lemmy sixx Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Ma kakvi,ne bi me naterao tamo po cenu zivota. Na TV City radim,lokalna televizija,vidimo se samo u ovom delu Backe.
kuruz Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Ne secam se toga , ustalom ovde je rech o premier ligi , ne poricem u LS smo nekada dobro a nekada loshe proshli zbog sudija , ali Mancester ove sezone u premier ligi nikada nije imao loshe sudjenje , naprotiv , o tome se radi Чувени гол којим сте прошли у финале, а касније је утврђено да лопта није прешла линију. Ma kakvi,ne bi me naterao tamo po cenu zivota. Na TV City radim,lokalna televizija,vidimo se samo u ovom delu Backe. Добро је, већ сам се уплашио да си један од одговорних за онај ноћни програм на Супер ТВ.. :)
lemmy sixx Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 (edited) sta radis? Video montazu (uglavnom nelinearnu) i audio montazu i produkciju. Добро је, већ сам се уплашио да си један од одговорних за онај ноћни програм на Супер ТВ.. :) Svi pljuju taj nocni program.Jednom sam uhvatio kada su neke ribe plesale na "Seek And Destroy". Edited January 30, 2009 by lemmy sixx
El Karnisero Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Mnogo manji penali su se sudili nego taj protiv Atletika , a i logicno je da jedan od najtrofejnijih klubova Evrope , na svom stadionu ima blagu naklonost sudija , trebalo bi i cesce i vishe da je ima , na primer upola kao Mancester J. u Premier ligi i ja sam zadovoljan . Fer plej,nema sta.
kuruz Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Svi pljuju taj nocni program.Jednom sam uhvatio kada su neke ribe plesale na "Seek And Destroy". Рибе? :) Ужас, бре, ништа одвратније нисам гледао!
Hail Metal Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Barem su lepse od Runijeve devojke , ima i dobrih , ponekad ide dobra muzika , onako evergrin taman da me uspava .
kuruz Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Девојке? Рио га је лепо изјеб'о у Punk'd, имате на ЈуТјубу ако вас занима..
lemmy sixx Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Pa bude tu i tamo neka dobra,ali u velikoj vecini slucajeva su teski krsevi.
lemmy sixx Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 "Po saznanjima naseg servisa,fudbalski savez Engleske pokrenuo je istragu protiv igraca Mancester Junajteda:Vejn Runija,Karlosa Teveza,Darena Flecera,Ji Sun Parka,Dmitra Berbatova i Patrisa Evre radi koriscenja nedozvoljenih stimulirajucih sredstava.Naime,sumnja se da su navedeni igraci pocetkom sezone,uz odobrenje menadzera tima Aleksa Fergusona,koristili nedozvoljene anabolicke steroide radi poboljsanja fizicke kondicije.Istraga je u toku,a vise o svemu tokom narednih dana." Izvor:Sportski zurnal.
Hail Metal Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 "Po saznanjima naseg servisa,fudbalski savez Engleske pokrenuo je istragu protiv igraca Mancester Junajteda:Vejn Runija,Karlosa Teveza,Darena Flecera,Ji Sun Parka,Dmitra Berbatova i Patrisa Evre radi koriscenja nedozvoljenih stimulirajucih sredstava.Naime,sumnja se da su navedeni igraci pocetkom sezone,uz odobrenje menadzera tima Aleksa Fergusona,koristili nedozvoljene anabolicke steroide radi poboljsanja fizicke kondicije.Istraga je u toku,a vise o svemu tokom narednih dana." Izvor:Sportski zurnal. Samo Zurnal nije objavio sve , nezvanicno se zna da su korisceni konjski steroidi , na to se ljudi ne testiraju pa do sad nisu bili otkriveni , ali sumnja se da je Ferguson,inace poznati konjusar, poceo davati steroide igracima pocetkom 90-tih , tako da ako se tvrdnje dokazu tacnim , Mancesteru ce biti oduzete sve titule koje je osvojio u tom periodu , ukljucujuci i evropske . Pored navedenih igraca tu je i Rio Ferdinand , koji ima sindrom "Merion Dzons" (o kojem je svojevremeno pricao Dusko Korac) , faca i zubi su mu se izoblicili , likom podseca na cuvenog trkackog konja Kazanovu iz ergele Zobnatica . E moj Vidicu i Tosicu , bezite odatle dok jos ima vremena !!!
Џејсон Њустед Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Samo Zurnal nije objavio sve , nezvanicno se zna da su korisceni konjski steroidi , na to se ljudi ne testiraju pa do sad nisu bili otkriveni , ali sumnja se da je Ferguson,inace poznati konjusar, poceo davati steroide igracima pocetkom 90-tih , tako da ako se tvrdnje dokazu tacnim , Mancesteru ce biti oduzete sve titule koje je osvojio u tom periodu , ukljucujuci i evropske . Pored navedenih igraca tu je i Rio Ferdinand , koji ima sindrom "Merion Dzons" (o kojem je svojevremeno pricao Dusko Korac) , faca i zubi su mu se izoblicili , likom podseca na cuvenog trkackog konja Kazanovu iz ergele Zobnatica . E moj Vidicu i Tosicu , bezite odatle dok jos ima vremena !!! U Juventus, njihove doktore tesko hvataju
SkullKrusheR Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 sutra arshavin dolazi u arsenal, najverovatnije. dobar igrach, ali ga ne volim.
Hail Metal Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Samo ne u Mancester J. , kod tih tabletomana .
lemmy sixx Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Ja mislim da ce Ljajic imati veci problem...on je mladji,jos u razvoju,ti konjski steroidi ce mnogo stetiti njegovom mladom organizmu.
Hail Metal Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 (edited) Ja mislim da ce Ljajic imati veci problem...on je mladji,jos u razvoju,ti konjski steroidi ce mnogo stetiti njegovom mladom organizmu. Sumnjam da ce posle ove afere , kad se dokazu cinjenicama , uopste ici u taj "Teatar dopinga " Ziveo fudbal , konjusari na hipodrom !!! Edited January 31, 2009 by Hail Metal
lemmy sixx Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Fan Mancester Junajteda koji kao avatar ima sliku sudije monstruma Rosetija...mislim da je sve jasno.
lemmy sixx Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Ne vredi prikrivanje...sve je jasno Kuruze. Anabolicki i konjski steroidi,izoblicavanje Ferdinandovog lica,ovaj doping skandal koji je uzdrmao svet fudbala + Roseti...bruka.
kuruz Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Требало би променити назив теме, овако не ваља. Или "Премијер лига" или "Premier League", ово нема смисла.
Recommended Posts