kuruz Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Одо' да сечем вене, овај ме је обрисао са Фејсбука и игнорише ме на Јуметалу. Кмек. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Навијачи Ливерпула из Зенице: http://www.youtube.com/watch?v=sLXOJZmE13E Вероватно се славило и у Новом Пазару. Одо' да сечем вене, овај ме је обрисао са Фејсбука и игнорише ме на Јуметалу. Кмек. Објавио рат непријатељима Ливерпула. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 (edited) Навијачи Ливерпула из Зенице: http://www.youtube.com/watch?v=sLXOJZmE13E Вероватно се славило и у Новом Пазару. I treba da se slavi. Gde god nas ima, tu treba da se slavi. Svaka čast što su ovom klincu dali poklon, najmlađi član njihove grupe. Edited February 28, 2012 by Narsil Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 ko zna za onaj totenhemov dvd od pre 2 godine, skontace... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILIP St. Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 (edited) Nego, kaze mi brat da je juce komentator sa SK-a izjavio posle penala:"igraci liverpula slave kao da su osvojili ligu sampiona ili, ne daj Boze, premijer ligu" Potvrđujem izjavu. Što se tiče finala Karling kupa, utakmica je mikrokosmos Liverpulove sezone. Gomila prilika, slaba realizacija, stative, spasavanje gola sa linije, retke greške u odbrani koje se odmah kazne, loša odbrana kornera. I naravno promašeni penali. Svaka čast golmanu Kardifa na najboljoj odbrani penala koju sam u životu video. Kardif je generalno odlično igrao, pre svega u odbrani, što se i dalo očekivati. Nisam ni očekivao fantastičan performans ekipe u samom finalu, ali da je trofej zaslužen, tu nema dileme. Edited February 28, 2012 by FILIP St. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 http://www.mozzartsport.com/vesti/13083/bild--podolski-se-dogovorio-sa-arsenalom/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Koja bolestina ovi u Srbiji sto se loze na liverpul jebem ti isusa u prkno prknicko 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 (edited) bolje nego da se lozim na mma kikiriki isprdke , ccpk sretenka Edited February 29, 2012 by Hail Metal 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 (edited) Ih , pa zamisli ekipu koja napuni neki kafic , obuce gacice omiljenog borca i kao nesto navija . Teska perverzija je kad se neko ovoliko pravi englez u Srbiji . Edited February 29, 2012 by Sreta 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Teska perverzija je kad se neko ovoliko pravi englez u Srbiji . Ne vidim zašto bi se to tebe ticalo. Mnogi klubovi imaju svoje baze navijača u Beogradu. Kada bi svi klubovi imali navijače samo u svojim gradovima, Mančester bi gledalo 250 ljudi na Trafordu. 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Nego, kaze mi brat da je juce komentator sa SK-a izjavio posle penala:"igraci liverpula slave kao da su osvojili ligu sampiona ili, ne daj Boze, premijer ligu" Доктор! 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Za sretenku i radmiza , najvece cigansture na forumu : cigu ligu ligu li : http://www.youtube.com/watch?v=nq0O4p2crPk 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 (edited) Je l' ti imaš neki problem sa Liverpulom pa kenjaš toliko ili ti je to samo u nedostatku korisno utrošenog vremena? Evo ti malo u nedostatku korisno utrosenog vremena I posle kenjaj kad se Zvezdasi pozivaju na '91. Ovo sam rekao zato sto je pricao o slavnim danima Liverpula, a kad se prica o slavnim danima Crvene Zvezde, Partizanovci se podsmevaju, kao da oni imaju cime da se podice u periodu od '91 pa na ovamo, pa obezvredjuju to sto je Zvezda osvojila. Dakle, nema veze s direktnim hejtom na Liverpul. Koja je tuga ovo sto se desava Brightonu U sto mi je slatko sto je rom promasio penal Brajtonu je bila tuga sto su sami sebi umuljali par komada. A slatko mi je bilo sto je rom promasio penal zato sto me generalno nervira kao pojava i ne svidja mi se njegov stil igre, mada, ruku na srce, mnogo vise me je nervirao njegov stil igre dok je bio u Ajax-u, nego u L'pulu. Protiv Brajton masinerije. Potpuno je urnebesno nazvati utakmicu Liverpula sa Brightonom legendarno-epohalnom. Nadam se da ce Liverpool da izgubi na penale sad. TO Pusi ga Stevane Rekao sam da se nadam da ce Liverpul da izgubi na penale zasto onakvom igrom protiv Cardiff-a koji je trebalo da pregaze i rezultatom 1-1, pa onda opet 1-1 u produzecima, nisu zasluzili trofej. Nigde tu nisam rekao da ne volim Liverpul, od Engleskih klubova jedino imam poseban animozitet prema Chelsea. Za Zvezdu navijam, a strane klubove gledam radi uzivanja u igri, i kad simpatisem neki strani klub, to je uglavnom zbog neceg posebnog u karakteru kluba i u stilu igre. Cak mislim da bi ljudi trebalo da podrzavaju lokalne klubove, a ne da se cela Srbija (i okolne "srpske" drzave) deli na navijace Zvezde i navijace Partizana, ali jebiga kad npr. FK Toplicanin igra beton lige po blatnjavim livadama po toplickom okrugu, i sto klub vode retardi. To je jos dodatno ukaljano politikom i koristoljubljem, tako da razgrabe lesinari i to malo sto vredi, al' je vec previse zavlacenja u problematiku. Sto se tice pricanja o stranom klubu sa "mi". Toliko vatreno navijanje Srbina za strani klub je pisanje i po domacem (vec upisanom doduse) fudbalu, i po svojoj zemlji, po svemu. Nemam inace nista protiv tebe k'o coveka, po kontaktu koji sam imao sa tobom do sad, sve korektno, bezveze ako se osecas uvredjeno necim od ovoga, ali jebiga, to je moje misljenje. U zdravlje! Edited March 1, 2012 by Demon Seed 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Rekao sam da se nadam da ce Liverpul da izgubi na penale zasto onakvom igrom protiv Cardiff-a koji je trebalo da pregaze i rezultatom 1-1, pa onda opet 1-1 u produzecima, nisu zasluzili trofej. Nigde tu nisam rekao da ne volim Liverpul, od Engleskih klubova jedino imam poseban animozitet prema Chelsea. Za Zvezdu navijam, a strane klubove gledam radi uzivanja u igri, i kad simpatisem neki strani klub, to je uglavnom zbog neceg posebnog u karakteru kluba i u stilu igre. Cak mislim da bi ljudi trebalo da podrzavaju lokalne klubove, a ne da se cela Srbija (i okolne "srpske" drzave) deli na navijace Zvezde i navijace Partizana, ali jebiga kad npr. FK Toplicanin igra beton lige po blatnjavim livadama po toplickom okrugu, i sto klub vode retardi. To je jos dodatno ukaljano politikom i koristoljubljem, tako da razgrabe lesinari i to malo sto vredi, al' je vec previse zavlacenja u problematiku. Sto se tice pricanja o stranom klubu sa "mi". Toliko vatreno navijanje Srbina za strani klub je pisanje i po domacem (vec upisanom doduse) fudbalu, i po svojoj zemlji, po svemu. Nemam inace nista protiv tebe k'o coveka, po kontaktu koji sam imao sa tobom do sad, sve korektno, bezveze ako se osecas uvredjeno necim od ovoga, ali jebiga, to je moje misljenje. U zdravlje! Ne mogu da odgovaram na ceo post, povlači neka druga pitanja. Kardif je izuzetno zajeban protivnik, utakmica je finale, ne pobeđuje uvek favorit. Birmingem je dobio Arsenal prošle sezone ,npr. Moglo se desiti i da izgubimo, ne bi bilo nezasluženo. Mislim da su momci na terenu više želeli trofej od Kardifa. Mislim da grešiš. Liverpul (kao i većina velikih (a i manjih)) klubova, ima baze navijača širom sveta. Mene je moj otac naučio šta je Liverpul dok sam bio još dete. Nije navijao ni za Zvezdu, ni za Partizan. Niti navija za Liverpul. Navijam za Partizan, mada me pretežno zabole kurac za domaći fudbal(iako sam išao na Jug, prija da se iskačeš) ali to je već neko drugo pitanje. Postoji fan klub čak i u Portlandu, Africi, Hong - Kongu (koji je veoma jak, štaviše). "Mi" ću uvek da govorim, jer sam i ja deo tog kluba, kao i bilo koji drugi navijač na svetu. To je uvek bilo tako u vezi sa Liverpulom i uvek će biti. Nisam rekao da imaš nešto protiv mene. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Demon Seed , ne prdi leba ti . 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Fowler potpisao za Blackpool do kraja sezone. Bog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Гледао сам снимак са линка. Какви голови, сунце ти јебем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 (edited) Carina, jedan od mojih omiljenih igraca iz Liverpula, pa i PL generalno. Tek skoro sam saznao da jos igra, mislio sam da se povukao jos ranije. ko zna za onaj totenhemov dvd od pre 2 godine, skontace... verovatno mislis na ovo ali ne brini, imate i vi takav Edited March 1, 2012 by metal guru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Legendarni fudbalski citati. "U fudbalu postoji sveto trojstvo: Igrači, menadžeri, navijači. Direktori tu ne spadaju. Njihov posao je samo da potpisuju čekove" – Bil Šenkli Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 „Ne bih rekao da sam ja najbolji menadžer svih vremena. Ali siguran sam da spadam u TOP 1.“ – Brajan Klou, Notingem Forest. „Rekao sam igračima da moraju da pobede, kako bih ja imao novca da dovedem pojačanja“ – Kris Tarner, Piterboro „Imam pomešana osećanja – kao da gledam svoju taštu kako vozi po litici, ali u mojim kolima“ – Teri Venejbls, Totenhem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 "Pokušao sam da gledam utakmicu Totenhema na televiziji, ali sam zaspao." – Arsen Venger Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Fergi najjači, kao i obično. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Van Persi ne igra sutra na Enfildu. Ho-ho-ho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts