Jump to content

Recommended Posts

Posted

neka ga, shto se mene tiche, ni za shta ne sluzi.

mada opet, bolje on da igra koliko moze (s obzirom na povrede) nego onaj orangutan bendtner.

inache, jedno od arsenalovih pojachanja u ovom prelaznom roku bice tomas vermalen, kapiten ajaksa.

Posted

и оде на крају Милијаш у Вулверхемптон. паре чуда чине. милион евра њему по сезони, 3 милиона Звезди (иако реално гледано он вреди много више), и милина.

Posted

Хахахахах, оде португалско циганче! :)

Угодан испраћај му желим уз:

... тамо да се уда, сломи ногу и нек' роди близанце. Као и да укус пехара са поголемим ушима никада више не осети. :da:

:rockdevil:

Posted

Jebiga,al' su igracine,i to vrhunske.

Iako,ja mislim da je to preterivanje...toliko zvezda na jednom mestu neverujem da ce biti dobro.Doduse,tako se ispostavilo i prosli put.No,videcemo.

Posted

неће то никако проћи добро. и неизмерно ми је драго због тога. ту ће свако да се курчи за себе, да показује шта зна, а од тимске игре неће бити ни Т! само чекам да после првих месеци нове сезоне Роналдо каже: "иде ми на курац Кака, много се курчи", а да Кака одговори исто тако. :):)

Posted

Оде...

Паметан потез Фергусона, оставио га је до краја сезоне да не би мењао тактику на пола, узео титулу, био у финалу ЛШ и измузао 94 милиона. :rockdevil:

Сад би било лепо да дође Рибери. Знам да је рекао да неће у Енглеску, ал' сви причају такве приче...

Posted
E to vec cisto sumnjam...nema tih para za koje bi ih Barsa dala Realu.Sve ostalo Real realno moze.Ipak je rec o najvecem i najmocnijem klubu u svetu.

Jest iz ove pozicije izgleda nemoguce , ali izgledalo je jos manje moguce da debeli Ronaldo ili Figo predju pa se opet dogodilo ...

Posted

Debeli Ronaldo je presao iz Intera. :da:

Figo je bio vec 28-29 godina kada je presao.Barsa je tada renovirali ekipu,i resila ga se.A Iniesta i Mesi su Barsina deca,i pored toga jos uvek strasno mladi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...