Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ne secam se toga , ustalom ovde je rech o premier ligi , ne poricem u LS smo nekada dobro a nekada loshe proshli zbog sudija , ali Mancester ove sezone u premier ligi nikada nije imao loshe sudjenje , naprotiv , o tome se radi :P

Чувени гол којим сте прошли у финале, а касније је утврђено да лопта није прешла линију.

Ma kakvi,ne bi me naterao tamo po cenu zivota.

Na TV City radim,lokalna televizija,vidimo se samo u ovom delu Backe.

Добро је, већ сам се уплашио да си један од одговорних за онај ноћни програм на Супер ТВ.. :) :)

Posted (edited)
sta radis?

Video montazu (uglavnom nelinearnu) i audio montazu i produkciju.

Добро је, већ сам се уплашио да си један од одговорних за онај ноћни програм на Супер ТВ.. :) :)

:)

Svi pljuju taj nocni program.Jednom sam uhvatio kada su neke ribe plesale na "Seek And Destroy". :)

Edited by lemmy sixx
Posted
Mnogo manji penali su se sudili nego taj protiv Atletika , a i logicno je da jedan od najtrofejnijih klubova Evrope , na svom stadionu ima blagu naklonost sudija , trebalo bi i cesce i vishe da je ima , na primer upola kao Mancester J. u Premier ligi i ja sam zadovoljan .

Fer plej,nema sta. :)

Posted
Svi pljuju taj nocni program.Jednom sam uhvatio kada su neke ribe plesale na "Seek And Destroy". :)

Рибе? :) :)

Ужас, бре, ништа одвратније нисам гледао!

Posted

"Po saznanjima naseg servisa,fudbalski savez Engleske pokrenuo je istragu protiv igraca Mancester Junajteda:Vejn Runija,Karlosa Teveza,Darena Flecera,Ji Sun Parka,Dmitra Berbatova i Patrisa Evre radi koriscenja nedozvoljenih stimulirajucih sredstava.Naime,sumnja se da su navedeni igraci pocetkom sezone,uz odobrenje menadzera tima Aleksa Fergusona,koristili nedozvoljene anabolicke steroide radi poboljsanja fizicke kondicije.Istraga je u toku,a vise o svemu tokom narednih dana."

Izvor:Sportski zurnal.

Posted
"Po saznanjima naseg servisa,fudbalski savez Engleske pokrenuo je istragu protiv igraca Mancester Junajteda:Vejn Runija,Karlosa Teveza,Darena Flecera,Ji Sun Parka,Dmitra Berbatova i Patrisa Evre radi koriscenja nedozvoljenih stimulirajucih sredstava.Naime,sumnja se da su navedeni igraci pocetkom sezone,uz odobrenje menadzera tima Aleksa Fergusona,koristili nedozvoljene anabolicke steroide radi poboljsanja fizicke kondicije.Istraga je u toku,a vise o svemu tokom narednih dana."

Izvor:Sportski zurnal.

Samo Zurnal nije objavio sve , nezvanicno se zna da su korisceni konjski steroidi , na to se ljudi ne testiraju pa do sad nisu bili otkriveni , ali sumnja se da je Ferguson,inace poznati konjusar, poceo davati steroide igracima pocetkom 90-tih , tako da ako se tvrdnje dokazu tacnim , Mancesteru ce biti oduzete sve titule koje je osvojio u tom periodu , ukljucujuci i evropske .

Pored navedenih igraca tu je i Rio Ferdinand , koji ima sindrom "Merion Dzons" (o kojem je svojevremeno pricao Dusko Korac) , faca i zubi su mu se izoblicili , likom podseca na cuvenog trkackog konja Kazanovu iz ergele Zobnatica .

E moj Vidicu i Tosicu , bezite odatle dok jos ima vremena !!!

Posted
Samo Zurnal nije objavio sve , nezvanicno se zna da su korisceni konjski steroidi , na to se ljudi ne testiraju pa do sad nisu bili otkriveni , ali sumnja se da je Ferguson,inace poznati konjusar, poceo davati steroide igracima pocetkom 90-tih , tako da ako se tvrdnje dokazu tacnim , Mancesteru ce biti oduzete sve titule koje je osvojio u tom periodu , ukljucujuci i evropske .

Pored navedenih igraca tu je i Rio Ferdinand , koji ima sindrom "Merion Dzons" (o kojem je svojevremeno pricao Dusko Korac) , faca i zubi su mu se izoblicili , likom podseca na cuvenog trkackog konja Kazanovu iz ergele Zobnatica .

E moj Vidicu i Tosicu , bezite odatle dok jos ima vremena !!!

U Juventus, njihove doktore tesko hvataju :lol:

Posted (edited)
Ja mislim da ce Ljajic imati veci problem...on je mladji,jos u razvoju,ti konjski steroidi ce mnogo stetiti njegovom mladom organizmu.

Sumnjam da ce posle ove afere , kad se dokazu cinjenicama , uopste ici u taj "Teatar dopinga "

Ziveo fudbal , konjusari na hipodrom !!!

Edited by Hail Metal
Posted

Ne vredi prikrivanje...sve je jasno Kuruze.

Anabolicki i konjski steroidi,izoblicavanje Ferdinandovog lica,ovaj doping skandal koji je uzdrmao svet fudbala + Roseti...bruka. :da:

Posted

Требало би променити назив теме, овако не ваља. Или "Премијер лига" или "Premier League", ово нема смисла.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...