Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mozda neki trio..kosan,djoric i boskov...kosan bi pio sve sto mu daju.djoric bi menjao spiceve odbrambenim igracima kada je rezultat nepovoljan,a boskov bi bio boskov...blue square south bi im bila sledeca destinacija :) ...a i nisu za bolje

Posted
Mozda neki trio..kosan,djoric i boskov...kosan bi pio sve sto mu daju.djoric bi menjao spiceve odbrambenim igracima kada je rezultat nepovoljan,a boskov bi bio boskov...blue square south bi im bila sledeca destinacija :) ...a i nisu za bolje

Boskov jeste matori demagog,ali je u svoje vreme bio odlican trener,tako da ga bas ne bi trebalo mesati sa ovim personama.

Ja mislim da bi najbolje resenje bio strucni tim u sastavu:Kosan,Djoric,Jesic,i Miskov predlog,Santrac.Uz naravno,pracenje budnog oka Zivadinovica.I eto ti trajnog resenja.

Posted

Драгослав Степановић. Па после сваког одбрањеног пенала Петра Чеха, да води цео тим у кафану на пиће.

Posted

Косана је Рушка Јакић саветовала да су шпицеви крајње сувишни у првој постави.

Posted

hahaha kol'ko je jako spuco da ni to sto je golman bio na putu lopti nije moglo da je spreci da udje u gol :D

e ovo sam cekao da se nadoknade sve utakmice, dosta mi je bilo onog ako bi dobili imali bi 5 bodova vise, sad imamo 5 bodova vise, ali ono sto me mnogo vise raduje je igra koja je sve bolja i bolja

idemo na jos 4 trofeja B)

Posted

Zasluzena podela bodova u Liverpulu , nazalost trka za sampionsku titulu je sada definitivno gotova , fascinantno je da su Sitijevci pruzali 200 % svojih mogucnosti , bash protiv Liverpula , dok to nije bio slucaj kad su igrali protiv gradskog rivala , to dovoljno govori ko je josh uvek najveci klub na ostrvu , bez obzira na trenutno stanje .

YNWA !!!

Posted (edited)

Da li znas da vidic ne moze da igra...i da su povredjeni svi ostali sem ferdinanda...?mislim na odbranu...i nisam najozbiljniji za skolsa...mada,on moze sve :evotigana:

Edited by Trne
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...