Jump to content

Recommended Posts

Posted

Posle "sjajnog" pojacanja u vidu belgijskog internacionalca Filipa Degena,Liverpool poseze za jos jednim "neverovatnim pojacanjem":Nikom Kranjcarom!

Da li je cilj Liverpoola da napravi ubedljivo najgori tim koji je ovaj svet video?

Krauc,Kujt,Hipija,Rise,Kjuel,Degen,Kranjcar...da li oni sa ovakvim nizom luzera misle da ce u skorijoj buducnosti ponovo biti prvaci Engleske?Jebes mi sve ako su Benitez i uprava Liverpoola razumna ljudska bica.Debili.

Posted

otprilike.. mozda malo vise...

tores

dzerard

cabi alonso

maskerano

karager

(suva klasa)

---

reina

ager

skrtel

babel

lukas

(isto dobri)

to je otprilike to.

Posted

Po meni su Dzerard,Karager,Tores i Maskerano jedini dostojni tog dresa.Reina je ok golman.Babel ima potencijal.Sve ostalo je cist krsh,paprika,tuga,jad i beda.

Posted

"мало" :) :)

Не знаш ти моје муке ноћас... Гледао сам утакмицу у тв сали у дому са 50 ликова који не знају ништа ни о Јунајтеду ни о Челсију, али су навијали за Челси због мене који им већ више од пола године скачем по глави свакодневним глорификовањем Манчестера. Синоћ је било напето, ја сам седео у првом реду испред тв - а, на полицу на којој стоји сам ставио велику заставу Јунајтеда, а они су константно добацивали, звали ме, кењали којекакве глупости. Кад је Роналдо дао гол скочило је нас неколико, а после Лампардовог је буквално 50 људи почело да урла. После промашаја Роналда су почели да ме урнишу, а ја сам ћутао, седео непомично и гледао у кретена који промашује битне пенале. Е онда сам после Теријевог промашаја скочио и јебао све по списку свима у тв сали, урлао сам барем пола минута на њих, а сви су ућутали. Наравно, после победе сам одвео њих 10 који су се радовали победи одвео у паркић изнад дома и частио пивом, па сам јутрос ишао код управника дома, мало на рибање, а мало да ме упозори да не треба да се глупирамо у том паркићу, пошто се не треба зајебавати са Звездарцима...

Posted

Иначе, Хал Сити нови премијерлигаш, уз Стоук Сити и Вест Бромич Албион...

Posted (edited)

ne razumem, zasto bolestan? mislis da tores ne vredi toliko? vredi i vise...

po meni je to mnogo racionalnija ponuda nego ona realova za ronalda...

Edited by sabre
Posted

Не верујем да ће прећи, зна се да је Торес велики навијач Ливерпула, а и да би манијаци срушили Енфилд кад би он отишао.

Posted
Не верујем да ће прећи, зна се да је Торес велики навијач Ливерпула, а и да би манијаци срушили Енфилд кад би он отишао.

apsolutno se slazem, nema nista od toga, ali samo sam komentarisao da on po meni zaista vredi toliko para.

--

gledajte ove retarde:

Robinho, Ramos, Diarrà & €50m For Ronaldo - Marca

ako je ovo tacno kalderon i mijatovic su veci degenereci nego sto sam mislio.

Posted

Ma neverujem da je to istina,patka cista.Ali ukoliko stvarno odluce izneti takvu ponudu,onda su stvarno totalni degenerici.A Ferguson i uprava Mancestera jos veci ukoliko ne prihvate.

Guest Black Gruja
Posted

Ponuda je mnogo jaka ali malo verovatna.

једино нам Дијара не треба

Treba nam, treba neko da greje klupu.

Posted

mozda se na nekim drugim temama vec pisalo ...

Mancini dolazi u Celsi , a Mihajlovicem , pise na b92.net ..... ,

verovatno i sa ovim slucajem ima veze sudija-monstrum Roseti , kakvu ce tek tada, ako se to desi , Celsi imati pomoc od njega u LS.

Posted

xexe osvojsimo premier ligu bez problema

sad me bas zanim kakvih transfera ce biti tokom leta

pike je vec otisao u barsu, braun je nedavno produzio ugovor i ostaje, oshei kaze da ce se boriti za tim

a od pojacanja traze se desni bek i napadac, mada opet pominje se odlazak sahe tako da bi onda morali da dodvedu 2 napadaca

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...