Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jebote,koji ste vi pesimisti.Drugo kolo a vi vec otpisujete titulu,priznajete poraze unapred...jebo vas Runi,ako samo od njega zavisi igra Mancestera,onda je to kurtonski tim.

Posted

Бре, шта песимишете (какав израз, а? ), па тек је почело. Не знам зашто сви причају само о утакмици против Ситија, а нико не спомиње да Челси гостује Ливерпулу који ће га опрати.

Posted (edited)

Ne trebate biti toliki pesimisti u vezi Mancestera...tek je pocetak sezone,uostalom ako se secate prosle ili pretprosle sezone neznam koje tacno,Portsmut je bio prvi neznam ni ja koliko kola,a nakraju je zvrsio na sredini....tako da verujem da Mancester nece biti u situaciji da izgubi borbu za titulu,uostalom Tevez je kako tako dostojna zamena Runiju,a M. Sitija trenutno sere to se i vidi!Ove ce sezone da prsne Celzi jer ne deluje bas tako jako kao pre dve sezone!Zato ne otpisujte Mancester!

A sto se tice Vesthema....jebote pobice se medjusobno na terenu kao i u Njukastlu!

Edited by doomsayer
Posted (edited)

Sutra se nadam pobedama Totenhema, i Newcastle-a.!

U nedelju Man. city i United igraju nereseno, mozda treba

probati i keca na city (jebi ga ovo moze i u kladiocicu :) )

Manchesteru bas ne cvetaju ruze-povredjen Runi, kaznjen Ronaldo,

a City je do jaja krenuo, dobio West Ham u gostima i kod

kuce Derby! Mada ko zna sta ce tu biti, jer gradski derbi je u pitanju!

Edited by Little Butcher
Posted

Ман Сити ми је један од омиљених енглеских клубова одувек. Ем што не волим Јунајтид, ем што сам гледао серију Разбијач на БК. Сад се појачао па ми и делује глупо, али ипак ту игра Роландо Бјанки,тако да није све најгоре... И тако, сад се надам да ће да победи у градском дербију.

А што се тиче Ливерпула и Челсија нек буде шта буде...

Posted
Sutra se nadam pobedama Totenhema, i Newcastle-a.!

U nedelju Man. city i United igraju nereseno, mozda treba

probati i keca na city (jebi ga ovo moze i u kladiocicu :) )

Manchesteru bas ne cvetaju ruze-povredjen Runi, kaznjen Ronaldo,

a City je do jaja krenuo, dobio West Ham u gostima i kod

kuce Derby! Mada ko zna sta ce tu biti, jer gradski derbi je u pitanju!

Mislim da bi Mancester United morao da pobedi ovu

Posted (edited)

Mark Noble!

Idem da ga izljubim (no homo) kad bude dolazio 6. septembra u Podgoricu...

Igrali bez Ljungberga, Parkera i kapitena Nila, sa samo jednom izvršenom izmjenom... Dajer igrao svih 90 minuta...

Edited by [kinetic]
Guest Feniks
Posted

Gledao sam malo utakmicu, neverovatno kako Mancesterovi nisu znali da daju gol, verujem da su njihovi navijaci bili prilicno nervozni :D

Sada vidim da je mrtvi Celzi izjednacio, kad se samo setim da sam ih voleo pre desetak godina a sad su mi medju najneomiljenijim timovima...

Posted

Znaci ne mogu a verujem sta je ono GOVNO od sudije sudio za penal Celsiju , da je pravde Liverpul bi dobio,bili su mnogo bolji , nek sada Murinjo sere kako su sudije protv Celsija,kradja.

Posted

Cista kradja,jebem im mater jebo ih Celzi.Onaj penal veze sa zivotom nema,a sudija stajao 3 metra od sredista dogadjaja.Sramota.Iako Liverpool nije igrao nesto preterano dobro,bili su bolji i zasluzili pobedu protiv ovog londonskog smeca.

Posted

što da ne sudi penal, ko je tjerao onog idiota da uradi ono?

Sta je uradio koji idiot , ti ili si slep ili su ti fudbalska pravila nepoznata , ono nije ni P od penala , pa cak su se i igraci Celsija zbunila , nisu ocekivali takav poklon.

U pravu je Lemmy sixx , londonsko smece

Posted

Celzi se provukao sa onim takozvanim postojecim penalom.....strasno,muka mi je od njih!

A Man C ima vise srece nego iko a i ovi papani neznaju dati gol,nisam bio pesimista u vezi Man U ali bas su mi sjebali dan...

Posted
Ja ponavljam, Alex Ferguson mi uopste nije jasan! Sad se bas vidi da je trebalo da dovede jos jednog napadaca (I to neko jako ime)

Za formaciju koju igra, i nije mu potreban... Runi, Tevez, Saha, Solskjer... Nažalost, već su dvojica povrijeđeni...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...