Jump to content

Recommended Posts

Posted

FA kup 1/4 finale:

Pobednik meca Šefild Junajted/Midlzbro - Kardif Siti

Mancester Junajted - Portsmut

Bristol Rovers - Vest Bromvic Albion

Barnsli - Celsi

Jel neko primecuje da Manchester nikako da dobije nekog barem malko laganijeg protivnika...garant u polufinalu padamo sa Chelsijem hah...

PS. Gde ste bre Arsenalovci?

Posted

"drugo, nisam rekao da ce da vas deru, rekao sam AKO"

da da ako bi zvezda pobedila recimo werder 2 puta u trecem kolu kvalifikacija za ligu sampiona sigurno bi ucestvovala u takmicenju po grupama, a ako bi baba imala muda bila bi deda

"trece nisam rekao da ce arsenal da vas dere, cetvrto, i ako sam rekao mislio sam na prvenstvo a ne na fa cup"

:) :) :) onako samouvereno nisam rekao, a onda i ako jesam mislio sam... nisi mislio prijatelju

Posted (edited)

a ti nisi imao smisla za humor.

rekao sam ako vas celzi odere bice faktor. ne vidim gde je problem. nije da vas nisu drali tako reci juce.

Edited by sabre
Posted

link

Benzema: Premiership me ne privlaci

FRANCUSKI 20-godišnji napadač Lyona Karim Benzema, izjavio je kako bi volio zaigrati u španjolskoj i talijanskoj ligi, dok ga Premiership baš i ne privlači.

Benzema je polaskan interesom Sir Alexa Fergusona za njegove igre, ali ne vidi svoju budućnost u Premiershipu.

"Volim talijansku i španjolsku ligu, engleska liga me baš i ne privlači. Iako u Premiershipu imaju izvrsne momčadi i mišljenja sam da bih mogao igrati tamo, stil igre me baš i ne privlači", izjavio je Benzema.

"U Primeri igraju najljepši nogomet, a najviše mi se stilom igre sviđa Barcelona. Sviđa mi se i igra Real Madrida, iako igraju malo defanzivnije."

"U Italiji se igra fizički snažniji nogomet i taktika igra veliku ulogu. U Italiji se jako teško nametnuti, ali mislim kako bih uspio i tamo."

zna decko sta prica :)

Posted

arsenal ga primio u 90-om iz penala, koji bedak :no:

Sjajno bi se snasao,pogotovo uz pomoc Trezegea,u klubu iz Torina. icon_da.gif

mislis da predje u paketu sa trezegeom u torino fc? :)

Posted

pa da, video sam neki naslov samo, kao "teze povredjen". steta, posto je i van persie povredjen vec sto godina, ostaju im napred u rotaciji samo tri igraca, od kojih su dvojica klinci.

Posted (edited)

uf ko nije gledao nek vidi na youtube...

otvoreni prelom,lekari nisu mogli da zaustave krvarenje....

jedna od gadnijih povreda koje sam imao prilike da vidim...

kolje se sa onom kad je pukla noga larsonu...

Edited by Hatebreeder
Guest Povratak Kuruza
Posted

Шта је ово, нико не коментарише демолирање Њукасла од стране великог Манчестера?

Posted

Majke mi, no comment :da:

Da li je neko ochekivao senzaciju mozda? Newcastle ne moze jadan da se opichi..pa i kad su igrali "dobro" njih je jebeni Derbi uspeo da pobedi.

Guest Povratak Kuruza
Posted

Тај рад. Бразилац који игра у усташкој репрезентацији и шугавом Арсеналу. Боли ме тукс за њега.

Posted (edited)

Ех, сад га претера са овим "шугавом Арсеналу"!

Не морате га волети, али Арсенал треба поштовати из неколико разлога:

1. немају нека велика имена у тиму, али ипак играју веома допадљив фудбал

2. увек играју на гол више, нападачки, са доста трчања, нису бункер екипа

3. Арсен Венгер је сјајан тренер светске класе и води Арсенал већ 12 година, што значи да имају континуитет, дакле нису нека неозбиљна паприканерска екипа :da:

Edited by Селектор
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...