Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ahahaha

nego, sad na sosu tema smsa: mancester kupio tosica i ljajica.

nadam se da je neka sala.puste decka da ode sa 16 god za male pare, a 3-4 bi mogao da ode za 30ak miliona.ako je istina, prestajem da pratim domaci fudbal.

Edited by Milenko Tepic
Posted

Naravno da je sala, vidi se po tome sto pise da su kupili i tosica

a iskreno se nadam da je i ovo sala:

za 3-4 bi mogao da ode za 30ak miliona

osim ako je akcenat na reci "mogao"

Posted

znam da mislis na ljajica, i verujem da je mali dobar, ali mislima da je rano za prognozu da ce vredeti 30 miliona, mnogo velike pare su to

Posted
Sir Alex Ferguson will make a personal plea on Friday to try to persuade the Home Office to award a work permit to Zoran Tosic, the young Serbia winger. Manchester United have agreed a fee with Partizan Belgrade, believed to be in the region of £8 million, but the 21-year-old does not qualify automatically for a work permit as he is not yet a regular for the national team
Posted

Moj drugar iz Žitišta je sedeo s Tošićem u gimnaziji, pa ću od njega da uzmem Bambijev broj i da ga zovem danju i noću dok mi ne donese potpisan dres Ferdinanda. Već mi se diže.

Posted

Dobro je Bane odigrao prvo poluvreme, svaka cast, ima da istisne iz tima Alexa i Karvalja

Inace Bambi cim dodje ima da trazi autogram i dres od Vidica i Ferdinanda :)

Posted

Prochitah izjavu Vejna pre neki dan gde reche (parafraziram) "Prosle godine su oba puta bili bolji, sada im moramo pokazati ko je glavni u gradu". I ispuni chovke obecanje, with style :] Milo mi shto taj Siti nista ne uradi. Evo vam na pare.

Posted

Celsi je bedan , ni jedan derbi ove sezone nije dobio , a u ligi sampiona ne moze na strani da pobedi :)

samo da sutra Liverpul iskoristi sansu , vec su dva puta to ispustili priliku da se odlepe .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...