SkullKrusheR Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 ne znash da shutirash penale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 I... osvaja liverpul nezasluzeno... Зашто ја?! Ma gde tebi da kazem da ga pusis, daleko bilo. Stevanu Gerardu sam reko 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantasm Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Nadam se da ce Liverpool da izgubi na penale sad. TO Pusi ga Stevane PUSI GA TI!!!!!!!!!!!! AHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA YNWA 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Jos jedno epohalno finale , ali mene kao navijaca Liverpula je sramota sto igramo bunker protiv ovih anonimusa kad vodimo a jos veci blam radovanje kao da je osvojeno SP . Elem , treba najuriti Dalglisa , svaka cast legendi ali nula je od trenera . YNWA 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Једноставно је немогуће не поштовати овај клуб и целу његову историју. Стварно су ретке такве величине. Истина, било је периода када их нисам нешто мирисао, али је поштовање увек постојало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Elem , treba najuriti Dalglisa , svaka cast legendi ali nula je od trenera . Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 oplakao sam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Kardif Siti, sad nam je na kiti! 'De ste, pičke!? U Red Baru nas je u jednom trenutku bilo preko 45! Zauzeli smo sprat i još par nas dole. Odrali smo! Dress code je bio kao u "51st State", odelo i crveni dres ispod. Većina je tako i došla. Mnogo je to Feliksa De Souze na jednom mestu! SAD SI DIG'o TROFEJ, STEVICE, STEVIICEEEEEEEE! Finale LŠ, finale Karling Kupa, to su kod nas samo detalji! Haters gonna hate buuuuut: 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Jebote! Sta reci,kakvu posluku porati... 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Jebote! Sta reci,kakvu posluku porati... Znao sam da ćeš da se javiš, uvek si spreman za bilo koju vrstu prozivanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 I posle kenjaj kad se Zvezdasi pozivaju na '91. Koja je tuga ovo sto se desava Brightonu U sto mi je slatko sto je rom promasio penal Protiv Brajton masinerije. Ja bar ne pricam o stranim klubovima sa "mi"... Nadam se da ce Liverpool da izgubi na penale sad. TO Pusi ga Stevane Je l' ti imaš neki problem sa Liverpulom pa kenjaš toliko ili ti je to samo u nedostatku korisno utrošenog vremena? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Znao sam da ćeš da se javiš, uvek si spreman za bilo koju vrstu prozivanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Narsile, razocarao si me. Kada liverpul pobedjuje tu su slike Kerola zveri, king Keni bla bla, ali kada Mancester nasamara tvoj voljeni klub nema te nigde nedeljama, i evo sad se trijumfalno vracas nakon pobede nad sirotim Kardifom, na penale. Gloryhunter kad vec spominjem Kardif, neko ko je rodjen tamo: Rajan poludeo, a kako je samo klepio Dzonsa 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Narsile, razocarao si me. Kada liverpul pobedjuje tu su slike Kerola zveri, king Keni bla bla, ali kada Mancester nasamara tvoj voljeni klub nema te nigde nedeljama, i evo sad se trijumfalno vracas nakon pobede nad sirotim Kardifom, na penale. Gloryhunter Nije me bilo nedeljama jer mi je crkao računar. Sad sam uzeo novi, doneli su mi ga pre dva dana. Ako baš hoćeš da znaš, razočarani. :wub: Osećam se kao da smo uzeli LŠ, ceo dan me drma osećaj sreće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Inače, pojavio se i "Will" na internetu, stoga se može film skinuti sa ovog linka. Torent je u pitanju. Navijače Liverpula će sigurno zanimati. U filmu se radi o dečaku koji putuje na finale LŠ, sam. Pojavljuju se i Keni, Džerard, Karager... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Nije me bilo nedeljama jer mi je crkao računar. Sad sam uzeo novi, doneli su mi ga pre dva dana. Ako baš hoćeš da znaš, razočarani. how convenient... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 how convenient... Nedostatak računara i interneta uopšte nije prijatan. Inače, čujem da ste se opet izvukli u nadoknadi? Je l' to bila neka nameštaljka, ili vas je, po običaju, usralo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Tipicna junajtedova until we score nadoknada ,cimam se (produzeno je 3 minuta a gol je pao u 91-om), Jang ubacio a Gigs je majstorski skrenuo, nije lak potez kao sto na prvi pogled deluje: Ryan Giggs, Ryan Giggs, running down the wing 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Mislio sam da je to Ronaldova pesma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 ma koji Ronaldo... najjace mi je kad su navijaci pevali Runiju, negde kad je trebalo da ga kupe: "25 million,fucking bi-eck we're signing a scouser who looks like shrek" ali prestali su da je pevaju kada smo ga zaista uzeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Oduvek je bio neprihvaćen u društvu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Sada ima novu frizuru i sve je u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 И обрве су сређене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Svaka cast Narsile na slikama , prelepo je videti takvu atmosferu u Srbiji . Slicnu takvu atmosferu prave i navijaci Mancestera u Pristini i navijaci Barselone u Urosevcu . 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Sada ima novu frizuru i sve je u redu. Ne sećam se da li je Šaranović komentarisao utakmicu Ajax - Šljam, ali je posvetio dobrih par minuta tome kako se Runiju dobro primila kosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts