Footog Qpoos Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Mozda neki trio..kosan,djoric i boskov...kosan bi pio sve sto mu daju.djoric bi menjao spiceve odbrambenim igracima kada je rezultat nepovoljan,a boskov bi bio boskov...blue square south bi im bila sledeca destinacija ...a i nisu za bolje
lemmy sixx Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Mozda neki trio..kosan,djoric i boskov...kosan bi pio sve sto mu daju.djoric bi menjao spiceve odbrambenim igracima kada je rezultat nepovoljan,a boskov bi bio boskov...blue square south bi im bila sledeca destinacija ...a i nisu za bolje Boskov jeste matori demagog,ali je u svoje vreme bio odlican trener,tako da ga bas ne bi trebalo mesati sa ovim personama. Ja mislim da bi najbolje resenje bio strucni tim u sastavu:Kosan,Djoric,Jesic,i Miskov predlog,Santrac.Uz naravno,pracenje budnog oka Zivadinovica.I eto ti trajnog resenja.
Footog Qpoos Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Mi imamo kandidata koliko hocemo...milan zivadinovic...mada je moj favorit kosan...covek koji bi sjebao nakovanj onako pijan,a tek sta moze da uradi fudbalskom timu...
lemmy sixx Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 I Vermezovic je potencijalni kandidat.
lemmy sixx Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Ne volim ni ja Tumbu,ali budimo realni,on je za Vermeza izmislio fudbal.
vudun Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Драгослав Степановић. Па после сваког одбрањеног пенала Петра Чеха, да води цео тим у кафану на пиће.
Footog Qpoos Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Ne volim ni ja Tumbu,ali budimo realni,on je za Vermeza izmislio fudbal. Brate,za vermezovica je i oprea vinfri izmislila fudbal
vudun Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Косана је Рушка Јакић саветовала да су шпицеви крајње сувишни у првој постави.
Footog Qpoos Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Dok su zajedno sa flasom rakije bauljali ispod stola trazeci smisao zivota...u ljubavi i modi...
lemmy sixx Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 I od tog momenta,svako jutro kada se Kosan probudi,on pogleda u ogledalo i kaze:"Dobro jutro lepi."
Hail Metal Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Celsiju je pre svega potreban jedan super vizor , kao na primer Milka Canic .
lemmy sixx Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 http://www.goal.com/en/news/1711/chelsea/2...s-chelsea-coach Dakle,i to je reseno...nista od nasih predvidjanja.
Footog Qpoos Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Jebi ga,kosanovicu je za dlaku izmaklo mesto...ruska jakic je na sajtu objavila pouzdane informacije
kuruz Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=344596 Да имам капу на глави, скинуо бих је.
Angelystor Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Kak'u volejcinu zabi tata Skols :]
rhapsoad Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 hahaha kol'ko je jako spuco da ni to sto je golman bio na putu lopti nije moglo da je spreci da udje u gol e ovo sam cekao da se nadoknade sve utakmice, dosta mi je bilo onog ako bi dobili imali bi 5 bodova vise, sad imamo 5 bodova vise, ali ono sto me mnogo vise raduje je igra koja je sve bolja i bolja idemo na jos 4 trofeja
Footog Qpoos Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 Stavice skolsa u odbranu...ne bi me cudilo da odigra jebacki...covek sve moze da igra...
Hail Metal Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 Zasluzena podela bodova u Liverpulu , nazalost trka za sampionsku titulu je sada definitivno gotova , fascinantno je da su Sitijevci pruzali 200 % svojih mogucnosti , bash protiv Liverpula , dok to nije bio slucaj kad su igrali protiv gradskog rivala , to dovoljno govori ko je josh uvek najveci klub na ostrvu , bez obzira na trenutno stanje . YNWA !!!
Angelystor Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 YNWAT! Lepu golcinu inace dade C. A za odbranu..bemmu mater.. Ne moze Skols bre tu da igra... VIDICemo sutra sta ce Fergie da smisli...
Footog Qpoos Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 (edited) Da li znas da vidic ne moze da igra...i da su povredjeni svi ostali sem ferdinanda...?mislim na odbranu...i nisam najozbiljniji za skolsa...mada,on moze sve Edited February 23, 2009 by Trne
Angelystor Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Haha, ma znam, crvena karta... A sta je bese sa Andersonom?
Footog Qpoos Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Iskreno,ne znam...mada njima je sada odbrana problem...povredjeni su nevil,evans,osej,vidic suspendovan...
Recommended Posts