Jump to content

Recommended Posts

Posted
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=...;newsid=6634291

Evo i na Mancesterovom siteu.

Ludi,nenormalni Perez.

fala kurcu veoma pametno

Оде...

Паметан потез Фергусона, оставио га је до краја сезоне да не би мењао тактику на пола, узео титулу, био у финалу ЛШ и измузао 94 милиона. :rockdevil:

Сад би било лепо да дође Рибери. Знам да је рекао да неће у Енглеску, ал' сви причају такве приче...

videcete sad kada Ferguson izvuce nekog klinca moje godiste koji ubiva

pazite sta kazem :) :) :)

bilo bi super da dodje Riberi realno po meni igra bolje od Ronalda i ne folira se na svaki kontakt

Posted

Значи, брате, сам бира како живи. Или има муда или игра за Переза. Тврдим, Олд Трафорд је најјачи.

Posted
Значи, брате, сам бира како живи. Или има муда или игра за Переза. Тврдим, Олд Трафорд је најјачи.

To je jedna picketina klasicna.Kevu bi bre prodao za pare.Ajde,da ga vidim!Neka prodje ulicama Mancestera!

Posted
Odlazi u real, odlicno. Sad ce da propadne gaycina jedna... Yeah...

што је још боље, пропашће и Реал!!!

To je jedna picketina klasicna.Kevu bi bre prodao za pare.Ajde,da ga vidim!Neka prodje ulicama Mancestera!

ма неће тај више смети у Енглеску да уђе, а не у Манчестер!

Posted

Опет онај мит, идол неке генерације, која и дан данас шета Манћестером.

Видите, кварцовани скоро до штаке, мајице у гаћама...Мислим, то је култура нека, саћувај ме Боже.

Један тако кварцован ћовек са ружићастом мајицом од 150-200-300 марака, увућеном у гаће...сваки и најобићнији саобраћајац, полицајац, на улици би га легитимисао, проверио, испитивао...

cristiano_ronaldo_shorts.JPG

Posted
Опет онај мит, идол неке генерације, која и дан данас шета Манћестером.

Видите, кварцовани скоро до штаке, мајице у гаћама...Мислим, то је култура нека, саћувај ме Боже.

Један тако кварцован ћовек са ружићастом мајицом од 150-200-300 марака, увућеном у гаће...сваки и најобићнији саобраћајац, полицајац, на улици би га легитимисао, проверио, испитивао...

cristiano_ronaldo_shorts.JPG

To Popara ! :D

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=365741

Pa sta sad ovaj hoce , nek pika tu lopticu , vazno je da detalje tenisera treba objavljivati pred svaki mec , fudbaleri mnogo postenije i teze zarade novac .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...