lemmy sixx Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Jebote,koji ste vi pesimisti.Drugo kolo a vi vec otpisujete titulu,priznajete poraze unapred...jebo vas Runi,ako samo od njega zavisi igra Mancestera,onda je to kurtonski tim.
Angelystor Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Ne seri, ko je uopste pomenuo otpisivanje titule?
lemmy sixx Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Slepce,pa pogledaj tvog kolegu "engleza" iznad,i "optimisticku" izjavu.
Angelystor Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Ne videh Gejozijev post, al anyway, da ce da bude tesko protiv Sitija 'oce...a ne uzeti pobedu u prva tri kola, i u tri kola uopste nije nimalo dobro..
Geozee Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Gejozijev .. :) Ma ja lako gubim nadu... bas mi se ne dopada igra mancestera...
Zagrivuk Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 @Svi ostali, sa tim teskim navijackim stavovima terate me da napisem TEZI PRAVILNIK! Ovo je ipak sport i zasluzuje laksi pravilnik
lemmy sixx Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Procitah danas u novinama da Krauc najverovatnije odlazi u Newcastle ili Manchester City.
rhapsoad Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 samo im jos on treba u newcastlu uopste nema mesta, dok bi u city mogao ali ako prodaju Koradija u svakom slucaju njemu ne gine klupa
kuruz Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Бре, шта песимишете (какав израз, а? ), па тек је почело. Не знам зашто сви причају само о утакмици против Ситија, а нико не спомиње да Челси гостује Ливерпулу који ће га опрати.
doomsayer Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 (edited) Ne trebate biti toliki pesimisti u vezi Mancestera...tek je pocetak sezone,uostalom ako se secate prosle ili pretprosle sezone neznam koje tacno,Portsmut je bio prvi neznam ni ja koliko kola,a nakraju je zvrsio na sredini....tako da verujem da Mancester nece biti u situaciji da izgubi borbu za titulu,uostalom Tevez je kako tako dostojna zamena Runiju,a M. Sitija trenutno sere to se i vidi!Ove ce sezone da prsne Celzi jer ne deluje bas tako jako kao pre dve sezone!Zato ne otpisujte Mancester! A sto se tice Vesthema....jebote pobice se medjusobno na terenu kao i u Njukastlu! Edited August 17, 2007 by doomsayer
Little Butcher Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 (edited) Sutra se nadam pobedama Totenhema, i Newcastle-a.! U nedelju Man. city i United igraju nereseno, mozda treba probati i keca na city (jebi ga ovo moze i u kladiocicu ) Manchesteru bas ne cvetaju ruze-povredjen Runi, kaznjen Ronaldo, a City je do jaja krenuo, dobio West Ham u gostima i kod kuce Derby! Mada ko zna sta ce tu biti, jer gradski derbi je u pitanju! Edited August 17, 2007 by Little Butcher
Álvaro Recoba Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Ман Сити ми је један од омиљених енглеских клубова одувек. Ем што не волим Јунајтид, ем што сам гледао серију Разбијач на БК. Сад се појачао па ми и делује глупо, али ипак ту игра Роландо Бјанки,тако да није све најгоре... И тако, сад се надам да ће да победи у градском дербију. А што се тиче Ливерпула и Челсија нек буде шта буде...
Zagrivuk Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Sutra se nadam pobedama Totenhema, i Newcastle-a.! U nedelju Man. city i United igraju nereseno, mozda treba probati i keca na city (jebi ga ovo moze i u kladiocicu ) Manchesteru bas ne cvetaju ruze-povredjen Runi, kaznjen Ronaldo, a City je do jaja krenuo, dobio West Ham u gostima i kod kuce Derby! Mada ko zna sta ce tu biti, jer gradski derbi je u pitanju! Mislim da bi Mancester United morao da pobedi ovu
Hamsun Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 (edited) Mark Noble! Idem da ga izljubim (no homo) kad bude dolazio 6. septembra u Podgoricu... Igrali bez Ljungberga, Parkera i kapitena Nila, sa samo jednom izvršenom izmjenom... Dajer igrao svih 90 minuta... Edited August 18, 2007 by [kinetic]
Hail Metal Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Mancester junajted izgubio , Liverpul vodi 1-0 na poluvremenu
kuruz Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Страшно, Сити није три пута изашао са своје половине, а ипак победише.
Guest Feniks Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Gledao sam malo utakmicu, neverovatno kako Mancesterovi nisu znali da daju gol, verujem da su njihovi navijaci bili prilicno nervozni Sada vidim da je mrtvi Celzi izjednacio, kad se samo setim da sam ih voleo pre desetak godina a sad su mi medju najneomiljenijim timovima...
Hail Metal Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Znaci ne mogu a verujem sta je ono GOVNO od sudije sudio za penal Celsiju , da je pravde Liverpul bi dobio,bili su mnogo bolji , nek sada Murinjo sere kako su sudije protv Celsija,kradja.
lemmy sixx Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Cista kradja,jebem im mater jebo ih Celzi.Onaj penal veze sa zivotom nema,a sudija stajao 3 metra od sredista dogadjaja.Sramota.Iako Liverpool nije igrao nesto preterano dobro,bili su bolji i zasluzili pobedu protiv ovog londonskog smeca.
Hamsun Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 (edited) što da ne sudi penal, ko je tjerao onog idiota da uradi ono? Edited August 19, 2007 by [kinetic]
Hail Metal Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 što da ne sudi penal, ko je tjerao onog idiota da uradi ono? Sta je uradio koji idiot , ti ili si slep ili su ti fudbalska pravila nepoznata , ono nije ni P od penala , pa cak su se i igraci Celsija zbunila , nisu ocekivali takav poklon. U pravu je Lemmy sixx , londonsko smece
doomsayer Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Celzi se provukao sa onim takozvanim postojecim penalom.....strasno,muka mi je od njih! A Man C ima vise srece nego iko a i ovi papani neznaju dati gol,nisam bio pesimista u vezi Man U ali bas su mi sjebali dan...
Zagrivuk Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Ja ponavljam, Alex Ferguson mi uopste nije jasan! Sad se bas vidi da je trebalo da dovede jos jednog napadaca (I to neko jako ime)
Hamsun Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Ja ponavljam, Alex Ferguson mi uopste nije jasan! Sad se bas vidi da je trebalo da dovede jos jednog napadaca (I to neko jako ime) Za formaciju koju igra, i nije mu potreban... Runi, Tevez, Saha, Solskjer... Nažalost, već su dvojica povrijeđeni...
Recommended Posts