kuruz Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Нисам ја пљувао мање клубове, већ Вест Хем који ми је раније био симпатичан. Мање клубове поштујем, иначе не бих симпатисао Кјево.
rhapsoad Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Solskjer zavrsava karijeru zbog problema sa povredom! Hteo je da izgura celu sezonu ali nije mogao... Uf bas me ubedaci, kakav bedak
Narsil Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Шта ћемо сада да радимо , мајку му? Ајд` да се убијемо! Ливерпуууул,бре!
rhapsoad Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 ne jos bolje da pobijemo sve liverpulovce bice nam lakse
Vic Rattlehead Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Mislim da će Njukasl ove godine ući u LŠ!
Hamsun Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Ko zna... Koliko je Damien Duff još van terena? Još tri dana do kraja prelaznog roka, na meti Vest Hema su: Appiah(Fener), Shorey(Reading), McCartney, Tugay(Blackburn), Diouf, Anelka(Bolton) ...
Hamsun Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Ovo je ipak trenutni odgovor kluba na pisanje medija: The figures that have been quoted in the media are inaccurate as the possible deal is in it's early stages and money has not yet been discussed. The club are investigating the possibiity of a loan deal at this stage
Hamsun Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Dajer večeras slomio nogu protiv Bristol Roversa... Šta se dešava sa tim klubom?!
SixStepsOnTheMoon Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Veceras je izgubio utakmicu jedan od najjachih klubova u Premier Ligi-Wigan......ali idemo dalje,dobro se drzimo za sada..
rhapsoad Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 ma samo je premier liga bitna, a ono ranije je bilo davno inace dajer se povredio u 5-6 minutu to je losa karma kad dovedes belamija i bojera u isti tim
kuruz Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Бојер је криминалац, вероватно се сећате онога кад су он и Вудгејт претукли Пакистанца.
APOHAKC Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Бојер је криминалац, вероватно се сећате онога кад су он и Вудгејт претукли Пакистанца. Да хаха, то још из лидс периода, и после се правили као да се ништа није десило, шабани. Није ваљда да ће Бојер и Белами у исти тим? Па има хаос да настане, они су већ играли заједно, и тада су се мрзели...
rhapsoad Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 ma obojica su budale mada za sad nema problema
Hamsun Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Ako je Mančester Siti mogao da igra prošle godine dok engleski igrači nisu progovarali sa strancima u timu, valjda se i njih dvojica snađu...
vudun Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Solskjer zavrsava karijeru zbog problema sa povredom! Hteo je da izgura celu sezonu ali nije mogao... Uf bas me ubedaci, kakav bedak Šteta...Prava je šteta da KRALJ među džokerima na ovakav način okonča svoju divnu karijeru. Baš se mučio poslednjih godina sa povredama & tim kolenom, ali šta da se radi... Uz Ryana Giggsa, ''ubica dečjeg lica'' je moj omiljeni igrač Mančestera!
rhapsoad Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 gledao sam na sport klubu preneseno sa MUTVa svi golovi Solskjera on je bio kralj 4 gola protiv Notingem Foresta a usao je u 75. minutu
Hamsun Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Shvatam ja da su Dajer i Fober povrijeđeni, da ovog prvog nećemo gledati ove sezone, a ovog drugog nikako prije januara... ali zar u cijelog Britaniji nije bilo boljeg igrača od NOLBERTA SOLANA?! Potpisao je jednogodišnji ugovor sa Vest Hemom, dok je na jednogodišnju pozajmicu stigao i Henri Kamara iz Vigana...
sabre Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 solano je svojevremeno solidno igrao u njukaslu... mada, razumem da ako su potpisali s njim na samo jednu godinu - i nije bas u sjajnoj formi u zadnje vreme...
rhapsoad Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 pola njukala u vest hemu, defenitivno me vise ne zanimaju harisovi pole ljunberga, fabera, i dajera stigao je i solano desno, ali kako im ide uskoro ce i on da se povredi stefanonvic u portsmutu
kuruz Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Стефановић у Фуламу, бре, отишао је из Портсмаута.
Recommended Posts