Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Liverpul kako je krenuo nece izboriti plasman ni u LS , jedino ako istu ne osvoji ....

2-0 gubiti od Midlsbora koje se bori za opstanak , sramota !

Edited by Hail Metal
Posted

juce aston vila u poslednjih 3 minuta primila 2 gola...ocekivao sam da ce zgaziti stoku...sada gledam ispali su iz svega moguceg sto su igrali...izgleda da se ostre za plasman u ligu sampiona...

Posted

Nisam jako dugo postovao,ali osecam potrebu da podrzim ljude koji su stali iza najveceg kluba danasnjice MUFC

Prvenstvo je reseno...Liverpul moze da ga duva u subotu,takve golove...strasno...seti te se Vigana...ma bilo cega! :twisted:

Glory Man United!!!

Posted

To!! Hajde svi da navijamo za klub koji je najbolji, najjaci itd. Video bih kako navijate za MU da nije osvojio Premier ligu i LŠ...

Posted

Verovao ti ili ne,postoje i ljudi koji navijaju za neki klub jako dugi period.I sta bi po tebi bilo normalno,da kada klub pocne biti uspesan,svi njegovi navijaci trebaju prestati navijati za njega,i poceti navijati za neke pilicare?Eto tako,da bi bili kul i pricali okolo kako navijaju za Bolton ili Pjacencu?

Posted
To!! Hajde svi da navijamo za klub koji je najbolji, najjaci itd. Video bih kako navijate za MU da nije osvojio Premier ligu i LŠ...

Slazem se sa Lemmy-jem,ja MUFC volim jos dok i nije bio ovako uspesan,ruku na srce,otkada sam ja njih zgotivio i onda su bili poprilicno uspesni,a to je dosta dug period!I otkako su pocinjali izlaziti dokumentarci poput Real Football Factories,od tada ljudi su poceli da seru kako je klise navijati za veliki klub!

Posted (edited)

Bloody hell, све што сам написао оде после измене... До курца...

Edited by Куруз Солис
Posted

Koje karanje.Svaka cast momcima sa Enfilda.Vidic katastrofalan.U ovakvim situacijama se vidi koliko je on bitan igrac za Mancester.Cim je on los,odbrana se raspada.

Zasluzena pobeda Liverpool-a,bas su ih pokararali.

Posted

Sramota,blam,sugavi golovi,osim zadnjeg....Vidic je kralj,ali kada zajebe-onda stvarno zajebe!Liverpul je iskoristio svaku njihovu gresku!Ali titula i dalje pripada Mancesteru!

Glory MUFC!!!

Posted

Liverpul iskoristio svoje sanse i razbio ih.. Vidic katastrofalan. Trebali su ovi iz Mancestera da popiju bar jedan komat i od Intera u srijedu, al dzabe kad oni slijepci pogadjaju precke, stative i prebacaju gol sa 7 metara. Ipak tesko da ce ovo otvorit trku za titulu, Liverpul ce da kljusne na nekoj totalnoj lijevoj utakmici protiv Stouka il Hula. Dobra utakmica uzgred, volim da gledam kako Benitezova ekipa takticki gusi protivnika na sredini terena.

Posted

bruka izgubiti od liverpula sa leivom i dosenom 4 - 1 kod kuce

vidic i evra ocajni, vidic prepotentan kod prvog gola i to nas je i ubilo, a sad da vidimo karakter ekipe, da li mogu da se vrate posle ovakvog ponizenja

sad treba da traze liverpul u ligi sampiona i da se osvete za ovo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...