sabre Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 http://www.index.hr/sport/clanak/william-h...icu/406469.aspx hahahahhaha i, mozda jos smesnije: Znate li da navijači Arsenala slave St.Tottenham's day.To je dan kad ih Tottenham teoretski ne može bodovno stići i obično je to na proljeće,al izgleda da će ove sezone biti oko nove godine... "What is the difference between Tottenham & toothpick ?There isn't.They both have 2 points"
lemmy sixx Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Al' nije mi jasno sto se toliko iscudjavate za Totenhem.Ok,imaju ok tim,ali nije to toliko dobar tim,niti je Totenhem toliko veliki klub da bi ove njihove katastrofa igre predstavljale tako neku senzaciju.
sabre Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 imaju tim za cetvrto-peto mesto a dvadeseti su
lemmy sixx Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 imaju tim za cetvrto-peto mesto a dvadeseti su Za cetvrto nemaju,peto mozda.Ali opet,nije to toliko bitan klub.
sabre Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 jebiga, nije bio ni celzi do pre 5-6 godina, bili su otprilike ko sad totenhem, a onda su kupili igrace i uzeli dve titule za redom... igre, rezultati i plasman totenhema su ogromno iznenadjenje za mene... jebes ti to dal je "bitan" klub, pare su vazne a ne to, celzi je najsveziji primer... ili lacio pre deset godina u italiji...
lemmy sixx Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Pa da,ali Totenhem nema ni blizu dobar tim kao sto je imao Celzi kada se poceo dizati.Corluka,Modric,Pavlicenko...ma daj. Oni su napravili glupost sto su prodali berbatova i Kina.
sabre Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 cujem da je danas gomes (golman) dvaput nokautirao corluku posle drugog nokauta je morao da bude iznesen sa terena i zamenjen
Grob Bez Dna Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 koleno u vilicu.pre toga corluka dobi i u rebra. :)
KazimKazim Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Ako se po jutru dan poznaje, Totenhem na koji drkate ce da ispusi nikad jace Neće Totenhem da ispuši, mada ako nastave sa forsiranjem Modrića kao zadnjeg veznog koji ne prelazi centar, ko zna... Prognoziram bolje od Baba Vange
Angelystor Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 "What is the difference between Tottenham & toothpick ?There isn't.They both have 2 points" Hahah, kraljevski
Hamsun Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 (edited) Why do Spurs fans carry lighters?? Because they lost all their matches Keane leaves Wolves... Wolves are relegated Keane leaves Leeds... Leeds are relegated Keane leaves Coventry... Coventry are relegated Keane leaves Tottenham... oh, shit! Edited October 20, 2008 by [kinetic]
Guest YaMa again Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Причајте ви шта хоћете, живео Тотенхем! Једини прави британски клуб тренутно. Кад сам била мала мој тата је носио дрес Јиргена Клинсмана, док је овај играо тамо. Тата се у међувремену угојио, па више не може ући у њега. Ја могу, иако ми је мало повећи и често га носим у кућној варијанти. Напред Спарси!
sabre Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 sta znaci "jedini bravi britanski"? najvise britanaca im igra ili sta?
Guest YaMa again Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Прави, а не брави. Тачно тако, највише Британаца имају у својој чети.
sabre Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 pa zato su i zadnji, kad imaju najvise ostrvskih panjeva u ekipi
Guest YaMa again Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Само тренутно. Отићи ће они у куп УЕФА, а Челзи ће поново остати без титуле. Напред петлови! (обдарени )
23/16 Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Meni je Totenhem uvek bio simpatican, ali ove sezone su bas pukli.
Hamsun Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 (edited) Прави, а не брави. Тачно тако, највише Британаца имају у својој чети. Vest Hem ih ima devetnaest, ako ne računaš još deset njih koji su nabrojani kao prvotimci na vikipediji... Pa još jedan Australijanac, Amerikanac... to ti je to ... EDIT: Čak i Aston Vila ima više Britanaca... Sanderlend, Stouk, Midlzbro, Bolton, Hal... Edited October 20, 2008 by [kinetic]
Routasydän Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Ja sam navijao za Totenhem kad je igrao Gari Lineker, od kad on vise nije tamo nisu mi zanimljivi A bas mi je drago sto su prsli zbog Modrica i onog drugog slepca
sabre Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 zasto je hargrivs izjavio da zeli da ode iz junajteda u januaru? zna li neko nesto o tome?
Guest YaMa again Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Можда је и њега Алекс Фергусон погодио копачком у главу, као што је то раније имао обичај чинити у свлачионици.
lemmy sixx Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Ja sam citao da ga Ferguson hoce zbog povreda oterati.
kuruz Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 (edited) Газимо редом, освајамо опет титулу. Што се тиче Харгривса, није ми јасно зашто жели да оде. Играо је углавном солидно, мада не и на много утакмица, пошто је често повређен. Edited October 25, 2008 by Mancunian
El Karnisero Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 (edited) Dobro igra ali ne vredi ni trecinu koliko je placen. Modric & Co. Najjaci je Bentli hahaha- No, Modrićeve izjave su blage u usporedbi s nekim stvarima koje govore njegovi suigrači. Poput Davida Bentleyja koji kaže da "Tottenham igra kao govno" ili Jonathana Woodgatea koji kaže da je "Tottenham gori od Leedsa" (koji je iz Premiershipa iznenađujuće ispao 2004. godine). Edited October 25, 2008 by El Karnisero
kuruz Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 A у пичку материну. Прва ове сезоне на којој је Фердинанд био лош, Браун такође био слаб.
Recommended Posts