Jump to content

Premier Liga

.:Thor:.

Recommended Posts

Fino što smo Adama uzeli, samo da nastavi sa formom iz prošle sezone.

Тачно тако. И да не видимо леђа Акви/Раулу. Ако све буде на месту, средина терена нам је задовољавајућа. Џерард не путује на турнеју по Азији, да се опорави сто посто. Свиђа ми се како све тече. А Хенри приступа озбиљно трансферима, клубу, што ми се још више свиђа.

Jeste neprofesionalno,ali covek jednostavno hoce da ode a Arsenal trazi nerealnu sumu novca.Kakvih bre 40 miliona,kakvi bakraci.

jeste nerealna suma, ali kad siti trazi za teveza 56 miliona, a rednap se smeje na abramovichevu ponudu od 26 miliona za modrica, ne vidim zashto bi 40 za fabregasa bilo previshe.

Još Mata, on bi savršeno legao, Downing nam i ne treba onda. Pored veznih, obavezno kvalitetni levi bek, jedan centralni i jedan napadač. Ima se para.

Вила тражи нереалне паре за Даунинга, тако да мислим да ће Мата да буде опција.

jeste nerealna suma, ali kad siti trazi za teveza 56 miliona, a rednap se smeje na abramovichevu ponudu od 26 miliona za modrica, ne vidim zashto bi 40 za fabregasa bilo previshe.

Јесте, али ниједан од ових играча није отпадак у свом клубу и менаџери их желе у истом. Да Тевез не треба Ситију, реално, 30 милки и нека иде. Фабрегас је битан Арсеналу, Венгер би душу продао да га задржи али ако неко жели 40 милки да да - ћао, здраво.

Realno sta ces vise... Treba neki koji ce da udje 2 puta u liga kupu i sl. kad doticni treba da se odmore. Nikako im ne treba neki 'a la Fernando Torres'.

Нама, у ствари, треба леви бек и крило. Нападача имамо. Керол, Суарез, а и Кујт може да га игра по потреби. Ако би довели десно крило, онда би могли и 4- 4 - 2 да играмо, а Кујт би у том случају седео на клупи. Све у свему, добро иде.

problem je u tome shto barsa nece da da te pare. nude 27 milki i time ponizavaju fabregasa (da ne pominjem da hoce da odbiju od te sume josh para za neke klince koje su vec poslali u london ranije). ako barsa da 40 mil, neka ide, bolje i to nego da mi kuka i igra preko kurca. samo problem je shto nece arsenal naci dobru zamenu, narochito ako ode i nasri.

Инсуа se изгледа вратио. :rockdevil: Џонсон продужио уговор, Агер променио фризуру, изгледа као индијанац из блокова. :rockdevil:

• Upvote 2
  • Downvote 1

Почетак ренесансе Ливерула. Још да врате Ријеру, Гарсију, Арбелоу, Бенитеза, Тореса и 325 осталих Шпанаца и ето титуле на Енфилду.

• Downvote 1

Почетак ренесансе Ливерула. Још да врате Ријеру, Гарсију, Арбелоу, Бенитеза, Тореса и 325 осталих Шпанаца и ето титуле на Енфилду.

Ти, у ствари, имаш један проблем. Тај проблем је што много хејтујеш све, а нема те нигде одређено у неком клубу. Да л' имаш неки комплекс или једноставно ниси човек који уме да се веже за нешто ја не знам, али те молим да престанеш претерано да сереш и узимаш Ливерпул у уста јер доиста немаш три благе везе о истом. Разумем Куруза, он има комплекс, али тебе заиста не.

• Upvote 2
  • Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...