metal guru Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 odrednica "no return date" sada dobija svoj puni smisao
Јарослав Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 Тај човек боље да батали фудбал. Паметније му је да отвори неку кафану.
iron will Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 Боли га кара, прима плату, а није одиграо утакмицу годинама...
metal guru Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 http://www.goal.com/...usons-25-years- Uglavnom se slazem. Jedino se razmisljam da li bi ubacio Japa stama, nije bio dugo u klubu ali je jedan od najzasluznijih za triplu krunu '99. Takodje bih stavio Runija umesto Ronalda, jer ga nikad nisam voleo. doduse kad je igrao,igrao je muski. Nikad mu necu zaboraviti sezonu 07-08(jedinu koju je zaista igrao). Ali me je jako razocarao sto je bas u siti otisao i sto je posle srao po klubu.
kuruz Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Ne može Runi pre najboljeg fudbalera na svetu nikako.
lemmy sixx Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Subjektivan si,kao i svaki Realovac.
metal guru Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Objektivno zasluzuje mesto u tih 11, ali subjektivno ga ja tu ne zelim. I nije najbolji na svetu.
Mita Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 (edited) http://www.mozzartsport.com/vesti/8215/cr7-dobio-zlatnu-kopacku/ kad smo vec kod toga Edited November 4, 2011 by Mita
kuruz Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Najbolji je, onaj pacov nije bolji od njega.
lemmy sixx Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Po meni je Mesi bolji.Ronaldo zna glavom,ovaj ne,ali ono sto radi Mesi na malom prostoru i u duelima,niko nikada nije mogao.
Footog Qpoos Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 bolji je mesi...vise radi za ekipu,kompletniji igrac,jedino mu fali skok,al to njemu i ne treba...
metal guru Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Cavi Ernandez je bolji od jednog i drugog. Najbolji fudbaler na svetu. Hvala bratu Vesu sto nije upropastio jubilej. Konacno neka korist i za junajted od njegove ljubavi ka auto-golovima
Footog Qpoos Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 nije bolji od mesija,samo mesi ne bi mogao da funkcionise bez cavija...barem ne na ovaj nacin...kao sto je ronaldinjo u svojoj zlatnoj eri imao deka...
metal guru Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Ne funkcionise bez njega, ali je bolji.. hau jes nou
SkullKrusheR Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 (edited) robin proshlo kolo 26 bodova u fentaziju, ovo 24. on me sam drzi na prvom mestu. Edited November 5, 2011 by SkullKrusheR
Footog Qpoos Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Ne funkcionise bez njega, ali je bolji.. hau jes nou barem ne na ovaj nacin...tim je kao organizam,mora sve da funkcionise kako bi organizam dao maksimum...ako nesto zakaze, to sve funkcionise,samo malo bagovito...cavi je vrhunski igrac,to niko ne spori...pojavila se ta prica da je on najbolji u barsi i na svetu jer uvek postoje ljudi koji hoce da isadnu pametni,pa vide nesto sto svi ostali ne vide...ove sezone,cavi ne moze da se sastavi...ja njega gotivim po stilu igre vise od mesija,al to ne znaci da je cavi bolji...nazalost i masna pedercina je bolja...
metal guru Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 25 GODINA!!!!! (podmicivanja sudija, namestanja meceva, zvakanja zvaki, bavljenja okultnim, dilovanja droge i kljukanja igraca konjskim steroidima ) 25 more years, please. 1 3
Recommended Posts