Jump to content

Recommended Posts

Posted

Јуче сам на ТВ-у чуо да Арсенал улази десеткован због повреда у овај меч, али не рекоше ко све неће играти.

Могуће да их Венгер чува за ЛШ и мечеве Премијер лиге.

Као што рекох, жао ми је што нисам гледао текму, знао бих шта је било посреди.

Posted

a joj ala smo ih pokidali

nikakve price o povedama ne piju vodu, i jedni i drugi su bili malo izmesani

sudija katastrofa, nekoliko faulova, zutih kartona, i jedan crveni nisu dosudjeni arsenalu, tako da su tobdzije i dobro prosle

sto se same igre tice samo jedan tim je postojao na terenu od prvog do poslednjeg minuta i moglo(i trebalo) je da bude vise golova, manu se malo primirio od kad je iskljucen ebue u 60. minutu, ali dobro ja sam zadovoljan

zao mi je sto saha nije dao gol ali dobro... flecer je pokazao kakav je igrac i da nam onaj glupi kanadjanin i ne treba

realno razlika izmedju manu-a i arsenala nije bas ovolika, ali manu je ipak poprilicno kvalitetniji, sto bi do kraja sezone trebalo da dodje do izrazaja i naravno da ce titula ponovo doci na old traford

milan je u bednoj formi tako da ocekujem pobedu arsenala, ali videcemo

u liverpulu nesto pod hitno treba da se menja

Posted
nema veze, neuporedivo im je vaznije da ne izgube u ligi kad bude trebalo, i da uzmu titulu.

mada, ovo je stvarno visok poraz, koji ipak pokazuje da ekipa ima dosta slabosti. mislim da, nazalost, nece proci puno bolje ni protiv milana. doduse, prva je u londonu.

Нема ништа од титуле за Арсенал.

DEMOLITION EXIBITION!!!

Posted

Arsenal ima ko neku malu prednost, ali nishta zato, daoce i oni na Stamford Bridge...

A shto se tiche FA Cupa, svaka chast Manchesteru koji ce doci daleko da malo primi od Drgbe chim se vrati iz Afrike.

Chelsea FTV

Posted

Куруз збуњујује, са кукурузом знаш на чему си, а овако можеш да западнеш у дилему.

"Можда је кукуруз... а шта ако није... јаој, шта је истина..."

Posted

Pa dobro,jes' i to sto kazes,ali svejedno mi je nekako neozbiljno.Bolje je Covek Kukuruz.Iako Kuruz bi se mogao iskoristiti u nekom drugom kontekstu,recimo General Kuruz ili Kuruz Bezboznik ili Kuruz Obezglavljivac. :da:

Posted (edited)

Barnsli, Barnsli, Barnsli, Barnsli...

Tuga je shto ja generalno iz Premier lige najvishe volim Liverpool ali nekako mi je drago kad mali klubovi naprave uspeh..

Edited by ~MaX~
Posted (edited)

Tako je carino...................to je to navijanje..............

jaoo sta bih ja dao da sam tamo.............bruji ceo stadion bre.............svi navijaci pevaju..........tako se voli klub....

ulepsao si mi dan Child......

Walk on, through the wind

Walk on, through the rain

Though your dreams be tossed

And blown

Walk on, walk on

With hope, in your heart

And you'll never walk alone

You'll never walk alone

Edited by Aces High
Posted
Pa dobro,jes' i to sto kazes,ali svejedno mi je nekako neozbiljno.Bolje je Covek Kukuruz.Iako Kuruz bi se mogao iskoristiti u nekom drugom kontekstu,recimo General Kuruz ili Kuruz Bezboznik ili Kuruz Obezglavljivac. :da:

Куруз Пресудитељ!!! :) :)

Posted
pazi kad strucnjak kaze da da ce celzi da nas dere

to si pricao i za arsenal, a sta se desilo

prvo, nisam strucnjak, drugo, nisam rekao da ce da vas deru, rekao sam AKO, trece nisam rekao da ce arsenal da vas dere, cetvrto, i ako sam rekao mislio sam na prvenstvo a ne na fa cup, peto, ipak oni igraju sa milanom a ne sa nekim tamo lionom pa su morali malko da se pricuvaju/mislima su vec bili na toj tekmi.

@lemi: matori, ako je ta fora ikad i bila smesna (a nije), nakon sto si je ponovio 489784575. put prestala je da bude smesna. osim onom liku sto mu je nik "steven tyler".

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...