Danas gradski derbi u Manchesteru! A posle toga Chelsea - Liverpool!
vudun Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 ''Građane'' ima da trte Crveni Đavoli. A za ovaj drugi par mislim da će bidne X ... Nego, skupiše li Liverpulci kintu za otkup kluba?
sabre Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 ''Građane'' ima da trte Crveni Đavoli. da, 90' Manchester U. 0 - 2 Manchester C.
sabre Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 svejedno, ode titula (verovatno). a ovi opet daju gol u 90. minutu...
kuruz Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Притисак је учионио своје, претпостављам. Но, не иде титула са Трафорда, има још много да се игра. Манчестер је домаћин Ливерпулу и Арсеналу, а гостује само Челсију.
rhapsoad Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 xaxaxa ode titula?!?! jos 12 utakmica se igra do kraja, mnogo toga ce se jos desiti kerik ga bas lepo ubode, gledao sam samo poslednjih 30ak minuta i ronaldo koji je bio najglasniji pred utakmicu se nije video ziv steta je sto izgubise bas na obelezavanju 50 godina od minhenske tragedije, ali dobro idemo dalje po sva 3 trofeja
lemmy sixx Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Objektivno,daleko je to jos od izgubljene titule.Ima jos dosta da se igra,iako sada Arsenal ima malu prednost,zato sto si Mancester vise ne sme dozvoljavati kikseve.
rhapsoad Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 (edited) ovog vikenda fa cup liverpul i celzi su sigurice a u 18:15 na drugom prenos ManU - Arsenal prilika da vidimo ko ce ostati u trci za sva 3 trofeja p.s. ja sam i ovaj put optimista Edited February 16, 2008 by rhapsoad
kuruz Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Ja сам одиграо кеца. Увек играм на Манчестер, без обзира на то ко им је противник и где, и то као први пар на тикету. Ови из дома ме мрзе, кад год играмо PES узмем Man U, а кад неко од њих то уради кажем да не играм никад против Манчестера и онда морају да бирају другу екипу.
kuruz Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 И то, а и био сам мамуран кад сам писао ово.
sabre Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 onaj mrtvi liverpul igra 1-1 sa barnslijem, 60. minut. boze sprdnje od ekipe.
kuruz Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Мајку им јебем, ја сам одиграо кеца са хендикепом!
lemmy sixx Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 onaj mrtvi liverpul igra 1-1 sa barnslijem, 60. minut. boze sprdnje od ekipe. Ljudi moji,sto vas to toliko cudi?!?Pa Liverpool sve ukupno ima 5-6 dobrih igraca,ostalo su prosecni paceri.Kojekakvi Hipie,Rise,Ageri,Kajtovi,Kraucevi...pa to je smesno.Njima treba pola novog tima da bi osvojili premiership.
Селектор Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 *****************************poluvreme*******kraj Bristol Rovers - Southampton___________0:0___________1:0 Cardiff - Wolverhampton________________2:0___________2:0 Chelsea - Huddersfield__________________1:1___________3:1 Coventry - West Bromwich_______________0:1___________0:5 Liverpool - Barnsley_____________________1:0___________1:2 Manchester Utd. - Arsenal_______________3:0___________4:0 Ау, пуче Арсенал! Реално, нисам очекивао да ће победити, али нисам очекивао да ће баш овако проћи. Жао ми је што нисам гледао текму, да видим ту хаварију.
sabre Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 nema veze, neuporedivo im je vaznije da ne izgube u ligi kad bude trebalo, i da uzmu titulu. mada, ovo je stvarno visok poraz, koji ipak pokazuje da ekipa ima dosta slabosti. mislim da, nazalost, nece proci puno bolje ni protiv milana. doduse, prva je u londonu.
Recommended Posts