Jump to content

Recommended Posts

Posted

i jos najvise 7 bodova za titulu :pivopije:

bas mi je drago sto su park i gigs dali golove, jos samo skols da je pogodio jednom ali dobro...bice jos utakmica

a i vidic je nesto stao, izgleda da je upao u golgetersku krizu :D

Posted

kaze mi drugar da je manc u prvih 20 minuta imao posed lopte 81 posto...jesu ovi iz midlzbroa sedeli na terenu...ili na tribinama...liverpul lagano...vesthem ima sanse za kup uefa...male,al ih ima...voleo bih da cekicari urade nesto vise...sezonu uvek pocnu sa mladim i neiskusnim igracima i uvek lepo odigraju citavu sezonu...i kasnije ,nazalost, rasprodaju sve sto valja i onda opet stvaraju tim...nadam se da ce ga sacuvati jednom...

Posted

Njukasl je zreo za ispadanje. Definitivno mi nije jasno dovodjenje Shirera na klupu u kriticnom trenutku za klub. Mislim, chovek bez ikakvog trenerskog iskustva se stavlja u premijerligaski klub da bi obezbedio opstanak. Nista protiv Shirera nemam naravno, igracina, legenda, ali bez trenerskog iskustva, ocigledno da efekat "Shirer nas trenira" nije upalio na igrace Njukasla. Jedino logicno objasnjenje je da niko drugi nije 'teo da se lati posla. Za 'Kasl mi je zao, ali ce bar Championship sledece godine biti jos zanimljiviji (sas sve Ipsvichom koji je poludeo u finisu, led by Roy Keane :rockdevil: ), ali mi je izuzetno drago sto ce Midlzbro ispasti, godinama navijam da se to desi, non-stop su neka sredina tabele ili blizu dna, e sada su konacno dotakli dno.

Manchester do kraja sezone treba da izgubi dve utakmice da bi se L'pool radovao. Ali od koga? Od Arsenalovih klinaca? Chisto sumnjam (no videcemo sad u utorak pre svega kako ce biti), i ostaje jedino Siti u gostima, a sumnjam da ce Vejn dopustiti da se gradski derbi zavrsi kako ne treba, no jes' Siti izgleda popravio formu i poslednje vreme, tj. od ispadanja iz UEFA kupa. Dakle, titula :mrgreen:

Posted (edited)

Са Ситијем код куће, гостује се Халу и Вигану.

Edited by Scouse Buster
Posted

Jes' legenda kluba,ali smatram da su Skrtel i Ager mnogo bolji od njega i da njegov odlazak nece mnogo uticati na tim.

Sto se tice Ronalda,to je preseravanje.Ako Real ponudi Junajtedu odlican kes i njemu odlicnu platu,da vidis sto ce potrcati u pravcu Madrida.

Posted

To je jasno , mozda je ovo samo taktika , prosle sezone je pricao da hoce u Real pa nije otisao , mozda ove godine bude obrnuto .

I ja mislim da izostanak Hipije nece mnogo uticati na Liverpul , Ager i Skrtel su buducnost kluba .

Posted

http://www.index.hr/sport/clanak/video-rek...nea/432434.aspx

О овоме се све више пише и мислим да има основа. Реал прави реконструкцију тима и могуће је да ће Роналдо бити Шутнут као Бекам или Руд, друга ствар је да Гигс иде у пензију и да га овај може заменити, а треће је чињеница да је ружан као порезник, по чему се савршено уклапа у најружнију екипу у свемиру - Манчестер Јунајтед.

Posted

kako me je iznervirao onaj razmazeni peskiric danas...

jbt, ako runi moze da malo-malo pa ulazi sa klupe, moze i on jednom da bude zamenjen...

ne znam ni koji kurac ga ferguson ne proda realu, i onako mora da drzi runija koji je napadac na krilu kada igra protiv neke jace ekipe, jer se za razliku od nafuranog peskirica runi vraca u odbranu, i igra za tim... bolje nek ga sutne u real da bude maneken...

runi bre ispostuje sve sto mu ferguon kaze, igra gde god ga stavi, agilniji je 100 puta, ne simulira i ne place posle svakog kontakta, ne pravi skandale po novinama, a isto ima sva prava da bude razmazena balava zvezdica... a na klupi je mnogo cesce...

bolje da zadrzi teveza, a ovog prederka da sutne...

Posted

covek je pravi mancheste united igrac, brz, agilan, stalno se krece, igra bez lopte, pritiska zadnju liniju i zadnje vezne kad protivnik zapocinje napad, vraca se po loptu, svuda ga ima, igra za tim... uopste mi nije jasno u cemu je problem oko tog ugovora... jedino sto ne ume da igra na 10 pozicija u timu, a to izgleda ferguson bas voli :)

Posted

Мени уопште није јасно зашто је Бугарин доведен. Отеран је Руд, игра убрзана, сви растурани прошле године и онда опет успоравање у овој сезони. Играју добро, али прошле године су били много занимљивији за гледање.

Posted

a jbg, ferguson voli da prilagodjava taktiku protivniku, zato je nabavio sebi jednog klasicnog centarfora, koji jos i ume malo s loptom (ipak je to mancester :) ), kad mu zatreba :)

zato i kazem da je tevezu mana sto moze da igra samo kao napadac, ali ne kao klasican centarfor nego kao ovaj moderni napadac sto se puno krece i vraca se po loptu, nit moze da igra spolja, za razliku od runija i gorepomenutog peskirica, nit moze da izigrava metu kao berbatov, a kao sto rekoh (napisah), ferguson voli da menja taktiku, i cak pozicije samim igracima (gigs je ove sezone npr. igrao i kao centralni vezni, i iza napadaca, najmanje je igrao na svojoj prirodnoj poziciji, levog krila... runi u ligi sampiona isto vise igrao kao krilo nego kao napadac...)

Posted

i mene ja danas razbesneo ronaldo, ako ferguson hoce da ga zadrzi nek ga nauci da je ekipa vaznija od bilo kog pojedinca, koliko je rizikovao flecer protiv arsenala na 3:0 da ekipa ne primi gol i placa zbog toga ali takve stvari se nece zaboraviti, ronaldo misli da je bog, koliko god da je dobar fudbaler toliko je los covek... tevez se setio da igra malo fudbal a ne samo da gubi lopte i onda pozrtvovano pokusava da ih vrati, prosle godine je bio odlican, a ove los, u svakom slucaju je bolji od bugarcine(najvece fergusonove greske uz onog debilnog povredjenog nemackog kanadjania), kada bi 70% utakmica igrao kao danas manu bi mirno mogao da ga otkupi, stavrno je tesko odluciti sta raditi u vezi njega

najvaznije je da su potrebna jos 4 boda

Posted

Ronaldo misli da je bog, to je jasno a uprava ga štiti, bar tako deluje... mnogim igračima se zamerio ali oni ćute jer je pomenuti, očigledno, privilegovan.

Posted (edited)

Харгривс је цар, немој тако...

Иначе, нисам видео тај део утакмице кад је Роналдо замењен, шта се десило?

На redcafe.net су људи по ко зна који пут сагласни да је Видић био најбољи играч јуче.

Edited by Scouse Buster
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...