Hamsun Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Volio bih da pređe u neki jaki klub, s obzirom da su u Ajaxu od, nadam se velikih igrača za budućnost, ostali samo on i Maduro...
lemmy sixx Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Nio je u pregovorima sa Juventusom,nadam se da ce se to realizovati u buducnosti.
vudun Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Huntelara bre...HUNTELARA!!! Apsolutno! Takav profil napadača nedostaje Mančesteru...taj mladić bi bio adekvatna zamena za Van Nistelrooya
rhapsoad Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 vise volim tehnicki obdarene igrace nego dvometrase, ali cinjenica je da Hunetlar perspektivan a i da bas jedan od stene odvaljeni napadac nedostaje ekipi sumnjam da ce ucestvovati u brzim akcijama, ali u svakom slucaju bolje on nego proplai Anjelka
Hail Metal Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Liverpul dobio Sanderlend u gostima Arsenal dobio Mancester siti,Celsi po obicaju 1-0
Hamsun Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Mančester Junajted a.k.a. Ekipa bez igre i ideje
rhapsoad Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 koji li je onom Vidicu?! on i Berbatov padnu, Bugar ustane i za malo da gol, a ovaj nas majmun samo lezi i gleda razocarano! a on je i napravio sranje pred tu kontru... bez ideje????? prijatelju ti si gledao pogresnu utakmicu
Hamsun Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 (edited) Gledao pogrešnu utakmicu? Možda misliš na onu gdje Skols mota loptu po centru par minuta, a onda ona poslije 4-5 odbijanja dođe do Hargrivsa koji šutira sa 50 metara? Postoje li dva gora kluba u Engleskoj, ljudi moji... Edited August 26, 2007 by [kinetic]
sabre Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Sudac Webb je dva puta mogao pokazati na bijelu točku u korist Tottenhama i niko mu vjerojatno (osim Fergusona) ne bi zamjerio. da li je ovo tacno? da sudija nije svirao dva cista penala za totenhem?
rhapsoad Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 @[kinetic] xaxaxa, svaka cast na odvali, ali neka vreme pokaze...glupo je reci za mancester i totenhem da su 2 najgora kluba u premijer ligi, a da ne pricam o celoj engleskoj, ta 2 tima ce biti u prvih 5-6 mesta na kraju manu je imao gomilu odlicnih napada i to bas preko skolsa, evre, nanija, gigsa hargrejvs jeste glupak, nemam pojma kojoj budali je palo na pamet da ga plati 25m opet je ferguson izveo kerika koji je bio solidan a ostavio ovog glupaka...strasno
Hamsun Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Ok, nisam mislio baš "gora", nego su tako antipatični da je to čudo
kuruz Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 A Вест Хем је симпатичан као Парма. Симпатичан је кладионичарима пред крај сезоне, наравно.
sabre Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 (edited) ma da, fora je navijati za klub sa najvecim budzetom. sto je sigurno sigurno je... zasto navijati za neki tamo vest hem, napoli, sta-ti-ja-znam, zaboga, pa oni nikad nece osvojiti prvenstvo... a i ne igraju ligu sampiona... nemaju gomile navijaca u japanu... itd. Edited August 27, 2007 by sabre
lemmy sixx Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Pa naravno. Zbog cega uopste navijati za neki klub koji nije iz zemlje u kojoj zivis?To je pravo pitanje.Ali ako vec i navijam,onda cu navijati za klub koji je dobar i koji mogu pratiti.Necu navijati za klub iz 5.francuske lige samo zato sto je to cool.Jebe mi se.Kada je rec o domacem prvenstvu,onda je to druga prica,posto su neki levi klubovi iz mesta u kome zivimo,pa je normalno da navijamo za njih (iako kod nas ljudi uglavnom navijaju za Zvezdu ili Partizan).Ali biti fan nekog 5.ligasa iz Francuske je meni besmisleno.
Селектор Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Ау, sabre, па ти би онда требало да се покријеш ушима јер навијаш за Интернационале !!! Њихов буџет у последњих 20 година, тј. количину улудо протраћеног новца (једино ако их не перу,што уопште није искључено, чак штавише ; прим.аут.) само благи Бог зна !!!
sabre Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 idi bre dzoni nemoj me zajebavati poenta - ja nisam nikada pljuvao navijace manjih klubova, i ismevao navijanje za iste. velika mi je mudrost navijati za klub koji stalno pobedjuje (i ima najvise para) i smejati se navijacima manjih klubova. aj sad reci da se inter naosvajao trofeja poslednjih deset godina pa ja zato navijam za njih?? a sto se tice budzeta i profita, nikad nisu bili u prvih pet-sest u evropi. uvek su real, barsa, mufc, milan i juve imali vise para.
Narsil Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 ја навијам за ливерпул и интер годинама , и никада ништа нису освајали , ал` сам ја и даље навијао , до 2005 када је ливерпул узео лигу ш.
Angelystor Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Најзад победа! Amen! Doduse, ne znam dal' si gledao tekmu..uhvatio sam sinoc reprizu, gledao od nekog 30tog minuta do gola Nanija( onda mi doslo neko drustvo pa prekido'..). Znaci, stvarno zabrinjavajuce, u drugom poluvremenu, jednom Vidic, jednom Ferdinand usrali motku oba puta zamalo Berbatov da nam ga zavuce, jednom Ferdinand izbacio sa gol linije, second Browna pogodi lopta u rame... svejedno..zabrinjavajuce krajnje..
Селектор Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 idi bre dzoni nemoj me zajebavati Па,управо сам то и радио!!!
kuruz Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 ma da, fora je navijati za klub sa najvecim budzetom. sto je sigurno sigurno je... zasto navijati za neki tamo vest hem, napoli, sta-ti-ja-znam, zaboga, pa oni nikad nece osvojiti prvenstvo... a i ne igraju ligu sampiona... nemaju gomile navijaca u japanu... itd. Вест Хем су преваранти, нису џабе ови из Чарлтона и даље при томе да их треба казнити због мутних радњи у вези са трансферима. И, кад већ волиш мање тимове, зашто навијаш за Звезду кад постоје Бежанија, Вождовац, Чукарички и тако даље?
sabre Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Вест Хем су преваранти, нису џабе ови из Чарлтона и даље при томе да их треба казнити због мутних радњи у вези са трансферима. И, кад већ волиш мање тимове, зашто навијаш за Звезду кад постоје Бежанија, Вождовац, Чукарички и тако даље? ne preferiram ja licno manje klubove, samo mi nije zazvucalo ok pljuvati manje klubove sa pozicije fana nekog veceg i bogatijeg kluba. eto, nista bitno u sustini... verovatno i nisam u pravu, tj. mozda sam malo preozbiljno prokomentarisao..bla bla... Па,управо сам то и радио!!! biggrin.gif pivopije.gif
Recommended Posts