Jump to content

Premier Liga

.:Thor:.

Recommended Posts

Moja predikcija:

Liverpul : Mancester Junajted 1-2

Strelci:

Evra OG '1

Evra '90, '95

:haha: :haha: :haha:

Какве трофеје? :haha:

Је л' планира Ливерпул да доведе неког шпица до крај прелазног рока? Туга је гледати оно дрво у нападу.

To drvo igra sasvim solidno. Protiv Boltona je odigrao odličnu utakmicu. Dobija vazdušne duele, prave faulove nad njim oko 16, asistira, spušta lopte valjano. Fale mu samo...golovi. :haha: :haha:

Mislim da smo doveli nekog klinca iz Sportinga, nikad čuo za njega ( :rolleyes: ) ali kažu da je ok.

• Downvote 1

По том критеријуму и Борха игра одлично. :haha:

To nije kriterijum, dečko radi sve što se od njega traži, samo nema sreće da je ubaci u mrežu. Što je tužno jer ni ne dobija dovoljno kvalitetnih lopti, a nije tip napadača kao Tores, da može da stvori sebi šansu nekim driblingom ili slično.

SkullKrusheR, on 26 januar 2012 - 01:28, said:

eden azar stigao u london na pregovore sa arsenalom. navodno bio i na utakmici sa junajtedom. spominje se nekih 25 miliona + rosicki i skilaci, ali mi to deluje malo nerealno, narochito jer je u pitanju arsenal.

Njega ne racunajte bez 30+milki, jebe se Lilu za vase invalide.

Hahaha, ovde sam umro :haha:

Stvarno, Rosicki je toliko pogubljen na terenu da mislim da pravi vise stete nego koristi ponekad. Arsenalov Pera Bozic

Do jaja.Onda zovite i Boskova da mu bude pomocnik,i budite u sredini tabele do kraja univerzuma.

Liverpul je napravio sasvim dobar korak u odnosu na prethodne godine. Novi vlasnici, uložen novac, Keni za menadžera, neki novi igrači, finale kupa, možda i borba za drugi kup. Ako se to ukompletira sa 4. mestom, mi ćemo biti sasvim zadovoljni. Celokupna uprava, baza navijača i igrača stoji iza Kenija.

Sve sto si napisao je smesno.Ti navijas za LIVERPUL ,ne za tamo neki Stouk,pa da drkas na finale kupa i 7.mesta u poslednje tri sezone.

Normalno, i baš zbog toga što navijam za Liverpul, moram biti realan da godinama nismo ništa uradili, da smo bili u finansijskoj krizi, kupovali kojekakve N'Gogove i El Žarove, da smo bili 18. u jednom trenutku pod Hodžom i da nam je 4. mesto i osvajanje kupa realan domet ove sezone. To je samo realnost. Uostalom, ne pravi se nešto preko noći.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Ok,tacno je to sto pricas,ali Henderson,Adam,Kerol i slicni se nisu pokazali bog zna sta boljima.

Osim za Kerola, slažem se. Zato i ja kažem da Liverpul mora da dovodi top class igrače, a ne nedokazane "talente" za 20 miliona.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...