Jump to content

Premier Liga

.:Thor:.

Recommended Posts

Јебем ти Њукасл да ти јебем. Ове пичке из Сандерленда играју бункер цело полувреме.

I ja pado' na Njukasl prokleti na jednom listicu...

Ima li neko snimak Vidicevog gola? Tj. ima li ga negdi na netu.. da, mrzi me da trazim sam :)

:) :) :)

"Italian football is the best in the world and the most intelligent. Every player wants to play in Serie A, because Italians are the masters of football.

naravno, svi znaju da je ovo istina.

--

Edited by sabre

Mnogo veliki autoritet taj Anderson haha :), da prelazi u Barsu okrenuo bi pricu , nek ode u slabiju ligu , u engleskoj se ne snalazi bash najbolje.

Tako je providno kad Tosic prelazi u Mancester kaze da mu je to bio decacki san , ili Kezman za PSZ ,:) ...

Edited by Hail Metal

da , da, samo se ti teshi.

--

englezi mozda trenutno imaju vise para, ali NIKAD nece imati vise mozga za fudbal. nikad. zato je odnos titula svetskih prvaka 4:1 i zato im je italijan selektor. slucaj zatvoren, ajmo dalje. nazad na temu.

-

Edited by sabre

Које сте ви паљевине, константно се позивате на овај goal.com који је очигледно сајт (италијанске) жуте штампе.

Мислим, стварно. :no:

Или речено једном реченицом: "Зар никад нећеш одрасти, мали весељаче?!" :D:pivopije:

goal.com je engleski sajt, prilicno pouzdan, koji citiraju sve novine i sajtovi inace (pa i nase novine i sajtovi (b92.net/sport npr., vrlo cesto)), vecinu stvari objave prvi.

dalje, mesta za spekulaciju ima u prici o transferima i sl., a kada imas CITAT kao npr. u ovom slucaju, mesta za spekulaciju nema, nece niko tek tako izmisliti izjavu, pogotovo ne goal.com, a ako bi se to slucajno i desilo, odmah bi usledio demanti, posto je goal.com vrlo citan i uticajan sajt.

uzevsi sve to u obzir, vrlo me cudi ovakav tvoj post, jer poprilicno promasuje i kontekst i temu :mhihi:

malo si ipak ti ispao paljevina ovaj put ;):D

--

Edited by sabre

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...