Jump to content

Recommended Posts

Posted
И Флечер никад ништа неје знаја...
Sve sto je taj chovek uradio u svom zivotu je onaj gol protiv Chelsija glavom pre dve sezone. I to je to.
Stvarno,nije mi jasno da tako veliki klub ne dovede igraca na mestu koje je kriticno.Ali definitivno najgori napad prosle sezone je imao Liverpool:Krauc,Belami,Kujt,Fauler...katastrofa!!!Ajde,Tores ih sada izvlaci.
Liverpul sada ima ubica nadap IMHO. Kajt, Torres, Babel, Voronin, Krauc.. Ak ne i najjaci u Premier Ligi..Manchesta...pa mene nervira sto sada igrasmo sve tekme samo sa Runijem napred, plus Gigs kao istureni vezni..ali iskreno i nije imao ko drugi! Saha povredjen, Tevez tek stigao, a Solskjer..pa ne znam sta je sa njim? Anyway, Nani se definitivno nije nesto snashao juche...
Posted
Stvarno,nije mi jasno da tako veliki klub ne dovede igraca na mestu koje je kriticno.Ali definitivno najgori napad prosle sezone je imao Liverpool:Krauc,Belami,Kujt,Fauler...katastrofa!!!Ajde,Tores ih sada izvlaci.

Meni je Tores cudo od igraca! Extra potez Liverpula!

Posted
Sve sto je taj chovek uradio u svom zivotu je onaj gol protiv Chelsija glavom pre dve sezone. I to je to.Liverpul sada ima ubica nadap IMHO. Kajt, Torres, Babel, Voronin, Krauc.. Ak ne i najjaci u Premier Ligi..Manchesta...pa mene nervira sto sada igrasmo sve tekme samo sa Runijem napred, plus Gigs kao istureni vezni..ali iskreno i nije imao ko drugi! Saha povredjen, Tevez tek stigao, a Solskjer..pa ne znam sta je sa njim? Anyway, Nani se definitivno nije nesto snashao juche...
Ubica napad?Idi bezi.Babel je vise ofanzivni vezni nego napadac,Voronjin takodjer (a pride je i prosecan),Tores je ok,Kujt i Krauc po milion puta dokazano nisu ni za kurac.Sada ce neko reci "Kujt mnogo trci,jako je koristan".Ok,ali on je napadac,i njegovo je da zabije gol a ne da gubi snagu na trcanje ko sumanut.Mrzim sto ovo moram reci,posto Chelsea mrzim najvise od svih engleza,ali oni imaju jednog igraca koji vredi ko svi Liverpool-ovi napadaci zajedno,naravno to je Drogba.Manchester objektivno nema nikakav napad.Ali ako se Runi i Tevez uklope,bice to dobitna kombinacija.
Meni je Tores cudo od igraca! Extra potez Liverpula!
Tores je odlican,ali nije cudo.Cudo je Inzagi. :)
Posted

Дидије је најбољи, а Вороњин је слаб играч, али биће добар за енглеску лигу...

Posted

Voronin sigurno nece biti ki Berbatov npr..ali mislim da ce se lepo pokazati..

Elem..

Vejn Runi će zbog povrede stopala koju je zadobio na jučerašnjoj utakmici sa Redingom odsustvovati sa terena najmanje dva meseca, potvrdio je menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson.

- Runi bi za dva meseca trebao da počne sa treninzima, ali sada ne možemo da kažemo kada će početi da igra utakmice, rekao je Ferguson.

Runi će propustiti mečeve reprezentacije Engleske sa Rusijom i Izraelom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine, a u ekipi Mančester Junajteda zameniće ga Argentinac Karlos Tevez, koji bi po Fergusonovim rečima mogao da debituje već u sredu, protiv Portsmuta.

Nije moglo gore da pocne..SAmo josh Tevez da se skrshi i imamo problem golem

Posted (edited)

Vest Hem mrtvi izgubio odmah... Doduše, bez kapitena Nila i Parkera na sredini, ali opet nema nekog opravdanja...

Nadam se da će ipak da dovedu nekoga za sredinu terena, očigledno od Dajera nema ništa... To bi bila žešća kombinacija: Dajer, Bojer i Belami; igrači koji su se klali na svakom treningu Njukasla svojevremeno :)

SandAjrlend me prijatno iznenadio, nadam se da neće ove godine nastaviti sa praksom ispadanja iz prvenstva :)

Edited by [kinetic]
Posted

A у пичку материну, јебем ти живот... Ем не напунише Ридинг, ем ми то био последњи пар на тикету.

Posted

Leman je onim potezom zajebao i Simena leba mi :)

Bice ove sezone mnogo zanimljivije, cenim.. Manchesta, Chelsi, Liverpul, Arsenal gore...Totenhem i Everton bi isto trebali da budu u vrha + Njukasl i M. Siti stvarno dobre ekipe imaju, a i Bolton ce biti tu negde, a mozda i West Ham ako se opameti..do jaja konkurencija :da:

Posted

eh sad mrzi me da vas sve citiram i odgovaram ali ako vas ne mrzi iscitajte sve pa nadjite odgovor za sebe, odgledao sam skoro sve utakmice prosle godine i pratio sve igrace

Runi nije razbijac mnogo puta je imao prelepe poteze iz prve, druge, pete, lobove a uz to je i brz, samo jos da nauci da igra glavom i za njega nece biti granica

Solskjer nije za celu utakmicu, vec za po pola sata na utakmici, i nema bolje stvari odmoris napadaca i mozes jos da ocekujes neki goli, prosle godine je dao dovoljno golova

Kerik je bio slab na pocetku prosle sezone ali je vremenom uznpredovao, odlicno se uklopio u igru ekipe, dobar je u defanizivi, zna da doda loptu na 100 nacina, ima odlican sut, 50ak puta sam gledao snimke golova protiv Rome, ono nije kenjaza ono je znanje, covek ima i sut

Flecera nikad nisam nesto voleo jer je guran na desno krilo sto nije njegovo mesto, posle one gomile povreda usao je u sredinu i odusevio me je i pokazao da je dobar igrac, jos treba da napreduje, ali za buducnost ne treba brinuti

Hargrejvs je po meni potpuno nepotreban, lik je samo solidan u odbrani i to je to, kad Skols zavrsi karijeru sredinu ce drazati Kerik i Flecer naravno ako ih klub ne proda, a treba ocekivati i Gibsona za godinu ili 2

Hajnce je solidan ali je nezahvalno govno, i sto ga se pre otarase to bolje, kada se povredio klub ga je pustio na lecenje gde je zeleo on da ide, naravno sve je klub platio, i pruzana mu je podrska svakog dana, a on ovako vraca...uvek su argentinci bili govna na terenu ili van njega

Babel jeste poluspic, levo krilo ali i napadac. U Ajaxu je bio u napadu sa Huntelarom dok su levo igrali Snajder, Leonardo i povremeno Rodzer. Na ovom poslednjem omladinskom prvenstvu je za Holandiju igrao napadaca.

Voronjin je u Leverkuzenu takodje bio napadac, a povremeno je igrao i poluspica. Meni je licno bolje delovao u napadu.

Olerdajs me je odusevio jer su utakmicu zapoceli Smit, Viduka i Martins. Kad imas toliko dobrih napadaca iskoristi ih. Nadam se da ce Njukal biti drugi iza Mancestera.

Posted

Како да не. Реално, Њукасл има екипу за четврто место, ништа преко тога. Керик је бољи од Флечера.

Posted (edited)

u 20:45

Biće još gužve u Vest Hemu do kraja prelaznog roka, izgleda... Juče su poslali ponudu za Dajera koja će očigledno, konačno biti prihvaćena... U igri je i Mark Brešano, za kojeg se otimaju oni i City... Čini mi se da će i Eidur Gudjonsen preći, iako ne bih volio... traže ga Blekburn, Midlzbro i Vest Hem, tip od svih traži 100.000 nedjeljno :)

Yakubu prešao u Everton, volio bih da budu prijatno iznenađenje ove godine, mada realno, čini mi se da ne mogu više od prošlogodišnje šeste pozicije...

Edited by [kinetic]
Posted

Синоћ Евертон разбио Тотнема 1:3. Било на Шиптарима, али нисам гледао због Звезде. Видео сам само голове на крају... Тотнем 2 пораза...

Posted

Јебени Портсмаут.

Биће тешко без Роналда и Рунија играти против Ситија у гостима.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...